Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:09 interesuje mnie zdanie osób znajacych tą firme, tj:, stosunki w pracy, wynagrodzenie itp. z góry dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elektryk Re: firma akkop kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:48 Znam i to bardzo dobrze:) jakieś pytania? ps. raczej nie polecam zalezy na jakie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: firma akkop kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 09:03 przedstawiciel handlowy, na jakie wynagrodzenie moge liczyc???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: firma akkop kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 16:34 Wynagrodzenie przedstawiciela to minimalna wynegocjowana stałą pensja + prowizja od sprzedaży. Pracowałeś w branży? Przechodzisz z innej hurtowni? W Akkopie rządzą braciszkowie K. jak im podpadniesz to wypadasz. Dają dobre samochody ale chyba trzeba je zostawiać pod firmą. Akkop dobry jest w Telefonice i Philipsie ale konkurencji sporo zarówno w samej firmie (inni przedstawiciele) jak i wśród hurtowni, których w Krakowie jest bardzo dużo. Żyją z jednego WIELKIEGO klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: firma akkop kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:07 dzieki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś