sabbina 22.06.05, 00:44 co słychać ? stęskniliście się za mną ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joker Re: sabbina IP: *.compower.pl 22.06.05, 00:47 a kto to jest ta sabbina? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: sabbina 22.06.05, 00:47 witaj, miło mi ! ja tu jestem, od kilku dni po zakończonym urlopie, tylko sobie czytam..., a niestety mało ciekawych wpisów, cóż, sezon ogórkowy w pełni ! P.S. Ło jezu, a ja tu już nie długo CZWARTĄ ROCZNICE będę obchodzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifaktor Re: sabbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:53 ile ważysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagula REWELACYJNE PYTANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:15 CONGRATULATIONS! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: sabbina 22.06.05, 13:23 Gość portalu: kalifaktor napisał(a): > ile ważysz? 184 cm wzrostu, 107 kg żywej wagi, "zero brzuszka" etc. dużo ćwiczę : basen 3x tydzień, trochę tenisa, w zimie narty, trochę deska = snowboard (mimo wszystko kocham Zakopane !) ..., :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz co to za kobieta, ktora wazy 107 kilo? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 15:06 w zapasach moglabys startowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: sabbina IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 12:43 czwarta rocznice bycia winnym upr kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagula Re: sabbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:16 A wiesz sabbina, jestem dopiero od kilku minut na krakowskich stronach (z zamiarem poszukania jakiegoś noclegu), ale Ty już rzuciłaś mi się w oczy. Cięty jęzor masz, ale na pewno w realu jesteś miłą, słodką kobitką, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
ksylolit Re: sabbin w realu 22.06.05, 10:22 to nikt inny jak dariusz (...), winien upr sporą kasę, jeżdżący po pijaku samochodem (wplątany przy okazji w jakąś aferkę z korupcją gliniarzy), pseudo znawca tematyki giełdowej, forumowy trefniś występujący również pod nickami luki761 oraz edek wszakże sabbina jest mu nabliższa - czyżby transwestyta? a czemu zatem nie daria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwnik Re: sabbina IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 22.06.05, 11:14 Wal sie na ryj psychopato! Odpowiedz Link Zgłoś
gph łozjezu sabbin. 22.06.05, 14:02 byłeś w górach,c zy nad morzem? - czytaj - na skałkach twardowskiego, czy na kryspinowie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: łozjezu sabbin. 22.06.05, 14:14 w Dolomitach, snowboard, są rejony, gdzie cały roko można jeździć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: łozjezu sabbin. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.05, 15:02 > są rejony, gdzie cały roko można jeździć ! tak- palcem po mapie Odpowiedz Link Zgłoś
lay.lady.lay Re: łozjezu sabbin. 22.06.05, 16:14 Cóż...nie odczuwa się aż tak trudów podróży A i na hotelach można przyoszczędzić. Odpowiedz Link Zgłoś