love-affair 21.05.05, 11:41 Taka piękna pogoda, a ja siedzę w domu sam! Kto pójdzie ze mną? Kierunek obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 11:54 do hipermarketu najlepiej- wszak mamy weekend Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:10 Od takiego w którym jest dużo promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:13 Wspaniale! Może "półtrampki za ćwierć ceny"? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:19 A później zawsze możesz wypić kawkę w przytulnej kawiarence na środku mallowego holu. Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:22 Zapewne poznam tam też piękne dziewczyny, które wcale nie nadużywają solarium, czarnej farby do włosów i nie mają pazurów na 10 centymetrów? Powiało rajem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:24 No przecież szukasz towarzyszek do eskapady;) A co do pazurów, to w zoologicznych są takie specjalne cążki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:29 Miałbym taki jeden warunek aby towarzyszka potrafiła się wysławiać po polsku, chociaż w prostych wyrazach. Jeśli nie potrafi to już wolałbym nawet towarzysza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:31 Łysego w kapturku? To z polszczyzną może być jeszcze gorzej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:33 Chciałbym jednak tego uniknąć. Czy to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:34 No nie wiem...To jednak większość społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:37 Musi jestem marginesem społecznym - Nie mam (jeszcze) dresu z kapturkiem ;( A Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:38 Mam. W szafie na czarną godzinę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:41 A ile pasków? Toć to o hierarchii społecznej stanowi. Dobrze wybrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:49 mrug napisał: > Pięć... > Dres Abibasa... a pięc pasków to przypadkiem nie Pama ? aa tak poza tym zrobiło sie ciepło- można wreszcie założyć białe skarpety Nuke oraz klapki zico:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:52 Ale pod klapki koniecznie skarpetki! No bo jak się zrobi zimno?! Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:54 Czyli idziemy do hipermarketu wystrojeni od stóp do głów coby wzbudzać podziw na galerii? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:56 No pewnie! Jak mówił mój kolega...nie ma kasku bez odblasku... Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:58 mrug napisał: > No pewnie! > Jak mówił mój kolega...nie ma kasku bez odblasku... po to chyba sie chodzi do galerii- zeby sie polansowac.. to raczej oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 13:01 Przepraszam, nie wiedziałem! Ja widzę, że koledzy tacy bardziej doświadczeni, chętnie skorzystam z porad. Reasumując - ubieramy się w dresy i idziemy patrzeć na fontanne. A co później? Czy to wystarczy żeby poderwać piękne dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:17 mrug napisał: > Od takiego w którym jest dużo promocji. no to wybieraj: www.carrefour.pl/hipermarkety/nasze_sklepy/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=43&page=1 www.chkrokus.pl/ tesco.pl/ www.krakowplaza.pl/index.php www.krakow.centrumm1.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:18 Widzę, że mamy tu eksperta ;) Co polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:20 Nie no. Już się ślinię... Nie wszystko na raz. To może zabić! Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:05 obowiązkowo- ale tak zeby wrócić do domu przed 16- żeby zdążyć na serial w TV:) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:08 no w niedziele o 16 jest tylko jeden jedyny słuszny serial:) Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:09 no to nad czym sie zastanawiasz? wsiadasz w busa, kieunek np. dobczyce (zamek), dolina bedkowska, bolechowicka, rudawa, krzeszowice... Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:12 "W grupie raźniej" - poszukuję towarzyszy, a najchętniej towarzyszek. Samemu mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:15 Co będziesz chodził po polu: 13.10 TVP 1 Surykatki- Grunt to rodzina 14.00 TVP 2 Familiada 14.30 TVP 2 Złotopolscy 16.00 POLSAT 13 posterunek 16.40 TVP 2 Tygrysy Europy 17.30 TVP 1 Od przedszkola do Opola I już dzień zleciał;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:17 Od przedszkola do Opola brzmi intrygująco. Czy mógłbym się zapisać? Rozumiem, że trzeba coś zaśpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:22 Właściwie to nie trzeba śpiewać... Wystarczy zachowywać się jak surykatka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:24 To zdecydowanie coś dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:32 Czasami czuję się tak jakbym był. Najczęściej po powrocie z pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:36 Mnóstwo surykatek dookoła? Ostatnio jakby rzeczywiście obrodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Chodźmy na wycieczkę! IP: *.autocom.pl 21.05.05, 12:26 mam chęć... już wyszli,czy są jeszcze...? Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:28 Zbieramy się do hipermarketu jak prawdziwi polacy w weekend, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:30 To jednak idziesz do hipermarketu? A taki fajny program w telewizji idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:31 Telewizje mozna pooglądac na stoisku ze sprzetem RTV Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:32 I to na dużych telewizorach. Nie takich jak w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:34 Dużo dyżych telewizorów, zaraz oszaleję ze szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:35 A te pralki?! I kuchenki elektryczne! Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Kazdy tylko dadu gadu... 21.05.05, 12:35 i nic konkretnego...jak macie isc do hiper to w droge anie...hehehe... ja tak tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kazdy tylko dadu gadu... 21.05.05, 12:37 Greto! A jaki supermarket byś polecała? Bo się nie możemy zdecydować. Tyle tego dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa no czy ja wiem... 21.05.05, 12:42 ciezko ciezko...ale ja bym poszla pewno do biedronki...jak to dobrze, ze tak blisko...w koncu tam tez mozna kupic od pomidora do telewizora ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: no czy ja wiem... 21.05.05, 12:45 Ale Biedronka jakaś taka...mała... I wszystko z biedronki... A ja to bym chciał się w supermarkecie (o przepraszam, GALERII) ukulturalnić, na ten przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: no czy ja wiem... 21.05.05, 12:53 To znaczy masz na myśli oglądanie serialu na wspomnianych wielkich telewizorach w dziale RTV? Czy może wolałbyś popatrzyć jak tryska woda z fontanny w Plazie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: no czy ja wiem... 21.05.05, 12:55 jjjjjjjeeeeeeeee...woda z fontanny...jjjjjjjeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: no czy ja wiem... 21.05.05, 12:54 Galeria powiadasz, masz racje...choć daleko...ale z drugiej strony blisko Wisły mozna popatrzeć...a zresztą jak kto woli..czy ja wiem... Jeżeli są jakieś promocje kosmetyczne to bum sie nie obraziła...hmmm... ...słonko... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 12:58 My tu gadu-gadu, a może rzeczywiście ruszę gdzież doopsko. Miłego dnia. Tylko pamiętajcie, nie kupować za dużo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 21.05.05, 13:05 Samolub, wziąłbyś nas ze sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Chodźmy na wycieczkę! IP: *.autocom.pl 21.05.05, 13:00 ech, no i dalej nic nie ustalone !! "chodzmy w deszcz"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa No i poszli... 21.05.05, 13:07 mam nadzieje, ze nie zapomnieli siatek na te swoje tak wazne zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: No i poszli... 21.05.05, 13:08 Mrug poszedł, ja nie mam dresu więc zostaję ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 17:56 Byłem...Wróciłem...Bosko było... A jak zakupy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 18:16 jakie zakupy? miała być wycieczka familijna lub lansowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 18:18 Lansowanie lansowaniem, ale przyjemne z pożytecznym można połączyć, nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 18:21 eeee.. lansowac sie z siatami w garściach? no chyba ze miałes jakies porzadne firmowe reklamówki- jakies z nadrukiem GAP alboco..:)to zmianiałoby postać rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 18:22 A "Media Markt nie dla idiotów" mogło być...? Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 18:29 no co ty.. ja wiem ze mają fajne spoty reklamowe, ale siata z mediamarkt nie jest cool, trendi ani dżezi:) a już tym bardziej glamour Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 19:07 ooooooo...to się nie wylansowałem... Ale jutro też spróbuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: mrug, a idzże idzże... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:46 Bez sensu, ja wolę wyjsc ze znajomymi gdzies, a nie wluczyc sie po marketach. Jestescie jacys dziwni. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 19:48 Eee tam dziwni... Człowiek chce się ukulturalnić to se idzie do GALERII, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: mrug, a idzże idzże... 21.05.05, 19:51 Gość portalu: dosia napisał(a): > Bez sensu, ja wolę wyjsc ze znajomymi gdzies, a nie wluczyc sie po marketach. > Jestescie jacys dziwni. zazdrość przez ciebie przemawia- widać ze zaden bezpłatny autobus doworzący do centrum handlowego nie jeżdzi po twojej okolicy- stąd takie dziwne pomysły z jakimis alternatywnymi formami spędzania wolnrgo czasu w weekend. poza tym do galerii mozna chodzic grupowo- indywidualnie to na podryw tylko- choc i tu mozna w gronie wiekszym Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Może majówka? 21.05.05, 23:21 Ostatecznie wybrałem się na spacer sam, co jednak nie zaspokoiło moich towarzyskich zapędów. Wybrałbym się na majówkę, pikniczek, grilla. Kto ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastanawiająca się Re: Może majówka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 10:31 nie rozumiem ;-) dlaczego wybrałeś się sam? przecież pełno wpisów zostawionych,wszyscy chetni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 11:21 się ogłaszam! nie słyszę sprzeciwu, co...,że jak? nie, nie odrzucony... Long live the Queen !! Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 11:36 ja jestem fanem sklepów Leader Price.. a w zasadzie produktów na pólkach. wafelki leader price, śmietana leader price, oranżada leader price, papier toaletowy leader price, wszystko leader price. tam zdaje sie maja moze 2 alno 3 produkty innej marki niż leader price. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 11:41 Karma dla kotów Tip to jest to! Musiałem ją gonić bo mi uciekała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 11:43 ech, zaczynasz...? :> a teraz maj i maj i maj wyświęca ogrody ... P.S "Biali nie potrafią skakać" Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 11:45 To co? Tesco? Ale które? Na Kapelanki czy na Prokocimiu? Bo nie mogę się zdecydować...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 11:47 Kapelanka, mam bliżej, tak chodzić, zeby sie nie nachodzić...:| Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 11:50 A później co? Bo wypadałoby się ukulturalnić, a w pobliżu żadnej GALERII.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 11:54 "mam dwie ręce, to już było..." :| P.S. '...idę kąpać się do Wisły'. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 11:55 Nie rób tego! Ogon Ci wyrośnie!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 11:57 znasz z autopsji..? :O :P Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:01 Nie. Ja się nie kąpie w Wiśle.;) Ale po niektórych pochopnych pływakach słuch zaginął...;) Może ich wyżarło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 12:11 wyżarło mówisz..? hmmm ciekawom co...? :o :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 12:28 niech Ci będzie, zgadzam się na wszystko;) niemniej zakładam krótką, białą kiecę i lecę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:30 Jak już musisz... Niemniej, gdyby Cię jednak wyżarło, to miło było Cię poznać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:40 Potrzeba, potrzeba.. Lidera, opiekuna, obrońcy, przewodnika, który poprowadzi nas bezpiecznie przez mroczny świat hipermarketów. Chcesz przyjąć tą zaszczytną funkcję? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:42 Maja jest właśnie wyżerana... Nowy lider w dalszym ciągu poszukiwany.;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:44 Widziałem wczoraj psa, który pływał w Wiśle. Jak wyszedł na brzeg to nie świecił, ale kto wie co było później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 12:48 pachnę słońcem, jeziorem, balsamem kakaowym...dzieckiem :O) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:49 No niewątpliwie to wszystko może pływać w Wiśle. Łącznie z dzieckiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:52 ten pies to był statek obcych kryjący sie pod kamuflażem psychosomatycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:54 Traszor, a mówiłem nie pij przed południem!;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:01 mrug napisał: > Traszor, a mówiłem nie pij przed południem!;) nie wierzysz? spytaj badaczy z CBUFOiZA, oni potwierdzą a to same autorytety- drzyzga ich zaprasza do swoich programów:> Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:03 Uwierzy jak sam będzie miał wzięcie, jak ta buda z bananami w podgórzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:04 Tak,tak... A Andrew to niby dzisiaj przegrał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:07 Ćśśśś! To poważna sprawa. Jakbyś czytał literaturę fachową to byś wiedział, że ufonauci porywają mieszkańców Krakowa, Jordanowa i budy z bananami. A to było tak: "Nad budą pana Jacka zatrzymał się bezszelestnie czarny sześcian. Otworzyły się gwiezdne wrota, wzbiły się tumany kurzu i cała buda tak jak stała, poleciała do góry. Ostały się jeno kartony po bananach, ale po lodach Maryla i lodach Daniel ani śladu nie zostało" Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:09 Porywają, robią eksperymenty i zwracają z powrotem jako delfiny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:10 Budy nie zwrócili. Pan Jacek musiał postawić sobie nową. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:13 Co to dla Pana Jacka! Kartony po bananach mu przecież zostawili.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:31 (jenyyy czytalam to i sie smialam - fajni ludzie w tym Krakowie siedza :> ) ja to pierwsze slysze,ze w hipermarkecie mozna kogos poderwac.. hm jak co? buty ktos kupuje? to powiedziec 'ale masz cudna stope - czy ja jej kiedys nie widzialem?' ;) a propos Leader Szajsa - taki sklep chyba studencki 'dobre-bo tanie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacerowiczka TO JAK??? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 20:05 Coś uzgodnione w końcu??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:48 Może to był martwy pies? I wyszedł na brzeg?! To by nawet potwierdzało moją teorię...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 12:52 jakby co, to łapcie mnie nad Wisłą...leżę na kocyku w, znak rozpoznawczy : słomkowy kapelusz :) Wam miłego leżakowania z żonami i dzieciakami :) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:54 Dziękujemy, niemniej ja nie posiadam ani żony ani tym bardziej dziecka. Mam za to kocyk w delfiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:57 Gdybym miał kocyk z wizerunkiem Ivana i Delfina to byłbym wzruszony do granic możliwości. Przypuszczam, że miałbym łzy w oczach kiedy tylko bym na niego patrzył. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:58 Fakt! Delfin to takie sympatyczne i bezbronne zwierzę...I tak patrzy tymi swoimi dużymi oczami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:00 Czytałem, że delfin miał depresje po przyjeździe do polski bo myślał, że wszyscy chcą go wykorzystać. Bardzo się przejąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:03 Delfinów u nas mało, to i się ludzie dziwowali, co to za zwierz jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:04 Ale żeby tak od razu wykorzystywać? Toć to naganne postępowanie, szczególnie względem bezbronnego delfina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 12:55 ech, delfiny :) to tak na czasie, mój tylko w kfiatki Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:52 Wyszedł, a w zasadzie został wyciągnięty przez swojego właściciela ( bo z murkiem to by sobie chyba nie poradził ), po czym pobiegł ocierać się o spodnie przechodzącej pani. Polowanie na kaczki mu się nie powiodło to się zabrał za kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:57 Widać tak tresowany przez właściciela. Upoluje taką kobietę, zaciągnie do pana, wypluje mu pod nogi i w nagrodę dostanie ciasteczko Pedigree Pal.;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 12:58 Pani była bardzo stara, nie dostałby za nią ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:00 Mówisz że łykowata co nieco...?;) Ale nie wiadomo w czym taki pan gustuje...Z panami różnie bywa!;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:01 Kolekcjoner antyków powiadasz? Nie przypuszczam... Są jakieś granice ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:05 Kolekcjoner kości? Może dla psa zbiera...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 13:08 to nie będzie delifinów nad Wisłą...? :| ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 13:11 juz nie krzycz, idę, idę... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:14 Myślałem, że już wróciłaś...Przynajmniej w częściach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:12 Uważaj Maju na ufonautów. Nad Wisłą też mogą grasować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wam potrzeba leadera !! IP: *.autocom.pl 22.05.05, 13:14 będę uważać kimkolwiek są, gadu gadu a życie obok :D Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:09 Pan wyglądał na takiego co by pozbierał i dla siebie jakby mu się tylko coś trafiło. Ale młodsze, młodsze, znacznie młodsze. Kryzys wieku średniego in progress ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:12 Taaaak, wiek średni. Wtedy już się nie ma siły biegać za spódniczkami, to się wysyła psy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:14 Podryw na pieska to był nawet w 101 dalmatyńczykach, pan jak widać oglądał i się zainspirował. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:17 W tym wieku to już tylko oglądanie filmów familijnych pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:22 Pocieszajmy się, że nas to nie spotka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:29 No nie wiem...;) Ja co prawda psa nie mam, ale królika i owszem... Ale go nie będę pławił w Wiśle!;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:33 Jak ma na imię? Grzeczny? Dobrze się hoduje? Ja miałem królika, który był podle złośliwy co uznawałem za jego największą zaletę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wam potrzeba leadera !! 22.05.05, 13:35 Pewnie że złośliwy!;) I bitny w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
orwidtomasz Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:29 Wpisałem wcześniej pytanie, ale się chyba nie pojawiło - kiedy i gdzie ta majówka? Też bym przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:31 To się jeszcze wykrystalizuje. A jakie masz kwalifikacje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
orwidtomasz Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:34 Mam chęci i "kryzys wieku średniego" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orwidtomasz Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:39 Nie mam.podrywam dziewczynki na inne walory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sally Re: Majówka - kiedy i gdzie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 13:46 bleeeeee!!! przechwałki staruchów :P brac rozance i na roraty a nie ogladac sie za mlodymi laskami swintuchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:49 Mówisz, że na pobożność to bardziej skutkuje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:51 A to nam się dostało. mrug, czujesz sie staruchem swintuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:53 Świntuchem - na pewno. Staruchem to chyba jeszcze jednak nie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:55 Jesteś zatem rozgrzeszony,natomiast kolega Tomasz jakoś zamilkł, czyżby poszedł na roraty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:02 love-affair napisał: > Jesteś zatem rozgrzeszony,natomiast kolega Tomasz jakoś zamilkł, czyżby poszedł > na roraty? ;) Albo na majówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:57 mrug napisał: > Staruchem to chyba jeszcze jednak nie...;) tak sobie tylko wmawiasz.. ale czy nie przeceniasz potęgi podświadomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 13:59 traszor napisał: > tak sobie tylko wmawiasz.. ale czy nie przeceniasz potęgi podświadomosci? Moje id jest cały czas pod kontrolą mojego ego i w zupełnej zgodności z superego!;) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:00 "Jesteśmy młodzi tak długo, jak długo młodzi się czujemy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sally Re: Majówka - kiedy i gdzie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 14:04 pochlebiajcie sobie dalej, jakie to żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:07 Gość portalu: Sally napisał(a): > pochlebiajcie sobie dalej, jakie to żałosne... eee tam żałosne. Nie wiesz co dobre!;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:10 mrug napisał: > Gość portalu: Sally napisał(a): > > pochlebiajcie sobie dalej, jakie to żałosne... > > > eee tam żałosne. Nie wiesz co dobre!;) > > nie szykanuj dziewczyny za to ze brzydzi sie starego mięsa Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:13 traszor napisał: > nie szykanuj dziewczyny za to ze brzydzi sie starego mięsa No nie! Młodym już może nie jest, ale do starego to jeszcze sporo brakuje!;) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:19 mrug napisał: >> > nie szykanuj dziewczyny za to ze brzydzi sie starego mięsa > No nie! Młodym już może nie jest, ale do starego to jeszcze sporo brakuje!;) > jassne- w constarze mieli identyczne podejście.. Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:07 To ja w ramach pokuty idę poszukać miejsca na majówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 14:14 love-affair napisał: > To ja w ramach pokuty idę poszukać miejsca na majówkę. Idź, a znajdź odpowiednie! Odpowiedz Link Zgłoś
cubanka Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 15:17 dobra ide z wami, a moze na rowerach??????????przejedziemy sie wzdloz wisly Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: Majówka - kiedy i gdzie? 22.05.05, 15:24 cubanka napisał: > przejedziemy sie wzdloz wisly ale blisko wisły to tylko galeriea kazimierz jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Majówka - kiedy i gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:00 to co w koncu uradziliscie??? bo taka pogoda a Wy przed kompem........ja bym sie dolaczyla.....mam rower, psa, kota i checi na majowke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:07 Ja też idę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:34 >> kszzz w zlym miejscu mi sie tam wkleilo << (jenyyy czytalam to i sie smialam - fajni ludzie w tym Krakowie siedza :> ) ja to pierwsze slysze,ze w hipermarkecie mozna kogos poderwac.. hm jak co? buty ktos kupuje? to powiedziec 'ale masz cudna stope - czy ja jej kiedys nie widzialem?' ;) a propos Leader Szajsa - taki sklep chyba studencki 'dobre-bo tanie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 16:48 a już po :) :P ech ja nie widziałam, ze towarzystwo takie zasiedziałe, a tak Wam dobrze z oczu patrzyło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 16:52 Gość portalu: maja napisał(a): > a już po :) :P > ech ja nie widziałam, ze towarzystwo takie zasiedziałe, a tak Wam dobrze z oczu > patrzyło...;) Wszelki duch Pana Boga chwali! Maja! Ty nie wyzarta?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 16:51 Love-afair poszedł szukać miejsca pod majówkę i go wcieło. Mam nadzieję, że nie wykąpał się w Wiśle jak świętej pamięci Maja.;) Zaraz sobie chyba kupię kilka majówek i zrobię alternatywną imprezę... No ale w przyszły weekend może się sprężymy i rzeczywiście coś uskutecznimy? Przemyślcie to! Yaku_ona: przyjeżdżaj na te studia w końcu, bo nudno tu bez Ciebie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 16:57 Ty mnie nie rozpamiętuj, świętą to raz w sumie kciałam być, ale już ze 2 razy zakonnicą :p Sie gra sie ma : Jestem bogiem, wyobraz to sobie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 17:01 Maja czy nie Maja? A jak Maja to czy choć trochę wyżarta?;) Na zakonnice zawsze jest czas...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 17:05 kcieli wyżreć co najlepsze, ale nie dałam :P good girl :P po 1 primo: z tym następnym łekndem, to Ci nic a nic nie wierzę po 2 primo: przez tydzień i tak rozwodu nie załatwisz, a dzieci prędzej czy pózniej Wisła na brzeg wyniesie :P <ups> <gafa> po 3 primo: no to ja już sama nie wiem...ech Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 17:08 Tak więc odpowiadam: 1) ale ja tak całkiem poważnie...;) 2) ale małą dyspensę ewentualnie mógłbym otrzymać...;) 3) ale już nie narzekaj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 17:16 glendze glendze, bo mnie nie ma w Stołecznym mrug'niesz do mnie...? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:19 tia ... przyjade ... male kilkaset kilometrow mam, ale czego sie nie robi dla majowki z Wami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 17:22 Gość portalu: yaku_ona napisał(a): > tia ... przyjade ... male kilkaset kilometrow mam, ale czego sie nie robi dla > majowki z Wami ;) No! To jesteśmy umówieni.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 17:20 W Stołecznym...? Kojarzę tylko Stolicznają...;) Na mrug`anie to trzeba zasłużyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.autocom.pl 22.05.05, 17:25 jest jak jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Dzisiaj - o której - gdzie? 22.05.05, 17:27 Gość portalu: maja napisał(a): > jest jak jest ;) To przemyśl ten przyszły weekendzik. Ja może do jakiegoś hipermarketu tymczasem skoczę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:07 zbiramy sie za godzinę na rowerach na kanoniczej, na odcinku przy wawelu, tam gdzie budki telefoniczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Dzisiaj - o której - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 20:01 O 20 pod budkami na Kanoniczej to ja nie zdąże bo mam kawałek, ale w przyszłym tygodniu TAK TAK TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Niedziela 29.05 o 14:00 22.05.05, 20:44 Jako inicjator tego wątku poczuwam się do odpowiedzialności zaproponowania terminu majówki :) Teraz pomóżcie z wyborem miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: No szkoda żeby się taki piękny wątek zmarnowa 20.06.05, 23:49 Zatem chodźmy! Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamsc Re: Chodźmy na wycieczkę! 22.06.05, 16:56 polecam np lubon piekne widoki i sie niezle zmeczysz ja chetnie przespacerowalambym sie noca po krakowie bo jestem z myslenic ....... pozdrawiam efka Odpowiedz Link Zgłoś
love-affair Re: Chodźmy na wycieczkę! 22.06.05, 18:59 O ile będzie pogoda to ja się dziś wybieram na kopiec Krakusa po 22 żeby zobaczyć księżyc. Podobno ma być wyjątkowo wielki. Odpowiedz Link Zgłoś