Dodaj do ulubionych

Egzaminy wstępne na krakowską PWST rozpoczęte

IP: *.net.autocom.pl 21.06.05, 08:23
Osoba która te słowa wypowiedziała to kolega mojej koleżanki. A było to tak...
Bodajże po raz trzeci zdawał na PWST. Uznał, że spróbuje, bo jak mówią 'do trzech razy sztuka'. Ale nie przejmował się już tak bardzo jak za pierwszym czy też drugim razem. Poszedł więc wcześniej na parę piw. Jak przyszedł na przesłuchanie to już był nieźle podpity i kiedy powiedziano mu na koniec: 'proszę rozśmieszyć pana Stuhra', to on na prawdę nie potrafił go rozpoznać i jego pytanie 'A który to Stuhr?' było jak najbardziej poważne. Oto i cała tajemnica :)
Obserwuj wątek
    • Gość: al Re: Egzaminy wstępne na krakowską PWST rozpoczęte IP: *.pliva.pl 21.06.05, 13:48
      a kiedy to dokładnie było - ile lat temu??
      • Gość: kandydatka Re: Egzaminy wstępne na krakowską PWST rozpoczęte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 01:23
        Mam 55-przyjma mnie? Bo mi jest tak do smiechu!
        • Gość: Majka 55, ale czego? IP: *.5.11.univie.teleweb.at 22.06.05, 10:39
          bo jesli ilorazu inteligencji, to raczej czarno to widze... ale do smiechu
          wystarcza :)
    • Gość: Wojtek Jakie 40%?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:39
      Jakie 40%?!?!? Chyba 4%!
      W tym roku do I etapu podeszlo jakies 700 osob. Dalej wg moich informacji
      przeszlo ok 60(moze nawet mniej). Moze nie umiem liczyc, ale to nijak nie jest
      40%!
      To jest okolo 8-9%.
      Pozdrawiam
    • Gość: Wojtek Stuhr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:51
      A o Stuhrze krąży już pare wersji. Ja słyszałem taką, że to Maciej Stuhr dostał
      zadanie, że ma rozsmieszyc Jerzego Stuhra. On po dlugim namysle zadal wlasnie
      pytanie "przepraszam... a ktory to Stuhr?".
      Obie wersje są tak samo prawdopodobne...
    • Gość: Lacrimosa Re: Egzaminy wstępne na krakowską PWST rozpoczęte IP: *.devs.futuro.pl 04.07.05, 19:53
      Ja będę próbować do PWST w Krakowie za rok. Wiem,że szanse są nikłe,ale
      żałowałabym do końca życia,gdybym nie podjęła tego wyzwania. Szkoda,ze przyjmują
      tak małą liczbę studentów :( Dla wielu ta uczelnia jest marzeniem i pomimo
      talentu nie mają szans.Bo jak w ciagu kilku minut przekonać komisję o tym
      jaka(i) jesteś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka