megas1 12.05.05, 15:05 Nie kupie już tej gazety - za to że ten idiotyczny pop up wpiernicza się na co drugiej stronie gazety.pl - chamski sposób reklamowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sex_pistols Re: OZON 12.05.05, 15:18 To on Ci się wpiernicza w papierowe wydanie także? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: OZON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:19 Już nie kupujesz ale chyba tylko 2 numery wyszły jak na razie.Nie przejmuj się gazetka długo nie pociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sex_pistols Re: OZON 12.05.05, 15:24 Swoją drogą przeglądałem ostatnio tę gazetę i nie znalazłem nic, co by skłoniło mnie do jej zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: OZON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:32 mimo wszystko poziom jest wyższy niż w Przekroju Najsztuba :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAOLA Re: OZON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:40 sex_pistols napisał: > Swoją drogą przeglądałem ostatnio tę gazetę i nie znalazłem nic, co by skłoniło > mnie do jej zakupu. KUPUJ PISEMNAK KOLOROWE :) BUAHAHAHAHAHAAAA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sex_pistols Re: OZON 12.05.05, 16:23 Wydawalo mi sie, ze OZON nie jest czarno-bialy, no ale wzok juz nie ten ;) Odpowiedz Link Zgłoś