Dodaj do ulubionych

koncert w wiśle Dezerter

IP: 62.233.248.* 03.07.02, 14:04
Amotorka ponad wszystko .W notce na temat koncertu pan profesjonalny pismak z
GW napisał "Dezerter z Kasią Kowalską" ....
Obserwuj wątek
    • m.in Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 14:29
      napisał jeszcze "punkrockerzy" :)))))
      A jak ci sie podobał "zlot zgredów"? :)))
      • Gość: kracken Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.tesco / 106.0.24.* 03.07.02, 16:12
        no i okreslenie "szczelnie wypelniona hala" przyprawila mnie o atak smiechu
        • taczecia Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 17:02
          czy i gdzie mozna na stronie gw znalezc te intrygujace noty?
          dzieki
          • Gość: peteen Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:12
            encyklopedia muzyki gw, wyd. 1, hasło - dezerter:
            mało znana grupa akompaniująca na koncertach kasi kowalskiej - wielkiej gwiazdy
            polskiej muzyki punk ( nie mylić z lady pank, którzy grali raegge ), zespół po
            mało przychylnym przyjęciu w Krakowie ( zwłaszcza na tzw. forum internetowym )
            zawiesił działalność...
            :c)
            • taczecia Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 17:22
              Gość portalu: peteen napisał(a):

> encyklopedia muzyki gw, wyd. 1, hasło - dezerter:
              > mało znana grupa akompaniująca na koncertach kasi kowalskiej - wielkiej gwiazdy
              >
              > polskiej muzyki punk ( nie mylić z lady pank, którzy grali raegge ), zespół po
              > mało przychylnym przyjęciu w Krakowie ( zwłaszcza na tzw. forum internetowym )
              > zawiesił działalność...

> :c)

czy to sa naprawde "wyjatki" (jak od wycia) z tej recenzji o ktorej piszecie?
              (nie moge znalezc na www niestety). to jakis very very bad dream.
              pozdrawiam

• Gość: acur Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.07.02, 19:45
      byłem, widziałem, pękałem (ze śmiechu jak czytałem recenzję)
    • Gość: wojtek Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.mps.krakow.pl / 192.168.2.* 03.07.02, 20:37
      a tak swoją drogą, to jak lubię iszanuję Dezerterów to trochę przeginają z cenami zarówno biletów na
      swoje koncerty jak i cenami kaset, albo grają na scenie niezależnej albo oficjalnej !

wagabunda

ps. a propos wczoraj, co to za Dead Kennedys bez Biafry.............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka