czekolada6891 17.06.05, 13:10 zorientowanych w temacie prosze o szybka odp na pytanie, czy na 1 roku potrzebny (tzn faktycznie przydatny, a nie tylko podany jako obowiazkowy) jest podrecznik "Socjologia" Jonathana Turnera z gory dziekuje pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soc Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 22.06.05, 13:26 to zalezy jakie kursy sobie wybierzesz,ale generalnie to najwazniejsze ksiazki na pierwszym roku - Sztopmka, Giddens i Szacki (w drugim semestrze)..nie slyszalam zeby ktokolwiek korzystal z Turnera. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada6891 Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! 22.06.05, 23:47 oka, a powiedz mi prosze, jak Ci sie na tych studiach podoba, jacy ludzie sa, czy sie duzo uczyc trza, i w ogole co w tym temacie powiedziec mozesz :) to zreszta prosba do wszystkich, ktorzy sa lub o niedawna byli na socjologii pozdoofki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog z uj Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! IP: *.bj.uj.edu.pl 23.06.05, 11:04 daj sobie spokoj i idz na jakies sensowne i merytoryczne studia, bo tylko sie zdenerwujesz...a nauki nie ma wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mycham Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! 27.06.05, 00:15 nie kupuj podrecznikow- nie warto- wszystko jest w bibliotece a studia- walsnie koncze- coz do konkretnych nie naleza, ale fakt, ze rozwijaja- zalezy czego od studiow oczekujesz: wiedzy fachowej czy ogolnego obycia? konkretnego zawodu miec po socjo nie bedziesz, ale ogolnie jestem zadowolona, choc wg mnie sa to dobre studia jako drugi kierunek- tak, zeby sie doksztalcic humanistycznie.... sama studije jako drugi cos duzo bardziej konkretnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:03 a z ciekawości - co studiujesz jeszcze? kończę pierwszy rok i faktycznie, studia rozwijają i pobudzają, ale mało konkretnych umiejętności dają, tak więc zastanawiam się nad drugim kierunkiem od przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemycham Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! IP: *.autocom.pl 30.06.05, 14:07 TO nie do mnie kirowałas pytanie, ale ja zrobiłam to samo. Socjologia fajna jest, ale robie dodatkowo zarzadzanie na UJ. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: SOCJOLOGIA NA UJ !!! IP: *.crowley.pl 01.07.05, 19:41 a jak specjalnosc socjologia gospodarki?bo w sumie jestem po pierwszym roku i tak sobie mysle ze to chyba jedyna specjalizacja z perspektywa.. Odpowiedz Link Zgłoś