kkkarolina 18.05.05, 16:21 jak tam się mieszka? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamag Re: osiedle Szuwarowa 18.05.05, 16:41 Nie wiem jak sie mieszka, bylam kilka razy u znajomych, wyglada świetnie, bardzo czysto, zadnych popapranych murów (zamontowane kamery i ochrona sie kreci) tylko nie najlepsze połaczenie z resztą świata jesli nie masz roweru lub samochodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: osiedle Szuwarowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:58 całkiem ładne osiedle koło Krakowa, a dokładnie jak jedziesz na Skawine, za Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: osiedle Szuwarowa 18.05.05, 17:04 tak, wiem gdzie jest. Chodzi mi o klimat itp :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: osiedle Szuwarowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:47 mieszka sie jak na zwyklym blokowisku/z wyjatkiem kamer/ ciasno, duzo aut, halas,rano ciezko wyjechac i okna w okna...ale na ruczju sa tez dobre lokalizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryran Re: osiedle Szuwarowa IP: *.fbx.proxad.net 18.05.05, 21:26 podaj konkretne ulice, gdzie sa dobre lokalizacje Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina i jeszcze jedno 18.05.05, 23:30 kto tam dostarcza internet i jak działa :) Odpowiedz Link Zgłoś