Dodaj do ulubionych

Kitsch, ul. Wielopole 15

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:14
Pozdrawiam całą załoge oraz wszystkich klubowiczów mam nadzieje ze i wam sie
podoba ten klub bo mi on dał dużo nie tylko imprezy i alkochol dał mi duzo
przyjaciuł i kolegów nie tylko na piwko i sex nie jest to tak płytki lokal
ale to zalezy czego tam szukasz jakiej energi czy tylko szybkiego sex czy
kumpli i wartosciwych ludzi to zalezy od waas to barmani i klubowicze twoza
ten klub sciskam i twózcie historie ale jaka ona bedzie zalezy odwas ......
były Barman. BOGUS I JESZCE NA KOŃCU POZDRAWIAM MOICH BYŁYCH PRACODAWCÓW I
DZIEKUJE IM ZA WSZYSTKO
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwek Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 15:22
      klub jest poprostu NIC dodać NIC ując .Zajefajny -goraco polecam!!!!!!!!!
      • jmr21 Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 04.10.05, 18:52
        Czyli Mówiąc otwarcie to klub Pederastów,znany z tego że sie tam pedałuje na
        stojaka.
        Pederalissimus Stalin co usta słodsze ma od malin!
        • piostasiak Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 07.10.05, 14:19
          a dla mnie to kicz to entej potegi - beznadziejny wystroj, ciemno, a do tego
          bramkarz kobieta co wyglada jak facet i po mordzie chce bic! sorry geronimo,
          ale nie!
          • Gość: krakusss Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:01
            Zgadzam sie w 100% z Toba. Pierwszy raz jak zobaczylem bramkarza to patrze sie
            co za gej to jest ale dopiero za chwile zobaczylem ze jeszcze ma cos takiego
            jak namiastke biustu. Jednak za duzo tam gejow ktorzy nie tylko to ze caluja
            sie miedzy soba to jeszcze lapia za dupy innych hetero seksualnych facetow. BLE!
            • taaleeloo Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 02.11.05, 09:25
              Jednak za duzo tam gejow ktorzy nie tylko to ze caluja
              > sie miedzy soba to jeszcze lapia za dupy innych hetero seksualnych facetow.
              BLE
              > !
              wreszcie sie faceci mogą na własniej skorze przekonać co czują heteroseksualne
              kobiety przebywające w klubach i chwytane z nienacka za pośladki przez obcych
              heteroseksualnych facetów,, bo nie mogli sie powstrzymać'':P
    • Gość: heteroseksualna Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:54
      a ja uwielbiam bawić się tam!!! specjalnie jeżdże z wawki do Waszego miasta i
      właśnie tam bawię się jak nigdzie! nikt nie patrzy na mnie jak na towar do
      wzięcia, jest miło, ludzie sympatyczni i czuję się wspaniale !!!pozdrawiam
      barmanów i wszystkich bywalców...czasem są jakieś jazdy ale patrzę na to z
      przymrużeniem okiem :-)
      • ekleksus Re: proszę was... 02.03.06, 15:13
        Byłem w tej knajpie kilka razy z dziewczyną (przyjaciółką).Nawet mi się podoba
        ta integranyjna knajpka,tylko ostatnio sprzęt nawalił i byłem wku..ony bo
        musieliśmy się ewakuować!.Więc obsługę proszę o rozsądne korzystanie z komputera
        i wzmacniacza,a napewno nie będę się musiał ewakuować z tamtąd.Pozdrawiam
        wszystkich pracowników oraz osoby które tam przychodzą.
    • chani-nr1 Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 30.10.05, 22:06
      A moim zdaniem - Kitsch jest świetnym miejscem i pubem na każdy rodzaj imprez i
      potrzeb!!! i dla każdego! bez względu na płeć, preferencje seksualne,
      zainteresowania... dobra muzyka, ciekawe, wręcz zaskakujące wnętrze... moi
      znajomi z pracy często tam - co tydzień i nawet częściej się tam się bawią... a
      ja swego czasu zabrałam tam koleżankę z okazji jej "panieńskeigo".. praowe, ze
      nie chciał wyjśc stamtąd...
      pozdrawiam

})i({CICHA WODA, BRZEGI RWIE...})i({
    • Gość: Jane Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.crowley.pl 10.11.05, 09:59
      Kitch to club którego nazwa bardzo pasuje do tego lokalu bo poprostu to jest
      zwykły kitch
      • Gość: vd Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:53
        super, chociaz mnie akurat zaczepiały dziewuchy (jestem facetka! :) ) Ale
        wytańczyłam się jak rzadko (z moim chłopakiem dodam)
        • szpiro Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 21.11.05, 19:17
          Gość portalu: vd napisał(a):

> super, chociaz mnie akurat zaczepiały dziewuchy (jestem facetka! :) ) Ale
          > wytańczyłam się jak rzadko (z moim chłopakiem dodam)

przyjade i odwiedze.
          • Gość: michal Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.skane.se 26.11.05, 05:15
            przyjde na pewno
      • Gość: zebra Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.nat.dsuj.pl 15.03.06, 22:30
        to świetny lokal! podoba mi się przede wszystkim klimat, muzyka i ludzie,
        którzy przychodzą tam, aby naprawdę się pobawić. polecam wszystkim :)
        pozdrawiam barmanów i stałych bywalców!
        • Gość: mr.B Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:45
          KOSZMAR!!!!!
    • Gość: Linda Perry Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.unregistered.media-com.com.pl 28.12.05, 19:56
      Tak, jak dla mnie bomba:] świetny klimat,otwarci ludzie i miła obsługa :) dawno sie tak dobrze nie bawiłam :)
    • Gość: niekoniecznie Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.autocom.pl 05.01.06, 19:38
      tandetna buda dla perwrsyjnej czesci spoleczenstwa gejowskiego, kible kopulatki. SYF
      • Gość: kaktus z arizony Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:09
        a wpuszczą parę 36 i 41? Taką zwykłą, tzn małżeństwo?
        • Gość: seven Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:13
          czemu mieliby nie wpuscic..?
          tylko ze naprawde tam NIC ciekawego nie ma
    • Gość: ja Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:23
      y w tym lokalu.
    • Gość: gwiazdeczki Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:19
      ostatnio odwiedziliśmy kitsch. myśleliśmy że coś tam sie zmieniło, ale niestety po raz kolejny zawiedliśmy się. podziwiamy homoseksualistów, że w takim syfie i smrodzie potrafią się bawić, nawet nie ma gdzie się załatić a już nie mówiąc o umyciu dłoni. nie jest wam wstyd że w kabinach są biały ściany, ale to nie jest kolor farby...?? muzyka jak muzyka może być ale DJ zawsze śpi! a barmanów można podzielić na dwie grupy: jedni zawsze z uśmiechem na twarzy potrafią podać coś dobrego, drudzy ci z głownego baru nie umieją się komletnie zachować, a każda prośbe traktują jak : masz i spi******Wy jesteście dla nas!!!!.powinniście zrobić selekcje barmanów.a dla ochrony wielkie ukłony!!zreszta każy powinnien ocenić ten klub z własnej strony, w sumie kwestia gustu...ale jedna dobra rada zróbcie to na trzeźwo, bo po alkoholu wszytsko wyglada piękniej!!pozdrowienia i buźki
      • Gość: o.O Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:06
        To, że jest syf w kiblach to zasługa tamtejszych bywalców (przynajmniej pewnej ich części) - cóż taka kultura i nawyki higieniczne; z resztą moge wymienic z tuzin innych klubów gdzie istnieje podobny problem. Co do barmanów nie mam zastrzeżeń. Muzyka to głównie pop/hiciory z top listy/lata 80/70 czyli do poskakania - jak komuś taka muzyka nie odpowiada zawsze może wybrać Carycę lub Łubu-dubu (chociaż Depeshe Mode co 2 kawałek to lekkie przegięcie); oba piętro niżej. Czasem jednak siada im komp, zwis Winzgrozy i nikt nie zadba aby playlista z winampa nie szła od poczatku ;/. W ciągu tygodnia gdy w innych lokalach jest pusto to tam przynajmniej bawi się z 20 - 30 osób, w Łubu z resztą też. Ja tam chodzę ze znajomymi i zawsze się świetnie bawimy. A jeśli komuś przeszkadzają homoseksualne pary to niech po prostu wyjdzie - jest tyle innych lokali w mieście. No i wentylację mają niezłą, szkoda tylko, że w weekendy ;/.

A na Panią ochroniarz uważajcie ona nie lubi jak się do niej zwraca per "Pan".
    • sohee Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 23.02.06, 00:20
      Szczerze mówiąc Kitsch to jak narazie mój ulubiony klub w Kraku. Potrafię się
      tam wybawic jak nigdzie, a atmosfera jest super (nie tak jak np. w Aferze gdzie
      panny tak na siebie patrzą jakby sobie chciały oczy nawzajem wydrapać...). Jeśli
      komuś nie przeszkadzają całujące się pary homo i potrafi bawić przy każdej
      muzyce to powinien być zadowolony. :)
    • Gość: ed Gorąco polecam... IP: *.crowley.pl 24.02.06, 22:18
      ...wszystkim miłośnikom brudu, syfu i chamstwa.
      Do kibla strach wejść. Wszystko lepi się od brudu i spermy. Z kabin słychać
      jęki i stękania kopulujących pederastów. Jeśli ktoś lubi takie wrażenia to
      gorąco polecam!
      Patrząc na to kitsch-owate towarzystwo to człek nabiera ochoty na założenie
      moherowego beretu :-)))
      • hihiboy Re: Gorąco polecam... 26.02.06, 18:02
        ej to ty chyba gdzie indziej chadzasz, podziwiam też twoja znajomosc tematyki i
        wogóle widac ze taki klimat to dla ciebie nie pierwszyzna :D
        • Gość: michalfråssv Re: Gorąco polecam...wpadne do was. IP: *.skane.se 15.03.06, 03:56
          napewno
          • mikolaj7 Re: Gorąco polecam...wpadne do was. 19.03.06, 17:06
            taa juz wszyscy czekaja... zeby umrzec ze smiechu na twoj widok ha ha ha
            • bohun84 Re: Gorąco polecam...wpadne do was. 04.05.06, 21:58
              kitch?? jedyne co tam jest dobre to muzyka, poza tym ta knajpa jest pod kazdym
              wzgledem zjeb*** , niestety taka jest prawda, zero klimatu, siedzacy naokolo
              miejsca do tanca ludzie, plus poje*** ludzie....jeśli ktos ma inne zdanie mozemy
              wymienic poglady...
      • Gość: zebra Re: Gorąco polecam... IP: *.nat.dsuj.pl 15.03.06, 22:33
        ale bzdury opowiadasz... byłam tam wiele razy i jakoś nie pasuje mi to do
        twojego opisu. zajrzyj tam jeszcze kiedyś, to może zmienisz zdanie. pozdro
    • Gość: tomi Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.autocom.pl 30.04.06, 17:53
      super tam jest. pozdrowionka dla jednego barmana:-)
    • Gość: selekcja Kitschu Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:51
      Witam serdecznie! mam podziękowania dla tych, którzy dobtzr się tam bawią i
      kilka słów dla osób mniej miłych, których wypowiedzi same obrazuja ich poziom.
      Do klubu nie są wpuszczane lub są z niego wypraszane (czy też wyrzucane):
      Dresy; osoby tak pijane, że ledwo na nogach stoją; osoby bez kultury osobistej,
      których agresja i zachowanie przeszkadzają innym i obie strony wszelkich
      konfliktów, których nie udaje się zażegnać uściśnięciem dłoni. Prosimy o
      wyjście również namolnych gości, którzy uporczywie zaczepiają innych i nie
      potrafią pohamować swego libido lub właśnie zabawiaja się w toaletach. Jeżeli
      doświadczył tego któryś z niezadowolonych gości skarżąc się na agresywną
      ochrone lub selekcję, to niewątpliwie należy właśnie do tej grupy, co mówi samo
      za siebie... Wszyscy pracownicy klubu staraja się bdać o to, by jego goście
      bawili się dobrze i bezpiecznie. Pozdrawiam wszystkich tych, którzy
      swojego "ale" nie mają odwagi powiedziec nam prosto w oczy, a jedynie skarżą
      się tutaj... Co do toalet... Przed każdym otwarciem łazienka lśni... to klienci
      tak o nią "dbają" w trakcie zabawy... To nie obsługa klubu wymiotuje pod nogi,
      tłucze szkło czy gasi papierosy w umywalce...
      • Gość: nebi Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:57
        zgadza sie - to klienci klubu demoluja toalety. dzis nad ranem widzialem
        pobojowisko: to co mozna zniszczyc zostalo zniszczone, zalane, papier plywajacy
        w wodzie na podlodze....
        • Gość: nana Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:31
          lubilam to miejsce ale sie zrazilam ostatnio jak zobaczylam w tym okropnym kiblu jak dziewczyna robi kolesiowi loda przy otwartych drzwiach
          • Gość: Maciek Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.chello.pl 25.05.06, 21:16
            a to aby napewno była dziewczyna...?
    • Gość: JAREK Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 28.06.06, 15:44
      JESTEM ZACHWYCONY TYM KLUBEM TU POZNALEM SWOJEGO FACETA Z KTORYM TERAZ JESTEM
      TEN KLUB DZIALA JAK NARKOTYK NA WSZYSTKICH MOZNA SIE OD NIEGO UZALEZNIC ZDAZALO
      SIE NAM PRZYCHODZIC TUTAJ CALY TYDZIEN I IMPREZOWC WSZYSTKO POPROSTU TUTAJ JEST
      REWELACYJNE PROCZ JEDNEGO "ALE" PISALISCIE ZE KLUB JEST CZYNNY DO OSTATNIEGO
      KLIENTA A OD JAKIEGOS CZASU KLUB NIE RAZ JEST ZAMYKANY PARE MINUT PRZED 4 RANO
      CHOCIAZ JEST DUZO JESZCZE BAWIACYCH SIE LUDZI : ((((( DLACZEGO TAK JEST ??? : ///
      • Gość: MICHAL JAREK pamietam Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:02
        pamietam ze spedzilem z toba jedna noc w kitschu. wtedy jeszcze mowiles ze nie masz chlopaka.
        odezwij sie, powspominamy, moj adres: szpiro@gazeta.pl
    • Gość: sara Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.kracen.hor.net.pl 30.06.06, 11:37
      Też lubie tan lokal. Chociaż ostatnio spotkałam tam gostka, który mi
      powiedział, że współczuje gejom ( użył innego określenia). Także jak widać
      różni mogą być goście.
    • Gość: sunflower Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 00:28
      ej były barmanie,czemu odszedłes z takiego cudownego miejsca?strasznie wam sie
      ekipa pozmieniała ostatnio,to juz trochę nie ten sam kitsch,a szkoda.ale ale i
      tak jest rewelacyjnie!po prostu najlepiej!nawet w oczach takiej zatwaridziałej
      heteryczki jak ja...
      • jakaa Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 22.08.06, 17:53
        klub jest super!! moj ulubiony... :-> swietna taneczna muzyka, jest gdzie siasc
        i odpoczac, a kibelki to tak jak wyzej juz ktos pisal - to klubowicze
        doprowadzaja to miejsce do takiego stanu a pozniej wybrzydzaja echh ;-/ ja
        goraco polecam :o)
        • Gość: Piotr i Agatka Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.kolornet.pl 13.09.06, 18:50
          Wkrótce sie tam pojawie z swoją przyjaciółką ,mam nadzieje że będe tak samo
          dobrze sie bawił jak kiedyś tzn jak była jesień i zima 2005/2006r.
    • Gość: Kasia Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 12:57
      Od dwoch tygodnistamtad nie wychodze prawie wogole... jestem tam codziennie i
      jest tam niesamowicie uwielbiam ludzi ktorzy tam przychodza i ktorzy pracuja w
      zadnym innym klubie nie ma tyle swobody i wolnosci co tam... serdecznie
      pozdrawiam pana Krzysia szatniaza oraz ekipe ktora zawsze zostaje do konca :) :*
    • Gość: nivea Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:22
      najgorszy i najbardziej syfny klub w jakim bylam...blehhh... NIGDY WIECEAJ!!
      • Gość: michalfrånsv niedlugo bede w Krakowie. IP: *.skane.se 03.10.06, 04:14
        Przyjde do Klubu.Przystojnym bede stawial drinki.
    • Gość: Artur Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.hyhy.us 15.10.06, 21:22
      Klub mi się podobał do czasu aż spotkałem bezczelną babę która stała na bramce.
      Wyszarpywała mi dowód z ręki bo stwierdziła że "nie może w tym oświetleniu
      zobaczyć czy jestem pełnoletni". Wyglądam młodo więc potraktowała mnie z góry
      już tam się więcej nie pojawie, odradzam.
      • Gość: poinformowany Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:11
        no ta "baba" tez do szczegolnie doroslych nie nalezy, jesli mowimy o tej, ktora widzialem tam jakies 2
        tyg temu, to ona ma 21 lat :)
    • Gość: Mała_Rose Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:46
      Ludzie,odczepcie się od Kitschu.Wiadomo,że jest to klub dla gejów.Więc jeśli
      komuś nie odpowiadają takie klimaty,to po co się tam pcha???Poza tym od
      tej"baby na bramce" też się proszę odstosunkować.W życiu nie spotkałam bardziej
      miłej i sympatycznej selekcjonerki.Jestem stałą bywalczynią Kitschu więc wiem o
      czym mówię...Osobiście uwiebiam ten klub.Nigdzie nie czuję się bardziej
      swobodnie niż tutaj...zero chamstwa,dresów...Poza tym nigdzie też nie spotkam
      już takiej muzyki jaką grają tutaj :)Rewelacja.Gorąco pozdrawiam wszystkich
      bywalców Kitschu i miłą obsługę :))
      • Gość: Lesbijka Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.compower.pl 30.10.06, 10:27
        Klub na impreze raz na pol roku bardzo dobry.
        Przerazajace jest to, ze pod flaga homosexualistow chowaja sie sexualni
        mexymalni dewianci ktorzy maja ze soba problem i nie wiedza jak go zdefiniowac i
        probuja to robic wlasnie w tym klubie. Dlatego czasem spotyka sie bardzo
        ciekawych ludzi :/
        Co do kibli to fakt, nie widzialam barmanow ktorzy by topili papier w kiblu
        (chociaz kto ich tam wie :)) ), ale nawet lsniace te kible sa oblesne.
        Rozwalajace sie kabiny i popsute zamki i syfna umywalka, a fuj.
        Fakt, barmani i dj troche popadli w rutyne i obsluguja klub czasem jakby chcieli
        a nie mogli. Albo jakby w sumie mogli ale nie chcieli. Bardzo.
        Poza tym calkiem radosnie.
        Polecam :)
    • Gość: filety1 Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 10:51
      poczytajcie na www.e-krakow.com
      jakis wariat mial niezle przygody w kitschu : )
      omalo sie nie posikalam ze smiechu......
      • Gość: aaaa Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.autocom.pl 24.11.06, 14:55
        A ja kitchu i łubu dubu nie lubię!! Byłem tam z kumplami i nas nie wpuścili bez
        przyczyny, ot tak i poprostu! Nie jesteśmy gejami, przyszliśmy normalnie się
        pobawić. Jaka przyczyna????
    • Gość: uwielbiam kitsch Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.cable.ubr01.enfi.blueyonder.co.uk 26.11.06, 22:28
      Uwielbiam to miejsce. Nie bylo mnie tam poltora roku tj. odkad wybylam z kraju i
      bedac w stolicy imprezowalni (wiadomo o czym mowa:) nie bylam w miejscu, w
      ktorym czulabym sie tak dobrze.
      Kitsch dla mnie to ideal - tancze "spontanicznie" i nigdy nie wzbudzalo to
      sesnacji. Za to nigdy wczesniej ani pozniej nie uslyszalam tylu entuzjastycznych
      komentarzy nt tejze "ekspresji".
      Nie czulam sie rozbierana, analizowana, obserwowana w chamski samczy sposob. Za
      to nigdy nie spotkala tylu ludzi, ktorzy byliby bezinteresownie otwarci. To
      zabrzmi banalnie, ale nikt sie tak do mnie nie usmiechal, jak ci ludzie w
      Kitschu. Dodam jeszcze, ze mnie to miejsce pozytywnie zmienilo. Jestem bardziej
      ciepla i otwarta.
      Jestem hetero hetero i uwielbiam srodowisko gejowskie za wszystkie noce i za
      cale ich szalenstwo.
      Magda
    • Gość: NINA Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:12
      MOJ ULUBIONY KLUB -BARDZO MILA ATMOSFERA "nie obmacuja czlowieka co krok" :)
      serdecznie polecam wszystkim dziewczyna i nie tylko..;)
    • Gość: Venniceram Kitsch, ul. Wielopole 15 IP: *.autocom.pl 27.06.07, 13:13
      ANTYREKLAMA KICZ-u! Przestrzegam, nie polecam, nie lubie, NIKOGO nie pozdrawiam,
      no chyba że nadpobudliwych ochroniarzy, którzy zachowują sie jak banda
      bezmozgowcow. Nie po raz pierwszy zdarzyło się, że bedąc w tym przeuroczym
      miejscu dostałem od nich za nic. Selekcja, ktora ma tam miejsce jest niczym
      nieuzasadniona, wiec jesli masz: za krotkie spodnie, zlamany paznokiec, za
      drogie buty, za malo zelu na wlosach czy niebieskie oczy nie wybieraj sie do tej
      speluny, bo na wejscie szansy raczej nie masz a dostaniesz po glowie a reszta
      Twoich przyjaciol zostanie pobita przez ochroniarza o obwodzie klatki pierisowej
      2m i z gipsem na łapie.
      Jeli lubisz tzw. ustawki kibicow, masz w domu bron palna albo od 10 lat
      trenujesz na silowni i nie masz worka treningowego w domu idz tam czekaja Cie
      wwysmienite atrakcje.
      Jesli jednak nalezysz do tych "normalnych" i nie chcesz wygladac jak zbite
      jabklo przez nastepnych 3 tygodnie, nie wybieraja sie do Kitchu bez ostrego noża.
    • gruszka_na_wierzbie Re: Kitsch, ul. Wielopole 15 27.06.07, 15:27
      fajnie tam jest:) lubie chodzic na wielopole i zazwyczaj odwiedzam wszytskie
      kluby:) a bramkarka jest ok! a co do kibli, wszedzie sa takie same!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka