Dodaj do ulubionych

Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi

• Gość: L. Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.05, 11:50
      Miałem pecha przechodzić wtedy przez rynek - poziom słaby, nagłośnienie fatalne, nie było z początku mikrofonu dla dzieci i w ogóle. Szedłem z rynku BAAARDZO szybko :-)
    • Gość: Emeryt Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.inter / *.inter-c.pl 03.06.05, 11:56
      Bez wzgledu na poziom wykształcenia dzieci Krawczyk powinien zaspiewać z nimi.
      Nie przyniosłoby to żadnej ujmy na jego image. Niestety nie po raz pierwszy
      zamiast gwiazdy widzimy oszołoma rzekomo dbającego o swoją twarz.
    • Gość: jo pewnie bal sie ze moze skonczyc jak dzekson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:56
      i to by bylo na tyle
    • Gość: majer Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 03.06.05, 12:01
      Bojkotować POPŁUCZYNY PO PEERELU!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: 1905_10_06 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:02
      ten bufon - "artysta" , zrobił dzieciom świństwo. Dzieciom!!!
    • jurafo Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 12:05
      Krawczyk okazał się gburem i ignorantem.
      Pan Krawczyk nigdy nie prezentował nawet średnich walorów artystycznych.
      W tym krakowskim przypadku, obawiam się, że bał się konkurencji (dzieci).
      Genialny kompozytor - Seweryn K. w czasie świetności zespołu Czerwone Gitary
      też miał z Krawczykiem ciągłe kłopoty.
      Przecież tak naprawdę, to Krawczyk nie ma ani głosu, ani prezencji.
      Dlaczego tak "zadziera nosa"?
    • Gość: merykara Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 130.192.51.* 03.06.05, 12:07
      Czyli takie zachowanie to jest dbanie o renome. Kurcze to sa tylko dzieci a nie
      profesjonalny churek. Wstyd
    • hera9 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 12:10
      no i Krzysiek zadbał o swoją renome-celująco!!Zapomniał,ze jego gwiazda juz
      dawno zaszła.
    • Gość: joanna Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:11
      co za beznadziejny koles, zero wyobrazni i ludzkich odruchow!
    • Gość: pawel Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 82.115.35.* 03.06.05, 12:11
      Krawczyk musi dbac o renome???!!! Smiech na sali!!! jak przez wiele lat spiewal
      straszne pioseneczki pod sznapsa i ogorka to wtedy renoma wazna nie byla, ale
      za to teraz postanowil wypiac sie na chore dzieci i doszedl do wniosku, ze na
      taka laske z jego strony nie zasluguja??? KRAWCZYK, WRACAJ DO KNAJPY I WYJ DO
      KOTLETA PODPITYM MENELOM!!! TAM TWOJE MIEJSCE I TWOJA PUBLIKA!!! A TYM DZIECIOM
      DO SZCZESCIA TY POTRZEBNY NIE JESTES!!!
      • Gość: AndyChicago Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.06.05, 12:25
        Nikt z was nie zgadl dlaczego Krawczyk nie przylatuje do Chicago to jest
        zwiazane z plyta jaka mial wydac plyta country za ktora wzieli od duzo ludzi
        pieniadze i ani plyty ani jego.On jakby przekroczyl granice USA zostaje
        aresztowany wina obarczaja sie nawzajem menadzer jego amerykanski i on ale
        prawda jest taka ze Polskie media doskonale o tym wiedza i nadal go promuja ale
        wstretny falsz,ciekawy jestem dlaczego program interwecje nie zajmie sie ta
        sprawa niech porozmawia z ludzmi starszymi kobitkami wielbicielkami jego
        talentu jak je podszedl i wykiwal a odnosnie tych biednych dzieci to bardz im
        wspolczuje,morze znajdzie sie jakis uczciwy wokalista i poprowadzi i zaspiewa z
        tymi dziecmi ladny koncert a tego bawola odsuncie niech sie produkuje przed
        ewka chyba Monki jej nie wybacza takiego obciachu./
    • Gość: Prf Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:12
      Ja go bojkotuję od zawsze. Chylińska miała 100% racji - TROLL. :)
    • Gość: vilia Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.wa.bigpond.net.au 03.06.05, 12:14
      Pan Krawczyk urzadzil dzieciom wspanialy Dzien Dziecka. Nie umie spiewac, odech
      zawsze lapie w zlym momencie. No ale dlatego ze marny to i dodaje sobie
      animuszu. Marny artysta i jeszcze marniejszy czlowiek. Za to bufon doskonaly.
    • brynk napewno miał wychlane i nie chciał skandalu ... 03.06.05, 12:15
      Tacy to są artysci , teraz to juz nie artysci tylko rywino-przydupasy - tu
      mowa o aktorach z Olbryskim i Tyszkiewiczową na czele . Krawczyk zachował sie
      jak nijaki prof. Filipiak z Cracovi , który odmówił zagrania uzgodnionego
      wczesniej meczu z Lechem Poznań z okazji dnia dziecka meczu , z którego dochód
      miał byc przeznaczony na cele charytatywne . Im więcej sławy tym wiecej
      głupoty we łbie ... Gardzę takimi ludzmi ....
    • Gość: dorka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.chello.pl 03.06.05, 12:23
      Jestem zszokowana!!!!!!!!! Jak mozna nie zaspiewac z dziecmi, nawet jesli nie
      znaja piosenki???
      Przeciez w tej imprezie nie chodzilo o to jak sie pokaze pan Krawczyk, ani jak
      zaspiewa. Dzien Dziecka jest dla dzieci, a nie dla doroslych!!!!!!!
      Pan Krawczyk powinien czuc sie zaszczycony, ze moze zaspiewac piosenke w
      towazystwie tych dzieci.
      Naprawde nie spodziewalam sie takiego zachowania ze strony p. Krawczyka. Trzeba
      umiec byc gwiazda, pan Krawczyk okazal sie burakiem...
    • Gość: bear Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:24
      Panu Krawczykowi naleza sie gratulacje! Lepiej popisac sie chyba nie mogl.Wyszło
      Szydło z worka jak to sie zwyklo mowic w takich wypadkach. Nie moge pojac jak
      mozna bylo potraktowac tak dzieci,rodzicow i wszystkich organizatorow? Dzieci
      nie byly wystarczajaco przygotowane? Nie! To Pan nie jest przygotowany do zycia
      z ludzmi Panie Krawczyk! Skandal! A to przeciez Dzien Naszych Najwspanialszych
      Maluszkow...Odplyn Pan tym parostatkiem...PROSZE!!!!
      • Gość: Krawczyk Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:35
        Proponuję dupka krawczyka pisać od dziś z małej litery a wszędzie tam gdzie się pokaże plakat z krawczykiem po prostu zakleić. Poza tym gdzie kolwiek się pokaże wytupać go i wybuczeć .Szkoda że mnie tam nie było bo dostał by po tym obślinionym spaśnym ryju .Ogłaszam bojkot Świni krawczyka amen
    • Gość: Paula Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.arcor-ip.net 03.06.05, 12:29
      No niee...to juz przegiecie...Pan Krzysiu dojsc do siebie nie moze!a co maja
      powiedziec te biedne dzieciaki,przeciez to w koncu o nich w tym koncercie
      chodzilo!!Piekna prezent na Dzien Dziecka od Pana Krawczyka ..nie a co!!!
    • szopspacz PanArtysta Krawczyk 03.06.05, 12:33
      Dziwnym trafem nie przeszkodziło mu występowanie u boku innego wielkiego
      PanArtysty Wiśniewskiego gdzie obaj wyryczeli protestsong z szerokiego kanonu
      pieśni "Ich troje"
    • Gość: ravs Nadziany frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:34
      nadziany frajer
    • Gość: cham dla mnie nie istnieje IP: 213.199.195.* 03.06.05, 12:35
      cham by się tak nie zachował. Te dzieci są chore, nie ma wytłumaczenia dla
      tego "artysty". Nie obrażać chamów takim zestawieniem.
    • Gość: Meloman Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.net.pl / 195.205.170.* 03.06.05, 12:36
      Mój przyjacielu, jesteś mi zupełnie obcy,
      Mój przyjacielu , jesteś mi niewiele wart,
      Dali ci kasę, dali ci fanów, dali samochód, chałdę łachmanów,
      "Buty" nie dali, "butę" wziąłeś sobie sam !!!
    • Gość: kachax do Krawczyka i jego menedżera IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 03.06.05, 12:39
      Panie Krawczyk, skompromitował się pan i ten pana menedżer. Zastanówcie sie nad
      sobą i tym co reprezentujecie.... i przestańcie występować publicznie jak macie
      obrażać niewinne dzieci w tak nieludzki sposób.

Nie powiem jakie słowa mi sie cisną na usta, ale nie zasługuje Pan nawet na
      krztę szacunku.

Obrzydliwe zachowanie, mam nadzieje że będzie Pan musiał wysłuchać wielu
      fałszywych nut za karę...
      • Gość: 666 Kachax nie napinaj bo sie ze...sz w gacie. IP: 212.125.240.* 03.06.05, 17:44
    • Gość: goranka KAWAL AMERYKANSKIEGO TLUSCIOCHA!!! IP: *.gdynia.mm.pl 03.06.05, 12:41
    • Gość: Opolak Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 194.235.127.* 03.06.05, 12:41
      Nie naskakujcie na Krzycha bo jeszcze gotów sobie pomysleć, że to on jest dla
      publiczności a nie odwrotnie. Jak ktoś żył i działał tyle lat w takim systemie
      to szkoda energii na tłumaczenie "artyście" oczywistych rzeczy
    • Gość: Kuba Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:49
      I miał rację.
    • Gość: Painkiller Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:52
      Biedne dzieci. pAN kRAWCZYK ma u mnie przechlapane (pomijajac fakt ze daaawno
      temu spiewal o niebo lepiej niz teraz, ale wtedy mnie nie bylo na swiecie :P).
      Ktos powinien go walnac w ten durny łeb. Tak zachowac sie w stosunku do dzieci w
      dodatku niepelnosprawnych i w dzien dziecka.... :/. Niech dba o renome (swoja
      droga jaka renoma...a co on jest? Mark Knopfler? Judas Priest? teraz to raczej
      jakies marne discopolo). Tylko po co mu renoma jesli nikt nie bedzie go lubic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka