Dodaj do ulubionych

szukam pracy

IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 22:14
jestem po maturze dopiero, i nie wiem co moge robic? nie chce nudzic sie cale wakacje, fajnie byloby dorobic... gdzie mam szukac, jak? nadaje sie ewentualnie do opiekowania sie dzieckiem, moze nauki jezyka czy robienia czegos na komputerze... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: eight Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:16
      - znajomi,
      - gazeta,
      - internet,
      - samemu dać ogłoszenia,
      - przejsć się po sklepach,
      - sprawdzić w "pośredniaku",
      - przejść się po wybranych firmach ...?
      • Gość: eh Re: szukam pracy IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 22:20
        a kto bedzie chcial taka z niepelnym srednim wyksztalceniem?
        znajomi - nikt nic nie ma...
        gazeta, internet - szukam, pisalam do wielu ludzi ale malo kogo obchodze...
        przechadzki po sklepach? i o co mam pytac? nie wiem czy sie nadaje do sprzedawania.........
        wiem, wygladam na niezdecydowana... ale ja po prostu NIE MAM co robic ;( a chce :(
        • seven Re: szukam pracy 19.05.05, 22:24
          tak prawde mowiac, z tego, co piszesz, to wyglada ze nie masz zadnych specjalnych atutow.
          zostaje Ci wiec jakies roznoszenie ulotek (ale telepizze stanowczo odradzam:) ) albo liczenie na
          lut szczescia, a nuz sie cos trafi. najlatwiej popytac o prace w firmach znajomych twoich
          rodzicow.. jezyka chyba w wakacje nie pouczysz, malo kto bedzie potrzebowal korkow w takim
          okresie:)
          • Gość: eh Re: szukam pracy IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 22:33
            a jakie ja mam miec atuty po liceum, beznadziejnej nowej maturze... dobrze znam jezyk i co mi z tego... zadnych doswiadczen, no niestety ale mam tylko 19 lat... a dorobic bym chciala...
            • seven Re: szukam pracy 19.05.05, 22:41
              zawsze mozesz wyjechac za granice- ja jade za pare tygodni, bo tez nie mam zbyt wielu
              widokow na cos ciekawego tutaj :D
              • Gość: eh Re: szukam pracy IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 22:42
                wez mnie ze soba ;)
                • seven Re: szukam pracy 19.05.05, 23:04
                  Gość portalu: eh napisał(a):

> wez mnie ze soba ;)

nie wiem, czy szkocja to twoje wymarzone miejsce do spedzenia wakacji :) mysle, ze sa lepsze :)
                  • mrug Re: szukam pracy 19.05.05, 23:06
                    Chwalipięta...;)
                  • Gość: eh Re: szukam pracy IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 23:20
                    wszystkie kraje sa moimi wymarzonymi procz Polski :))
                    • mrug Re: szukam pracy 19.05.05, 23:22
                      Uwielbiem takie pieprzenie!
                      To jedź sobie na Białoruś.
        • Gość: eight Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:25
          nieprzesadzaj z tym wykształceniem,

w niektóych rodzajach pracy liczy się uczciwość, zaangażowanie, poświęcenie etc.
          jedna moja znajoma chodzaca do II Lo znalazła pracę w zeszłym roku na wakacje,
          wcześniej prosząco pomoc w znalezieniu jakiejś dorywczej pracy w
          swojej ...Parafii,

pomagała jakiejś parafiance przez wakacje dorywczo przy dziecku
      • seven Re: szukam pracy 19.05.05, 22:21
        > zakumac znaczy, albo rozkminić motyw...

"Sabbina&Luki761 Cleaning Company" ?
        • czesiekkk Re: szukam pracy 19.05.05, 22:40
          Z tymi korkami to bym tak nie przesądzał że nic nie dostaniesz.
          Poza tym fast foody, wielkie sieci handlowe, praca ciężka, ale chyba jest i
          może miałbyś szanse.
          • seven Re: szukam pracy 19.05.05, 22:43
            mcdonalds daje po odliczeniu podatkow okolo (albo nawet ponizej) 3zl za godzine- praca dla
            szczegolnych desperatow, za mniej pracuje sie chyba tylko w telepizzy
            • kasiulec2 Re: szukam pracy 23.07.05, 16:25
              praca przez internet dla wszystkich.Blizsze informacje na stronie firmy;
              LogoMedia.iq.pl/
              Przy zapisie będzie ci potrzebny mój numer identyfikacyjny:ID:310675
              Pozdrawiam i mam nadzieję,ze wykorzystasz szansę zarobienie kikaset złotych w ciągu miesiąca bez duzego wysiłku.
          • Gość: eh Re: szukam pracy IP: *.net.autocom.pl 19.05.05, 22:43
            wlasnie, moze jakas mamusia chcialaby doksztalcic swoje drogie dziecko w wakacje z jezyka niemieckiego ;]

> może miałbyś szanse.
            jak juz to miałabym ;)
    • Gość: Kix2 Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 08:19
      a może Biedronka, ach biedronka tylko uwazaj zeby z ciebie dzemu nie zrobili bo
      bedzie lepszy niz babci
    • nulka8 Re: szukam pracy 21.05.05, 18:28
      Nie pamietam dokładnie, ale chyba w Dzienniku Polskim jest ogłoszenie, ze
      szukają młodych do promocji i płacą 80 zl dziennie.
    • Gość: pavo Re: Mam dla cie3bie robotę na 2 miesiące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:53
      będziesz łapać mi turystów na meleksy jak chcesz proste łatwe i przyjemne teraz
      w tym okresie 60-100pln dziennie nie trudno zarobić. Zadzwoń jak chcesz 503
      604738
      • madai Re: Mam dla cie3bie robotę na 2 miesiące 23.07.05, 23:09
        zeby lapac na meleksy to chyba trzeba super angielski umiec, tez bym chciala,
        ale u mnie z angielskim srednio, dogadac sie dogadam, ale nie mowie plynnie tak
        jakbym chciala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka