Dodaj do ulubionych

Krakowskie lokale z tęczową nalepką

• Gość: GIRTYCH BIS MŁODZIERZ WSZECHPOLSKA IP: *.ptedom.pl 02.06.05, 11:50
      Zaczynam chyba rozumieć LPR - jest w tym plus że przynajmniej Młodzierz
      Wszechpolska będzie wiedziec gdzie ich szukać.
      • leilaleila Re: MŁODZIERZ WSZECHPOLSKA 02.06.05, 11:54
        Ups. te naklejki to chyba nie byl najlepszy pomysl, ha ha!
        • Gość: zuza w_kij_im_dmuchał_pod_różowym_sztandarem IP: *.ptedom.pl 02.06.05, 13:25
          to wszechpolacy młodzi do rozruby zawsze gotowi, swym zbrojnym ramieniem w
          sztachety uzbrojonym ku chwale Giertychowi na krucjate moralności ruszą.
          a bywalcy oberży pod tęczą co? w kij im dmuchać będą :)
        • Gość: Mr.B Re: MŁODZIERZ WSZECHPOLSKA IP: *.ptedom.pl 02.06.05, 13:30
          Sezon łowów na tęczowe pajace oficjalnie otwarty
    • adalberto3 Czy jak wejdę do takiego lokalu ... 02.06.05, 12:04
      ... to może się zdarzyć, że będę napastowany bo wezmą mnie za swojego ?
    • Gość: Goniec Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:06
      Wlasciciele lokali gastronomicznych moga wywieszac na swoich witrynach co chca
      byle tylko nie bylo to sprzeczne z prawem. Natomiast wszelkie demonstracje
      miejszosci, ktore burza spokoj wiekszosci obywateli powinny byc zakazane. Pan
      Prezydent Lech Kaczynski zostal wybrany w demokratyczny sposob w wyborach
      powszechnych i nalezy przestrzegac jego decyzji. Kto to bedzie burzyl, w imie
      panstwa prawa powinien zostac surowo ukarany bez wzgledu na jego orientacje
      seksualne.
    • Gość: pepegi Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.edipresse.pl 02.06.05, 12:21
      a czy na lokalach dla gejow i lesijek tez beda nalepki, ze sa one przyjazne dla
      hetero? ;)
      • maciej48 Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 12:28
        Tęczowa nalepka to doskonały cel dla solidnego brukowca, oj nie jeden tam
        wyłąduje zanim eurole sie opamiętają i dadzą na wstrzymanie pedalskiej
        propagandzie!
    • Gość: max Całkiem niezły pomysł na pozbycie się klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:29
      i ich pieniędzy. Żeby utrzymać się na progu rentowności trzeba będzie podnieść
      cenę piwka do 75 zł, a herbatki do 40 zł. A wtedy nawet "normalni inaczej" będą
      omijać knajpy z nalepkami.
    • Gość: Giotto Szalety publiczne przyjazne gejom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:32
      Zgłaszam inicjatywę aby właściciele szaletów publicznych (np. na dworcach)
      nakleili tęczowe nalepki. Dwóch gejów przy jednym pisuarze! Cóż to za słodki i
      romantyczny widok!
      • Gość: Beethoven Was Deaf Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! IP: *.chello.pl 02.06.05, 13:18
        >>> Zgłaszam inicjatywę aby właściciele szaletów publicznych (np. na dworcach)
        nakleili tęczowe nalepki. Dwóch gejów przy jednym pisuarze! Cóż to za słodki i
        romantyczny widok! <<<

Wyobraź sobie ignorancie, że nie raz w męskim szalecie lałeś obok stojącego obok
        Ciebie geja. W szatni na basenie też często spotkałeś się z homoseksualistą.
        Napadł Cię ? Zgwałcił ? Próbował poderwać ? Kiedy zaś inna orientacja stanie się
        tolerowana to z pewnością rzuci się na Ciebie już kompletnie bez żadnych
        skrupułów ? Wydaje się, że to raczej Ty potrzebujesz przymusowego leczenia.
        • Gość: plywak Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:44
          możliwe że stałem obok, mozliwe że pływałem w tym samym basenie. nie zwracałem
          na to uwagi i nie pytałem o jego orientację. tak samo zachowuję się w pubie czy
          w restauracji. ale jak będzie nalepka, to bedę zakładał że ktoś z klientów tam
          wszedł bo jest homoseksualistą. i wtedy przestanę szukać podobieństw, a zacznę
          szukac różnic pomiędzy mną a innymi ludźmi. czy o to chodzi w tej akcji? jesli
          tak to ma wielkie szanse powodzenia.
          Pozdrawiam
          • Gość: Beethoven Was Deaf Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! IP: *.chello.pl 02.06.05, 14:11
            >> to bedę zakładał że ktoś z klientów tam
            wszedł bo jest homoseksualistą. i wtedy przestanę szukać podobieństw, a zacznę
            szukac różnic pomiędzy mną a innymi ludźmi. czy o to chodzi w tej akcji? <<

A to jest już Twój problem jak będziesz reagował. Chodzi tu jednak właśnie o to
            byś zaczął doszukiwać się różnic i widząc je akcpetował innych niż Ty. Inną
            kwestią jest bijący z Twojej wypowiedzi egocetryzm, przez który rzekomo akcja
            budzenia w ludziach tolerancji dla homoseksualizmu miałaby się obrócić przeciwko
            dyskryminowanym.
            • amdrzej11 Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! 02.06.05, 17:44
              www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00000886.htm
            • Gość: Aneta heh IP: *.autocom.pl 02.06.05, 18:21
              No cóż Polacy sa tolerancyjni, czy moze obojetni?Homoseksualizm nie jest normalnym zjawiskiem.Ciekawe kto z Was chciałby miec dziecko, ktore wykazywałoby takie skłonnosci? Uwazam ta akcje za całkiem bezsensowna-jesli dwie panie maja ochote pojsc sobie do jakiegos pubu to moga zachowywac sie np. jak dwie normalne kolezanki.A w swoich 4 scianach robic to na co maja ochote,jesli bardzo tego potrzebuja....Pozdrawiam
              • nicola21 Re: heh 02.06.05, 20:44
                a ja nie rozumiem rodzicow ktorzy odrzucaja SWOJE dzieci, bo te informuja ich o
                swoim homoseksualizmie.
            • marcin.brzezinski Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! 02.06.05, 18:25
              Absurd. Domagać się tolerancji wobec manifestacji homoseksualizmu to
              hiopokryzja.
              Można być wobec tego zjawiska co najwyżej obojętnym, tak samo jak obojętnym
              można być dla każdego innego zła na świecie.
              Praktyki homoseksualne to zboczenie, zło i obrzydliwość. Nie mogą one być
              przedmiotem tolerancji ( następne w kolejce jest kazirodztwo i cała masa innych
              dewiacji seksualnych ). Wmawianie innym że homoseksualizm jest tak samo dobrym
              i normalnym zjawiskiem jak heteroseksualizm to kłamstwa i bzdury, nawet gdy
              niektóre bogatsze kraje sankcjonują prawnie związki homo.

M
              • marcin.brzezinski Re: Szalety publiczne przyjazne gejom! 02.06.05, 18:37
                Na wszelki wypadek sprostuję - nie nawołuję do nienawiści wobec
                homoseksualistów. Uważam jednak że jakichkolwiek manifestowanych publicznie
                oznak homoseksualizmu nie wolno tolerować i należy im się przeciwstawiać.

M
                • Gość: v2 ...co studiowales? IP: *.crowley.pl 02.06.05, 19:58
        • twprezydent Szalety publiczne przyjazne gejom, w tym Baraka 02.06.05, 21:49
          Gość portalu: Beethoven Was Deaf napisał:

> Wyobraź sobie ignorancie, że nie raz w męskim szalecie lałeś obok stojącego
          > obok Ciebie geja. W szatni na basenie też często spotkałeś się z
          > homoseksualistą.
          > Napadł Cię ? Zgwałcił ? Próbował poderwać ?

Tak. Kiedy byłem w podstawówce przypieprzali się do mnie parę razy jacyś
          zboczeńcy. Raz w miejskim szalecie jakiś "tęczowy" sprawdzał czy jestem "gay
          friendly" (machając fujarą nad pisuarem i obleśnie się uśmiechając
          zapytał "znasz chłopczyku takie sztuczki?"), a w tramwaju inny "Ełropejczyk" i
          krzewiciel tolerancji próbował mnie obmacywać. Nie udało im się, moi
          ciemnogrodzcy rodzice wytłumaczyli mi wcześnie co to zboczeńcy.

MOJA NOGA WIĘCEJ NIE POSTANIE W BARACE ANI W ŻADNYM MIEJSCU GDZIE PROPAGOWANE
          SĄ SEKSUALNE DEWIACJE!!!
    • Gość: piotr Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:34
      czy nie mylimy pojęcięć: tolerancja i dewjacja ?
    • Gość: . Dobra nalepka! Powinna być na dworcowych kiblach IP: *.versanet.de 02.06.05, 12:42
    • Gość: nikt_inny albo jestesmy tolerancyjni albo nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:50
      proponuje jeszcze oznakowac puby gwiazda dawida zeby bylo mozna wiedziec gdzie
      spotkac zydow
    • Gość: Wojtek-Ćmojtek Brawo Gayzeta! Całusy dla tęczowego RoMana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:00
      Masz buzi jak się znów spotkamy brzydalu!
      • Gość: renata Re: Brawo Gayzeta! Całusy dla tęczowego RoMana! IP: *.bj.uj.edu.pl 02.06.05, 14:29
        Jakos nie zauwazylam by Roman mial teczowe sympatie z artykulu to nie wynika
        wrecz przeciwnie a prywatnie gwarantuje ci ze to 100% facet,to ze ktos
        odnotowal jakis fakt,nie oznacza bynajmniej,ze sympatyzuje z teczowymi.Na tym
        polega robotea dziennikarza,ze INFORMUJA o tym,co sie dzieje.Zetknelam sie z
        nim kiedys i poznalam jego dziewczyne.CUDO!
        • Gość: :-) Re: Brawo Gayzeta! Całusy dla tęczowego RoMana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:58
          Gość portalu: renata napisał:

> Zetknelam sie z nim kiedys i poznalam jego dziewczyne.CUDO!

Mówisz o tej z wąsami? Rzecz gustu.
          • Gość: drewniak Re: Brawo Gayzeta! Całusy dla tęczowego RoMana! IP: *.veranet.pl 02.06.05, 22:03
            Redaktor RoMan- nieustraszony tropiciel vlepki i nalepki. W następnym artykule
            podejmie ciekawy problem klepki (piątej,której brak).
        • Gość: Tolek Baran Re: Brawo Gayzeta! Całusy dla tęczowego RoMana! IP: *.crowley.pl 02.06.05, 22:00
          Gość portalu: renata napisał(a):

> Jakos nie zauwazylam by Roman mial teczowe sympatie

Hmmm... To jesteś mało spostrzegawcza. Maszerowanie z kolegą w paradzie
          pederastów nie świadczy o "tęczowych sympatiach"??? O czym w takim razie? O
          chęci zdobycia podwyżki w Wyborczej? Może o jednym i o drugim.
    • Gość: tomeczek Po co nalepki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:01
      Wszyscy homo i bez tego wiedzą, gdzie sie dobrze czują a gdzie nie.

Poza tym zapewne wiele razy kazdy z nas siedział obok geja czy lesbijki i o tym
      nie wiedział. A może forumowicze mają uczulenie tylko na homopary, a na
      pojedynczych juz nie? :) Bo ciągle pitolą o obściskujących się i trzymających
      za ręce...
      • Gość: lewako prawicowiec Re: Po co nalepki? IP: *.client.insightBB.com 03.06.05, 11:09
        Wlasnie w wtym jest sek, ze wiekszosc ludzi jest w stosunku dowas obojetna i
        wacale im nie przeszkadzacie, ale jak sie afiszujecie homoseksualizmem to wielu
        to drazni. Nie mozecie tego pojac. Ja znam wielu gejow, i na niejednej imprezie
        z nimi bylem ale jak bylo towarzystwo mieszane to sie nie calowali bo wiedzieli
        ze nie wszyscy lubia na to patrzec, a zaznaczam, ze wszyscy widzieli o ich
        orientacji. A procz tego jak spotykam jakiegos facete i znim rozmawiam o
        czymkolwiek, sporcie, filmach woody allena, sztuce, rowerach itp. to z rozmowy
        czuje czy go lubi eczy nie a to czy jest hetero czy homo jest mi obojetne. Al
        jak rozmowa zaczyna sie od Czesc jestem homo , to dla mnei brzmi jak
        sprawdzanei grunty, czy ja tez jestem homo i do wyrwania. Ja sie przedstawiam,
        jestem hetero, niekatolik, deista, agnostyk, lewicwy w pewnym wzgledzie a w
        inncy na prawo, nie lubiacy muzulmanow i nazbyt religijnych ale nie ateista.
        Moze sobie taka koszulke najlepiej zrobic okresajaca nasze przkonania i
        orientacje.
    • Gość: golem_t Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: 195.116.43.* 02.06.05, 13:04
      Pewnie tak - z tęczową flagą ale przekreśloną - tak jak na wszelkich zakazach.
      Ale wtedy taki lokal pewnie nie miąłby życia - bo przecież nawoływabny do
      nietolerancji.
      Z drugiej strony pewnie ta flaga ma cię ostrzegać, że w lokalu możesz spotkać
      całująca się parę jednopłciową. Więc będiesz wiedzieć gdzie nie wchodzić.
      Ciekawe jak takie oznakowania przeniosą się zyski/straty lokalu.
    • doc_moloch absurd 02.06.05, 13:07
      Te wszystkie nalepki to absurd i glupota a kazda akcja tego typu razem z tzw "parada rownosci" zmniejszaja tylko tolerancje i pokazuje ze homoseksualisci za wszelka cene chca byc odmienni. Kiedy geje i lesbijki zrozumieja ze nie tedy droga do nauczenia ludzi poszanowania dla nich i zdobycia akceptacji (ktorej wcale nie jest tak malo. ten kto glosno krzyczy nie zawsze jest w wiekszosci)?
      • Gość: mynigga TECZOWY MUSIC BOX IP: 217.8.162.* 02.06.05, 13:16
        Proponuje pedziom oznaczyc teczowa naklejka kibel na
        dworcu centralnym w wwie, czy tez inne miejsca schadzek
        kochajacych w kiszke...
    • Gość: t tu chodzi o to IP: *.futuro.pl 02.06.05, 13:13
      ze mozna spokojnie z fajka z rozporka na wierzchu wyjsc z toalety i nikt nie
      zwroci uwagi?
    • Gość: feelgood Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: 80.55.237.* 02.06.05, 13:17
      ZGROZA!!!
    • Gość: Uncle K. A co z McDonald's i KFC?! IP: 217.8.162.* 02.06.05, 13:19
      Czy bede teczowe zestawy dla homosiow?
    • Gość: jurek Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 02.06.05, 13:21
      Boże, skąd tyle nienawiści?! Wszedłem na forum zupełnie przypadkowo i
      kompletnie mnie zatkało! Przecież piszecie o ludziach, którzy nikogo nie
      skrzywdzili, nic nie ukradali, nie oszukali... Skąd tyle nienawiści? To piszą
      moi rodacy? Moi kumple z podwóka? Pani ze sklepy obok? Znajoma z kościoła?
      Ulibiony nauczyciel? Skąd tyle nienawiści?! - - - Kiedy zaczniecie mordować?
    • Gość: janko Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.asianet.co.th 02.06.05, 13:35
      A po co te wybryki z naklejkami. Maja Geje swoje kluby niech z nich korzytaja!
      Jak mam narazac swojego syna ze jedzac obiad w normalnym barze, obok dwoch
      takich bedzie sie calowac - co ja dziecku powiem. Ze nie ma normalnych lokali
      juz?
      A moze juz pora na naklejki: Przyjazny dla: Krakowiakow, Murzynow, Chinczykow,
      Rosjan, Niemcow, Zydow, Szkotow, Poznaniakow i ... dokond dalej? Do Pacanowa
      czy Wachocka?
    • Gość: Vladek Do cholery z taką tolerancją ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:38
      Żeby się piwa napić to trzeba na całą mordę drzeć, że się jest pedałem. Jak już
      wszędzie wyłażą z tą swoją pedalską ideologią, to może niech sobie zakładają
      koszulki z napisami: "jestem homoseksualistą". Tylko kogo to do cholery
      interesuje? Ja do lokali z takimi pedalskimi nalepkami wchodzić nie będę. I to
      nie przez to że nie odpowiada mi towarzystwo homoseksualistów, bo mi osobiście
      to wisi, ale dlatego, że nie lubię nachalnej propagandy, bez względu na jej
      rodzaj.
    • Gość: tolerancyjna Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.speed.planet.nl 02.06.05, 13:48
      nie dziwie sie,ze musza urzadzac parady,wiece i ciagle walczyc o akceptacje
      jesli otaczaje ich ludzie tacy jak wy-zero tolerancji i puste glowy!!!!!!!!!!
      jak mozna okreslic homoseksualizm choroba i porownac do nekrofilii?? czytajac
      takie opinie robi sie czlowiekowi niedobrze!! dlaczego nie potraficie
      zaakceptowac ich milosci??kazda milosc jest piekna i nie istotne czy hetero czy
      homo!!!ludzie przejzyjcie na oczy!! czy potraficie byc tylko tolerancyjni dla
      sobie podobnych czyli najwiekszych prostakow!!! powodzenia w przyszlym zyciu-
      obyscie narodzili sie na nowo wlasnie w grupie ludzi ktora teraz uwazacie za
      nizszy gatunek!!
    • Gość: pietno Czy nalezy sie spodziewac rehabilitacji Hitlera? IP: *.crowley.pl 02.06.05, 14:11
      Adolf Hitler mial w zwyczaju oznaczac (ordnung!) wszystko co sie dalo. Byla
      literka "P", byla gwiazdka Davida, byl i rozowy kolorek.
      Czy autorzy akcji beda sie domagac rehabilitacji Hitlera?
      A moze choc tantiemy od pomyslu zaplaca? Jakiejs partii neonazistowskiej?
      • Gość: ok Re: Czy nalezy sie spodziewac rehabilitacji Hitle IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 15:05
        Czyś ty zidiociał? Po co przekręcasz sens tego pomysłu; z czystej złośliwości?

Przecież te naklejki mają oznaczać jedynie miejsca, gdzie osoby homoseksualne
        mogą się czuć bezpiecznie. NIE ZAKAZUJĄ NATOMIAST NICZEGO KOMUKOLWIEK. NIE
        OZNACZAJĄ: "WSTĘP TYLKO DLA OSÓB O ORIENTACJI HOMOSEKSUALNEJ"!!!!
        • Gość: tutu H. miał w otoczeniu sporo "tęczowych", np w S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:02
          ...a niektórzy historycy twierdzą, że sam też był homoseksualistą.
          Ten wąsik, śmieszne ruchy, głos, skłonność do histerii... Wypisz wymaluj
          uczestnik gejparady!
    • Gość: ok Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 14:12
      Zauważ, że oni jedynie ZAPRASZAJĄ kogoś, podkreślając, że z uwagi na orientację
      seksualną nie będą dyskryminowani, natomiast niczego NIE ZAKAZUJĄ.
      Ty zaś tęsknisz za wykluczaniem innych.

Załóżmy, że masz na imię PIOTR. Gdybym wywiesił naklejkę: :Osób o imieniu Piotr
      nie obsługujemy" jak ona się ma do naklejki "Obsługujemy wszystkich"? Uważasz,
      że między nimi panuje proporcja?
    • Gość: Plum Oj, bedzie Noc Diamentowa! IP: *.ijp-pan.krakow.pl 02.06.05, 14:37
      posypie się szkło jak nic. Dziwnym trafem jedynie w oplakietkowanych restauracjach.
    • Gość: jolita Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.mclink.it 02.06.05, 14:39
      Kiedys, w okresie faszyzmu we Wloszech umieszczno na drzwiach barow i
      restauracji wywieszki: zabrania sie wprowadzania psow i Zydow.
      Na miejscu gejow i lesbijek chodzilabym do tych miejsc do ktorych mam ochote
      bez wzgledu na teczowe wywieszki i nawet tam gdzie na nich krzywo patrza. Tych
      zatwardzialych falszywych moralistow ktorzy nie akceptuja odmiennosci trzeba
      przeciez wychowac.
    • makabi Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 14:53
      Jestem tolerancyjny. Każdy kocha tak jak potrafi... I potrafię to uszanować
      pod warunkiem, ze nikt mi sie nie narzuca i mnie nie prowokuje swoim
      zachowaniem.
      Co to za głupota. Skoro naklejki maja mówić, ze kochający inaczej moga czuć sie
      wygodnie, tak samo jak płącący kartami płątniczymi (bo to druga kategoria
      naklejek na szybach), to dlaczego nie ma odpowiednich naklejek "WITAMY
      NIEPEŁNOSPRAWNYCH", "MATKI KARMIĄĆE MILE WIDZIANE", "TUTAJ NIE PALIMY
      TYTONIU",itp.
      A przede wszystkim brakuje pomysłu na naklejkę: "TUTAJ OBSLUGA JEST NORMALNA I
      SKLADA SIE Z HOMO SAPIENS".
      Osoby homoseksualne nie sa mniejszościa tylko typowym wyjatkiem od reguły
      kulturowej
      • Gość: skow Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:57
        jednak duszpasterstwo gejów i lesbijek stanęło na wysokości zadania!
        • Gość: ok Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką IP: *.do.pl / *.generacja.pl 02.06.05, 15:07

Przecież te naklejki mają oznaczać jedynie miejsca, gdzie osoby homoseksualne
          mogą się czuć bezpiecznie. NIE ZAKAZUJĄ NATOMIAST NICZEGO KOMUKOLWIEK. NIE
          OZNACZAJĄ: "WSTĘP TYLKO DLA OSÓB O ORIENTACJI HOMOSEKSUALNEJ"!!!!
          • Gość: Ameryka A znizki dla gejow w takich knajpach tez sa? IP: 217.8.162.* 02.06.05, 15:09

Czy trzeba miec legitymacje? I kto ja wydaje?
      • biko Re: Krakowskie lokale z tęczową nalepką 02.06.05, 15:34
        Tolerancja - tak. Akceptacja - a niby czemu? Uważam, że miłość fizyczna między
        kobietą a mężczyzną jest piękna i naturalna a między osobami tej samej płci
        budzi moje obrzydzenie i jest nienaturalna; czy to oznacza, że jestem chory i
        wymagam leczenia? Czy wkrótce Ci, którzy odpowiadają stereotypowemu obrazowi
        mężczyzny czy kobiety będą uważani za chorych?
        Nie podoba mi się homoseksualizm, ale JESTEM W STANIE TOLEROWAĆ
        OBECNOŚĆ "KOCHAJĄCYCH INACZEJ" WOKÓŁ NAS.
        Niechże sobie będą. Niech się nie obnoszą ze swoją seksualnością (parady), tak
        jak ja nie obnoszę się ze swoją.
        TYLKO MIŁOŚĆ MĘSKO-KOBIECA BĘDZIE DLA MNIE ZAWSZE PIĘKNĄ, NATURALNĄ I
        AKCEPTOWALNĄ, bez względu na to, co wg. gejów "powinienem myśleć" i co
        akceptować. Gejów i lesbijki mogę tolerować jedynie, nic poza tym i wara
        wszystkim od tego. Moja sprawa co lubię i moja co jedynie toleruję.

Nalepki tęczowe? Szkodliwe głównie dla właścicieli i bywalców oznaczonych
        lokali - wszechpolacy będą mieli cel podany jak na tacy, przy okazji polecą
        szyby a i zyski spadną błyskawicznie. Szybko znikną nalepki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka