Gość: jomny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:15 Młpują od Filipiaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roni Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.crowley.pl 02.06.05, 22:25 Wielki gwiazdor co on wymaga od siedmiolatka.Idol sie znalazl.Spiewa z polowa Polski a dziecku odmawia.HANBA KRAWCZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sq Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.net 02.06.05, 22:43 burak i tyle. To przykre że ktos sie uważa sam za idola przez duże CH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawczyński [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia1 artysta pd siedmiu bolesci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:24 zero klasy - po prostu tluk tlukiem -= panie krawcvzyk dl atych dzieci to moglo byc wydarzenie zycia - idioto bez klasy - jaki z ciebie artysta ? przebrzmial;a gwiazda i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: artysta pd siedmiu bolesci IP: *.ghnet.pl 03.06.05, 08:44 dlaczego zle zyczysz dzieciom? W zyciu zdarzaja sie piekniejsze chwile niz wspolny spiew z Krawczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Ten podspiewujacy, gruby grajek nie jest juz... IP: 203.220.52.* 03.06.05, 09:46 artysta,zostala z niego tylko sama bolesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: artysta pd siedmiu bolesci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:19 Macie rację-ja już nie chcę go słuchać!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysol Re: artysta pd siedmiu bolesci IP: *.chello.pl 03.06.05, 19:24 Zachował się jak ostatni gnój, powinni go zakazać w radiu, w telewizji i wszędzie. Macie rację, nadaje się tylko do radia, które ma ryja. Arogancki buc, któremu źle z gęby patrzy. Za to co zrobił powinien na kolanach i w worze pokutnym przepraszać te biedne dzieci. Bojkotujmy jego występy, płyty! Krawczyk nie! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 10:16 Albo przez duże G!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisle A KTO TO TEN KRAWCZYK?? BO JA NIE STAD ??? 03.06.05, 15:36 MUSI JAKAS GWIAZDA SKORO TYLE POSTOW NA FORUM !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.nyc.res.rr.com 04.06.05, 00:55 zapomnial duren jeden,jak nie tak dawno spiewal,a raczej beczal do kotleta w knajpach na Greenpoincie w NY.Artysta zasrany.Nie bardzo pojmuje,kto tego barana jeszcze slucha.zxarozumialy bufon!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMI Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.autocom.pl 05.06.05, 16:31 ZAWSZE BYŁ KIEPEM, ZADUFANYM W SOBIE, TYLKO PO CO TO UDAWANIE WIARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMINIARZ Re: Mesjasz zmartwychwstał!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:36 Charytatywne-to bardzo brzydkie słowo,powinno wyjść z użycia.Nie dziwie sie Krawczykowi ze spiewa o miłości,rozgłasza ja jak drugi Jezus Chrystus!!!!!!!!! Wyzej wymieniony wykonawca jest 2 wcielenie Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOEROEBOEDOER Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.05, 23:35 Brak pedagogicznej tolerancji wobec dzieci. Krawczyk zapomniał, że kiedy był jeszcze dzieckiem to nim pięknie śpiewał górnym otworem śpiewał też dolnym... głosikiem. A czym teraz myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
login89 Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i miłosier 03.06.05, 00:28 dziu, miłości bliźniego, modlitwie i swojej duchowości. Fakt - w Stanach robienie sobie dobrej opinii przez udawane pobożnego jest notoryczne. U nas najwyraźniej dopiero raczkuje. Szkoda tylko, że ludzie o zatwardziałych sercach i - nie bawiąc się w delikatność - zwykłym chamstwie w obyciu, robią "markę" osobom naprawde pobożnym i miłosiernym. Co to w ogóle za tłumaczenie, że Krzysztof nie śpiewa z innymi osobami na scenie? Tu nie chodziło o innych artystów, tylko o dzieci. I to w dzień dziecka. Zachwanie tego człowieka jest po prostu obrzydliwe. Lepiej żeby taki Bogiem sobie gęby nie wycierał. Niech sobie będzie zmanirowanym sobkiem, ale nie zakłamanym faryzeuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:42 Niestety,modli się pod figurą a diabła ma za skórą,bardzo mały człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur Niech Krawczyk spiewa w radiu z ryjem. IP: 203.220.52.* 03.06.05, 09:55 Ten 'profesjonalista' pasuje do choru Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekD Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.244.81.adsl.skynet.be 03.06.05, 10:36 Zgadzam sie z Toba. Zero w nim milosci do maluczkich... do dzieci, co czekaly na niego. Dba o swoja renome:::) Phiii... Moze idiota zrozumie, ze gdyby pokazal sie z dziecmi na scenie i nawet gdyby ta piosenka nie wyszla... duzo wiecej zyskalby w oczach ludzi... mogl z tego zrobic lekcje spiewania na scenie i powiedziec, ze nie mial za duzo czasu na przygotowanie sie z dziecmi, ale nie chce ich zawiezc,bo czekali itd... DOSTAMBY ZA TO BRAWA!!!!! A tak??? Masz racje... Mowi o milosci etc... A pokazuje,ze nie tak naprawde to zwyklego czlowieka ma w D..... Panie Krawczyk. Straciles w moich oczach!!! A ostatnia Pana plyta jest ostatnia jaka kupilem dla mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: 193.111.144.* 03.06.05, 12:57 Też tak uważam! Nawet lubiłam jego piosenki a nawet wierzyłam w to co mówił w wywiadach, ale tym zachowaniem pokazał, że jest po prostu zerem! Wstyd! Popieram bojkot jego osoby!A na temat Boga i wiary nie powinien się wypowiadać nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:37 nie każ mamy za błedy kRAWCZYKA kup jej PIRACKĄ płytę i wilk syty i owca po dupie dostannie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niefan Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.net.autocom.pl 08.06.05, 14:18 Przecież od dawna widać to,słychać i czuć,że ten cały Krawczyk,któremu nie wiadomo kto robi taką reklamę - od dawna już przestał być piosenkarzem: została tylko kupa tłuszczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaarreek Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 11:30 A może Bóg go właśnie opuścił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzezik Re: Grunt, że pan krawczyk dużo mówi o Bogu i mił IP: *.p.lodz.pl 03.06.05, 12:59 hihi przypomina mi się taka piosenka Genesis ze zdaniem... touch the screen! touch the screen... może powołajmy go na tvkaznodzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raj Artysta od siedmiu boleści IP: *.lama.net.pl 03.06.05, 00:43 "Artysta musi dbać o swoją renomę". Żeby to dotyczyło kogoś kto faktycznie godny jest miana ARTYSTY to jeszcze można byłoby dyskutować, ale w przypadku wykonawcy takiej tandety muzycznej jak Krawczyk to po prostu szczyt zarozumialstwa i bezkrytycznego stosunku do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Artysta od siedmiu boleści IP: *.kza.com.pl 03.06.05, 08:23 Przychylem sie do Twojego komentarza !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FerworDobrejZabawy Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 01:41 No proszę - Pan Krawczyk, ten sam który ostatnio stał w pierwszym rzędzia łakając rzewne pieśni dla papieża. Wspaniale podumowanie /polnische katolische/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgośka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.chello.pl 03.06.05, 03:01 Proponuje na następnym koncercie Krawczyka odwrócić się plecami może wtedy zrozumie swoje postępowanie Odpowiedz Link Zgłoś
dbergeron Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 03:30 Moze w dalszym ciagu przezywa smierc papieza,tak przeciez tlumaczy swoja decyzje o zmianie terminu slubu.Ale tak naprawde to jest zwykly gbur spiewajacy w chicago do kotleta,a po powrocie wielki artysta odrodzony religijnie tylko jak wszyscy gleboko religijni nie szanuje blizniego.A przy okazij zapytajcie go dlaczego nie przyjezdza na koncerty do chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.kza.com.pl 03.06.05, 08:32 Podobno w Chicago nikt go juz nie chciał słuchać.Artysta od siedmiu boleści i wyjątkowy ignorant. Jestem oburzona jego zachowaniem ale czego mozna sie sopdziewać po tak "świętym" człowieku. Niestety jest to przykre zwłaszcza jeżeli dotyczy dzieci.Kraków nie powinien juz zapraszać na koncerty takich PSEUDOARTYSTÓW i NIEUDOLNYCH IDOLI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.mi.infn.it 03.06.05, 09:29 ...gdyby jeszcze Krawczyk umial spiewac to bym moze i zrozumial... Ale sorry :- ) ten gosc spiewac nie umie !!! Wbil sobie jakos do lba ze jest idolem , bozyszczem , niewiadomo jakiej slawy artysta...a jest cienki za przeproszeniem jak dupa weza. Dla mnia pan K. to zadufany w sobie bufon , ktoremu powinnismy pomoc pozegnac sie z jego "kariera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilia Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.wa.bigpond.net.au 03.06.05, 12:18 Misku, gdyby Krawczyk umial spiewac, nie bal by sie dzieci. Jak falszuje przyglusza go muzyka, moze z dziecmi wyszloby szydlo z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:12 ale ja sie wybieram na koncert krawczyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoniem po uchu Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 06:28 Co za prostak.....wyszło szydło z worka....uważam, że wszystkie te opinie powinny zostać przekazane "gwiazdorowi". Żenujące zachowanie......ale pewnie z podpitymi gośćmi weselnym pan Krawczyk za odpowiednią gażę nie dbałby już o swój wizerunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 62.111.139.* 03.06.05, 06:40 Krzysztof Krawczyk "artysta z Bożej Łaski". No cóż, od zawsze go podejrzewałem, że jego religijność, jego moralność i opowieści o wartościach to kabotyńska poza. I na to wyszło. Nic się nie liczy tylko szmal, dla którego sprzedałby nawet swoją kulawą nogę. I taki człowiek śmie śpiewać kolędy. A fe!. No cóż "warszawka" potrafi wypromować, każdą miernotę, Krawczyka też. Jak go widzę na scenie, to mam edruch wymiotny, fatalny głos w antyestetycznym wyglądem. Niech do diabła występuje ale nie w telewizji za którą jestem zmuszony płacić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schutzengel krawczyk, a ja myślałem żeś ty gość ! mniej niż 0 IP: *.comnet.krakow.pl 03.06.05, 07:56 a tak go kiedyś żałowałem jak go odtracali. Teraz się nie dziwię. Przestaję go słuchać miernotę. Odpowiedz Link Zgłoś
dudala76 wszyscy oni poszli w piach,będę śpiewał tylko ja 03.06.05, 08:11 Krzysztof !Jedź do Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: wszyscy oni poszli w piach,będę śpiewał tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:16 Zawsze uwazalem, ze to burak i obciachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to wszystko... Re: wszyscy oni poszli w piach,będę śpiewał tylko IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:20 dlatego ze nie ma Dnia Krawczyka! coz za niedopatrzenie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: wszyscy oni poszli w piach,będę śpiewał tylko IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 08:20 Krawczyk atrysta?Ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:13 moze i tłuk... ale jak PRZYGOTOWANY!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:19 i bardzo dobrze, że nie zaśpiewały bo nie zrobiły sobie obciachu - _artysta_ Krawczyk- ROTFL:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 194.208.25.* 03.06.05, 08:19 zachowuje sie jakby to on umial spiewac - tego wycia to sie sluchac nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista !!!! Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:25 SPRAWA JEST PROSTA - ZBOJKOTOWAĆ TEGO "ŚPIEWAKA".... NIE CHODZIĆ NA JEGO KONCERTY, NIE KUPOWAĆ PŁYT, SKOŃCZY SIĘ KASA, TO MU SIĘ OCZY OTWORZĄ... A Z TYM PANEM BOGIEM, TO RACJA, ZA DUŻO SIĘ CHWALI.... NAWRÓCONY POWINIEN BYĆ "CICHY I POKORNEGO SERCA" - JAK JEZUS !!!! POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIECI Z KRAKOWA - NIE PRZEJMUJCIE SIĘ JAKIMŚ TAM KRAWCZYKIEM....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.fnet.pl 03.06.05, 11:06 > A Z TYM PANEM BOGIEM, TO RACJA, ZA DUŻO SIĘ CHWALI.... NAWRÓCONY POWINIEN > BYĆ "CICHY I POKORNEGO SERCA" - JAK JEZUS !!!! No tak, ale jest taka stara prawda, że największymi fanatykami są neofici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo KABOTYN ! WIELKI WZROSTEM MAŁY DUCHEM ! IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 03.06.05, 08:25 wstyd, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 217.173.192.* 03.06.05, 08:24 EJ zignorować GLUPKA w OPOLU dac mu - wielkiemu katolikowi jeszcze jedna tablice bajkotowac jego wystepy - narrescie pokazal prawdziwe oblicze wielki artysta???????? gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa2 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.chello.pl 03.06.05, 08:32 artysta to on nie był nigdy.Niechże wraca do Chicago i wyje do kotleta jak ktos juz tutaj stwierdził.Przecież te jego rozwody i sluby itp.sprawy rodzinne to tylko po to by o nim ciągle mówić.Przestanmy sie nim interesować.Niech "artysta" ma czas na oglądanie każdej zapracowanej złotówki z każdej strony zanim ją wyda na chleb a może na lekarstwo.....Nie słuchac jego płyt,nie kupować, zero zainteresowania. Niech nie zasłania się piesniami religijnymi.To co zrobił to pokaz jego inteligencji,szacunku do dugiej ISTOTY- OSOBY-DZIECKA.Sama jestem z Krakowa - pozdrawiam wszystkie DZIECI .Wstyd mi za tego chama.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato2 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:28 Bidne dzieci! Zmarzły do szpiku kości w czerwcu. Naprawdę! Rewelacyjny temat na pierwszą stronę!!! Często tu widzę komentarze że GW schodzi na psy. Chyba sam tak zacznę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:30 ale tu juz nikt nie zaluje dzieci :) dzieciom tylko pogratulowac, ze nie musialy z nim wystepowac :) a co do ciebie... no juz tak piszesz ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:32 Przyznaj sam/a. Cóż to za temat dla ogólnopolskiego dziennika? Dobre do Pani Domu a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:35 tego to nie wiem :) jestem nieoczytana i nie czytam pani domu :) ale fakt... czasem naglowki z pierwsze strony powalaja :) choc bywa gorzej niz z krawczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:38 Tego nie trzeba czytać. Czasami reklamy lecą w telewizorni stąd wiedza że coś takiego jest. Ja to mam wrażenie że takie tematy są wciskane tu po to by odwrócić od czegoś uwagę. Zobacz jak juz sie naród rozpisał na forum (łącznie z nami). Maksymalna podnieta bzdetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.toya.net.pl 03.06.05, 08:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html :D tyle ze to nie jest bzdet. tzn krawczyk tk, ale z dziecmi to calkiem inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.telpol.net.pl 03.06.05, 09:02 1-go czerwca na południu Polski było niewiele ponad 10 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kato28 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: 212.160.172.* 03.06.05, 11:53 No to chyba matka widzi co się dzieje za oknem i powinna odpowiednio ubrac latorośl nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 03.06.05, 08:29 Nigdy bym nie przypuszczała,że ktos kto buduje świątynie w swoim domu potrafi byc takim chamem.On sie nawrócił na katolicyzm, chyba mu to nie wyszło na dobre.Lepiej byc zwykłym człowiekiem bez ostantacyjnych gestów i zachowywać sie jak człowiek a nie wszem i wobec wrzeszczeć,że jest katolikiem a zachowywać sie jak chamisko.teraz wierzę,że ten jego rozwód to fikcja finansowa,jak sie nie chce płacic podatków i długów to najlepiej wziąć rozwód.Bardzo nieładnie chyba mu zaczyna odbijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:29 Wieliki"gwiazdor". Nie się wali !!!Myslał , że dostanie dodatkowy szmal. Pajac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rb Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.crowley.pl 03.06.05, 08:30 Krawczyk - skończ już, wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBK Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.06.05, 08:32 W S T Y D panie KRAWCZYK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:43 Normalka - knajpiany wyjec poczuł się " wilkim artystą " A swoją drogą kto tekie g. słucha ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi 03.06.05, 08:44 Prawda, nieładnie się Pan Piosenkarz zachował. Ale te dzieci, z drugiej strony, to rzeczywiście był jazgot i fałsz straszliwy. Chyba, że ja miałem pecha i słyszałem tylko te najstraszliwsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:45 Łączę się z głosami krytyki.Jestem oburzona.Nawret jeśli dzieci nie umoały śpiewać według pożal się Boże tego artysty , to miał on psi obowiązek wystąpić z dziećmi w dodatku chorymi i to w Dzień Dziecka,aby zrobić im przyjemność.Przypomniała mi się Majka Jeżowska - szanuję ją i podziwiam za Jej dokonania z dziećmi i dla dzieci.Jak ona potrafi je utulić i dowartościować,gdy któremuś nie wychodzi.Takie wspólne śpiewanie z dziećmi ma być zabawą dającą im radość.Nie lubię nikogo obrażać ani używać brzydkich słów,więc zamilknę.Swoją drogą to afiszowanie się "religijnością"jest obrzydliwe.A fe Krzsztof.Jak mogłeś zrobić to dzieciom?Teraz bardziej rozumiem te jego fochy w stosunku do do dawnych kolegów z Trubadurów.Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wyborcza rzeczywiscie schodzi na psy... IP: *.igik.edu.pl 03.06.05, 08:45 piosenka ma tytul "Zatanczysz ze mna jeszcze raz" a nie "Zatancz ze mna jeszcze raz" i szumny tytyl o tym ze Krawczyk nie chcial spiewac z dziecmi, a potem ze jednak "Gdy wyszli na scenę, artysta ostentacyjnie zabrał im kartki z tekstem. - Po występie skwitował, że mogły się lepiej przygotować - relacjonuje matka jednego z dzieci." to spiewali jednak razem czy nie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki fan :) Re: Wyborcza rzeczywiscie schodzi na psy... IP: 195.20.110.* 03.06.05, 16:34 > piosenka ma tytul "Zatanczysz ze mna jeszcze raz" a nie "Zatancz ze mna jeszcze > > raz" tak gwoli prawdy: "Zatańzcysz ze mną", po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka17 Re: Krawczyk odmówił śpiewania z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:48 Czyżby miał kompleksy??? Gdyby znał swoją niby wartość to nie bałby się wpuścić na scenę dzieci i z uśmiechem podziekowałby im za występ i tylko by na tym zyskał jako piosenkarz. Wstyd mi za niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Zgadzam sie, ze cham!!! IP: *.uni-greifswald.de 03.06.05, 08:49 No kurcze, jak tak w ogole mozna, biedne chore dzieci, niechby nawet falszowaly to co mu to przeszkadza przeciez wlasnie o to chodzi. A zreszta i tak nigdy nie lubilam Krawczyka, teraz nawet jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś