Dodaj do ulubionych

==> ROMANTYCZNY prezent

IP: *.tele2.pl 09.06.05, 08:36
Szukam pomyslu na bardzo romantyczny prezent dla dziewczyny.
Chodzi mi o cos niewielkiego, niedrogiego, ale bardzo sympatycznego.
i znaczacego... :)

Moze tez jakas dziewczyna napisze jaki prezent zrobil na niej najwieksze
wrazenie.

dzieki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 09.06.05, 09:55
      nikt nie ma zadnego pomyslu??
      nic nie dajecie swoim ukochanym? niewierze!
    • Gość: truskawka Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 09.06.05, 12:35
      proponuje szampana z truskawkami :)
    • bdzi Re: ==> ROMANTYCZNY prezent 09.06.05, 13:15
      No dobra, nie wiem czy to Ci spasuje, ale mam pewną propozycję, możesz ją w
      dowolny sposób zmodyfikować. Na iluś tam lecie naszego wspólnego pożycia, mój
      luby dostał znienacka do pracy bukiet kwiatów + zaproszenie do restauracji. Ale
      żeby było ciekawiej, wcześniej załatwione było, ze o danej godzinie przyjedzie
      po niego taksówka, którą wcześniej oplaciłam i przywiezie go na miejsce, więc
      do końca nie wiedział gdzie go zapraszam. A zatem w zaproszeniu dołączonym do
      kwiatów miał napisane tylko, że go zapraszam, ze o tej i otej przyjedzie po
      niego taxi i widzimy się na miejscu. Udało się bardzo fajnie było pełne
      zaskoczenie i miło spędzony wieczór :->
      • istna Re: ==> ROMANTYCZNY prezent 09.06.05, 13:27
        Zdaje się, że to ty jesteś mężczyzną w waszym związku?:)
        Fajny pomysł, podobałaby mi się taka niespodzianka:)
      • Gość: romantic Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 09.06.05, 13:37
        Suuuuper! Genialne, jestem pod wrazeniem.
        Powiedz tylko bo nie do konca zrozumialem, czy z zaproszenia wynikalo kto go
        zaprasza? Czy jechal na randke w ciemno?
        Daj znac, prosze
        • bdzi Re: ==> ROMANTYCZNY prezent 09.06.05, 15:10
          Wiedział, ze ja go zapraszam, bo to było dokładnie w dniu naszej rocznicy, poza
          tym podpisałam się. Ale był zaskoczony bo nic nie wiedział, co?gdzie?jak?
          wiedział tylko, że coś zorganizowałam ;-> i że ma wsiąść do taksówki. Ważne
          jest , żeby tak to zorganizować, żeby osoba zapraszana i zaskakiwana nie
          musiała za nic płacić, ani wogóle widzieć pieniędzy, dlatego trzeba to dobrze z
          taksówką rozegrać.
          No ale jak wspomniałam, można moją propozycję dowolnie zmodyfikować...
          Nie wychodzi w sumie tak drogo a jest oryginalnie i inaczej niż zwykła
          propozycja : "zapraszam Cię na kolację"
          Pozdrawiam serdecznie i dużo miłości życzę.

• Gość: romantic Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 09.06.05, 15:33
            dzieki :)

Czy macie jeszcze jakies wlasne przyjemne i romantyczne doswiadczenia?
            • Gość: ola Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:14
              hm, pomysł świetny, tylko że drogi raczej (przynajmniej wg studenckiej miary ;))
              jeżeli miałąbym jako dziewczyna zaproponować romantyczny prezent - nie
              napisałeś nic o osobie obdarowywanej, ale np książka jest zawsze dobrym
              pomysłem - np. "Miłość w czasach zarazy" Marqueza.
              albo jakiś kobiecy drobiazg - pełno ich w takim sklepie na Gołębiej, tuż prz
              Brackiej. albo coś z biżuterii (Galeria Centrum).
              • Gość: romantic Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 10.06.05, 08:35
                ksiazka jest swietna, ale chodzi mi o cos bardziej romantycznego.
                ...i niespotykanego.
                • Gość: roman tik Re: ==> ROMANTYCZNY prezent IP: *.tele2.pl 12.06.05, 11:47
                  romantyczny prezent to taki ktory wiecej daje w swerze marzenia, niz w swojej
                  rzeczowej postaci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka