Gość: norek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:48 nadal dają przydziałowe mydło, ręcznik i dwie paczki ulunga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: jak się pracuje w urzędach? 11.05.05, 12:05 i do tego pewnie jeszcze kawe i codzienna gazete, bo co innego moze robic urzednik przez caly dzien? przeciez nie bedzie pracowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kdejzi W urzedach pracuje sie super 11.05.05, 13:31 Mowcie co chcecie pracuje w NFZ, w czesniej pracowalam w duzej prywatnej firmie (non stop nastawienie na wyniki presja itd) i nie pewnosc jutra Teraz mam prace w NFZ (po znajomosci) mam na reke 2200-2500 i czesto rozne dodatkowe rzeczy, spokojny byt, pracuje w komorce gdzie sie za bardzo sie nie napracuje (az czasami sie dziwie ze cos odkladamy na nastepny dzien ale co sie bede odzywac :))- mam chyba zle przyzwyczajenie z prywatnej firmy gdzie cos ma byc na wczoraj :) Wychodze o normalnych godzinach z pracy(nawet godzine wczesniej bo karmie) i mam wszystko gdzies zreszta wszyscy maja gdzies jak na 28 letnia mloda mame dla mnie pelen komfort Co do warunkow pracy:njawyzszy standard wszystko nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: W urzedach pracuje sie super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:43 Miło że się odezwałaś i w sumie fajnie, że znalazłaś taką zdrową, prorodzinną posadę – pozdrowienia dla malucha! A jak tam u innych? Podobno najlepiej jest w magistracie, sanepidzie i ZUS-ie. A najgorzej, choć to nie urzędy - w bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek acha, zapomniałem o ZDiK-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:48 a podobno to sam miód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: W urzedach pracuje sie super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:30 ja też chce taką prace! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: jak się pracuje w urzędach? 11.05.05, 15:14 Przepraszam co to jest ulung? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: jak się pracuje w urzędach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:24 Taka herbata o bliżej nieokreślonym smaku, popijana w czasach głębokiego PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: jak się pracuje w urzędach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:26 to wyrób herbatopodobny albo (w epoce późniejszej) forma poczęcia i rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś