Dodaj do ulubionych

ale ruch...

18.07.02, 11:34
Kontynujac tematy watkow zaczynajace na na 'ale' proponuje dyskusje o niebywalym ostatnimi czasy ruchu na forum Krakow. Parno, duszno i tak gwarno, ze az nuda powialo. Gdzie sie podzialy tamte spory, wasnie, dialogii filozofizujaco-moralizatorskie, no gdzie? Forumowiczki i Forumowicze do roboty, spoleczenstwo czeka! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: ale ruch... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 11:42
      tomcrac napisał:

> Kontynujac tematy watkow zaczynajace na na 'ale' proponuje dyskusje o
      niebywaly
      > m ostatnimi czasy ruchu na forum Krakow. Parno, duszno i tak gwarno, ze az
      nuda
      > powialo. Gdzie sie podzialy tamte spory, wasnie, dialogii filozofizujaco-
      moral
      > izatorskie, no gdzie? Forumowiczki i Forumowicze do roboty, spoleczenstwo
      czeka
      > ! :)
      >
      >
      >
      • tomcrac Re: ale ruch... 18.07.02, 11:55
        > Jesteś studentem AE czy PK?

To zes trafil z pytaniem! :) Wlasnie wybieram sie na AE zlozyc rezygnacje z ich uslug edukacyjnych. Co sadzisz o informatyce na PK? warto probowac sie tam przeniesc z elektrotechniki? Mam pewne obawy: wieik.w.interia.pl/
        • Gość: Zbigniew Re: ale ruch... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 12:23
          tomcrac napisał:

> > Jesteś studentem AE czy PK?
          >
          > To zes trafil z pytaniem! :) Wlasnie wybieram sie na AE zlozyc rezygnacje z
          ich
          > uslug edukacyjnych. Co sadzisz o informatyce na PK? warto probowac sie tam
          prz
          > eniesc z elektrotechniki? Mam pewne obawy: <a
          href="wieik.w.interia.pl/"
          > target="_blank">wieik.w.interia.pl/</a>
          >
          >
          • Gość: tomCrac Re: ale ruch... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 19:26
            Przypominasz mi mojego tatusia, ktory do tej pory uwaza, ze nie mam bladego pojecia na jakie studia sie wybieram ;) Oczywiscie na WIEik'u jest tylko jeden kierunek, ale na PK istnieje tez miedzywydzialowa INFORMATYKA i o nia pytalem :)
    • mikolaj7 Re: ale ruch... 18.07.02, 11:47
      ruch maly, bo duzo osob wyjechalo... poza tym forum troche
      spowszednialo. raczej nie powtorzymy atmosfery z wiosny.
      • trudny2002 Jak Ty jestes tak.... 18.07.02, 11:55
        No powiem ,że jak jesteś Mikołaju tak mizernie twórczy, ze marzy Ci się jedynie
        powtarzanie jakiejś atmosfery , to wcale nie będę z Tobą gadał. sakramencko nie
        lubię takich malkontentów i takich marzycieli o wczorajszym pięknym śniegu...
        Weźże się w garść chociaż gorąco i przestań utyskiwać jak dziadyga kleparski...
        no?
        trudny:-))
        • mikolaj7 Re: Jak Ty jestes tak.... 18.07.02, 12:59
          trudny2002 napisał:

> No powiem ,że jak jesteś Mikołaju tak mizernie twórczy, ze marzy Ci się jedynie
          >
          > powtarzanie jakiejś atmosfery , to wcale nie będę z Tobą gadał. sakramencko nie
          >
          > lubię takich malkontentów i takich marzycieli o wczorajszym pięknym śniegu...
          > Weźże się w garść chociaż gorąco i przestań utyskiwać jak dziadyga kleparski...
          > no?

ja lubie tak utyskiwac. zreszta jest tu caly o tym watek :-)

zreszta mam mowic, ze jest super, jak nie jest ?

eee... i to jeszcze w taki upal? nawet wyjsc nie bardzo
          moge, zeby zmienic moj malkontencki nastroj.
          • Gość: tomCrac Kobiety mu trzeba! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 19:23
            To chyba jedyne rozwiazanie :) w Krakowie tyle boskich istot mamy, ze nie powinen miec z tym problemoof =)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka