Gość: mk IP: 62.233.248.* 03.07.02, 14:04 Amotorka ponad wszystko .W notce na temat koncertu pan profesjonalny pismak z GW napisał "Dezerter z Kasią Kowalską" .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 14:29 napisał jeszcze "punkrockerzy" :))))) A jak ci sie podobał "zlot zgredów"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kracken Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.tesco / 106.0.24.* 03.07.02, 16:12 no i okreslenie "szczelnie wypelniona hala" przyprawila mnie o atak smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
taczecia Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 17:02 czy i gdzie mozna na stronie gw znalezc te intrygujace noty? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:12 encyklopedia muzyki gw, wyd. 1, hasło - dezerter: mało znana grupa akompaniująca na koncertach kasi kowalskiej - wielkiej gwiazdy polskiej muzyki punk ( nie mylić z lady pank, którzy grali raegge ), zespół po mało przychylnym przyjęciu w Krakowie ( zwłaszcza na tzw. forum internetowym ) zawiesił działalność... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
taczecia Re: koncert w wiśle Dezerter 03.07.02, 17:22 Gość portalu: peteen napisał(a): > encyklopedia muzyki gw, wyd. 1, hasło - dezerter: > mało znana grupa akompaniująca na koncertach kasi kowalskiej - wielkiej gwiazdy > > polskiej muzyki punk ( nie mylić z lady pank, którzy grali raegge ), zespół po > mało przychylnym przyjęciu w Krakowie ( zwłaszcza na tzw. forum internetowym ) > zawiesił działalność... > :c) czy to sa naprawde "wyjatki" (jak od wycia) z tej recenzji o ktorej piszecie? (nie moge znalezc na www niestety). to jakis very very bad dream. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acur Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 03.07.02, 19:45 byłem, widziałem, pękałem (ze śmiechu jak czytałem recenzję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: koncert w wiśle Dezerter IP: *.mps.krakow.pl / 192.168.2.* 03.07.02, 20:37 a tak swoją drogą, to jak lubię iszanuję Dezerterów to trochę przeginają z cenami zarówno biletów na swoje koncerty jak i cenami kaset, albo grają na scenie niezależnej albo oficjalnej ! wagabunda ps. a propos wczoraj, co to za Dead Kennedys bez Biafry............. Odpowiedz Link Zgłoś