around_the_sun 06.11.07, 09:45 Jak się Wam wczoraj podobał? I Renia która chce SantaMaryji Prostamola odebrać? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslawa-siemiankowska Re: Farbowany Lucek 06.11.07, 10:55 Za to Santamaryja kwitnąca, szczebiocząca, uwodzicielska i cała w skowronkach:P Oczywiście tłum wielbicieli i adoratorów nadal w pląsach wokół tego cuda wszechczasów:)) Założę się co będzie dalej- koledze Rogowskiego ( ten od Łucji) również spodoba się Marysia i rozpocznie amory:)))Oj, będzie się działo:P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Farbowany Lucek 06.11.07, 16:49 No ja już czekałam, że Link4 zacznie rwać Marysię, a ten jakiś małomówny i w ogóle zdystansowany... :P Renia staje się jakąś zgorzkniałą wariatką, boję się jej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Lucek ok, aaaaale taaa Mmmmmmmmmmmarysia i to jej 06.11.07, 17:02 ppprzeciaganie glosek doprowadza mmmmmmnie do szalu! Ona zawsze tak miala? "Aaaaa mmmm....oze sie Pppppp....ani ppppolozy na kaaaa- napie?" Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Lucek ok, aaaaale taaa Mmmmmmmmmmmarysia i to 06.11.07, 17:41 Mnie to też okropnie drażni. Jest tak nienaturalna... Nie wiem czy ona taka jest w rzeczywistości, czy tak ją uczyli, czy ona uważa, że tak trzeba, czy tak jej każą, czy to jest inwencja twórcza do roli Marysi czy to jest wrodzone skrzywienie w funkcjonowaniu narządu mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Re: Lucek ok, aaaaale taaa Mmmmmmmmmmmarysia i to 06.11.07, 17:54 > Nie wiem czy ona taka jest w rzeczywistości Haha, nad tym samym sie zastanawialam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Lucek ok, aaaaale taaa Mmmmmmmmmmmarysia i to 06.11.07, 19:52 mnie Marysi aktorstwo w ogole poraza, nie tylko top przeciaganie, ale tez mimika i mruzenie oczu Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: Lucek ok, aaaaale taaa Mmmmmmmmmmmarysia i to 07.11.07, 20:54 Nie tylko mrużenie,również przewracanie oczami,rany jaka ona sztuczna i bez wdzięku... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A farbowana Ostalowska? 06.11.07, 19:58 Ostałowskiej w ogóle nie komentuje. Cała poza aktorska pani Pieńkowskiej i zrobienie z Marysi znerwicowanej, niezdecydowanej famme fatale to jedna wielka porażka zarówno scenarzysty, jak i przede wszystkim chyba aktorki. Aktorki! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A farbowana Ostalowska? 07.11.07, 09:36 a jak 20 lat temu garałą w PANI DULSKIEJ z teatrze TV, to tez oczeta mrużyła i przeciągala głoski widac to wrodzone choc aktorzy sami mówią ze w serialach mają przykazane mówic 5 razy wolniej niz normalnie bo widz to jest głup i od pierwszego kopa nie zrozumie , jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś