Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:46 Tylko co tam znajdziesz to nie wiem ale maja 26 zarejestrowanych uzytkownikow. www.prokocim.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: Prokocim ma nawet swoja strone 26.07.02, 22:50 Nie, to jest tylko sieć Prokocim. Jeśli szukasz w guglach na przykład, to zwróć uwagę, że jest strona Towarzystwa Przyjaciół Prokocimia. To jest dopiero prawdziwa kopalnia wiadomosci o Prokocimiu. Jak nie znajdziesz w poniedziałek podeślę ci linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:55 kathy38 napisała: > Nie, to jest tylko sieć Prokocim. > Jeśli szukasz w guglach na przykład, to zwróć uwagę, że jest strona Towarzystwa > > Przyjaciół Prokocimia. To jest dopiero prawdziwa kopalnia wiadomosci o > Prokocimiu. > Jak nie znajdziesz w poniedziałek podeślę ci linka. to wyslij bo juz nie mam sily szukac Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Prokocim ma nawet swoja strone 26.07.02, 23:00 A może być już teraz? www.prokocim.diecezja.krakow.pl/historia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:04 kathy38 napisała: > A może być już teraz? > > <a href="http://www.prokocim.diecezja.krakow.pl/historia/"target="_blank">www.p > rokocim.diecezja.krakow.pl/historia/</a> Poczytam sobie zwlaszcza o wykopaliskach. Sam kiedys wykopalem w ogrodzie srebrna dwuzlotowke przedwojenna. Jednak najsmieszniejsze to chyba bedzie o harcerzach. Kiedys bylem zuchem i jesli reszta byla taka jak ja to....... sodoma i gomora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 27.07.02, 02:49 kathy38 napisała: > A może być już teraz? > > <a href="http://www.prokocim.diecezja.krakow.pl/historia/"target="_blank">www.p > rokocim.diecezja.krakow.pl/historia/</a> totalny odjazd. nawet o mojej podstawowce #61 tam jest. padam na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac cierpliwosc IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:51 PROKOCIM, jeszcze jeden watek a strace cierpliwosc (pewnie nie bede osamotniony) Jeden na dzien mi w zupelnosci wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:59 Prokocim, ciężko o tobie zapomnieć, ale o tym hotelu to dałeś dobry namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:06 Gość portalu: rita napisał(a): > Prokocim, ciężko o tobie zapomnieć, ale o tym hotelu to dałeś dobry namiar. Ale bylem w Prokocimu dwa lata temu i nie widzialem, pewnie nie zwrocilem uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:17 Dwa lata temu chyba dopiero zaczynał rozwijać sie interes. Na Wrzosach powstał pensjonat OKO ale ceny mają takie że.... koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:19 Gość portalu: rita napisał(a): > Dwa lata temu chyba dopiero zaczynał rozwijać sie interes. Na Wrzosach powstał > pensjonat OKO ale ceny mają takie że.... koń by się uśmiał. A w ktorym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:26 Pewnie ty lepiej pamiętasz ulicę. Na końcu tej ulicy co biegnie pod tunelem bloku - rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:33 Gość portalu: rita napisał(a): > Pewnie ty lepiej pamiętasz ulicę. Na końcu tej ulicy co biegnie pod tunelem > bloku - rozumiesz. Pod tunelem to chyba zaczyna sie Sniezna a na Wrzosach to chyba ta ktora konczy sie w parku samochodowa zawodowka. Sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Prokocim ma nawet swoja strone 26.07.02, 23:36 Rita, mam dla Ciebie propozycję. Mogę prosić o maila, może być na mój adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 00:01 kathy38 napisała: > Rita, mam dla Ciebie propozycję. Mogę prosić o maila, może być na mój adres. Kati - nie mam o czym z wami rozmawiać, staram się wyjść z depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Prokocim ma nawet swoja strone 27.07.02, 13:42 Gość portalu: rita napisał(a): > kathy38 napisała: > > > Rita, mam dla Ciebie propozycję. Mogę prosić o maila, może być na mój adre > s. > > Kati - nie mam o czym z wami rozmawiać, staram się wyjść z depresji. to super !! zapraszam na wieczor :D tez moge byc w depresji, jeszcze zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim ma nawet swoja strone IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:31 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Dwa lata temu chyba dopiero zaczynał rozwijać sie interes. Na Wrzosach > powstał > > pensjonat OKO ale ceny mają takie że.... koń by się uśmiał. > > A w ktorym miejscu? Bo widisz rita, w Gdansku placilem chyba 120 PLN za dobe w bardzo fajnym i czystym motelu. Nawet sniadania w to byly wlaczone tylko niestety ja sniadan nie jadam. Tak mi ta ameryka odbila ze rano tylko soczek pomaranczowy. A w Krakowie mieszkalem w Kraku i chyba placilem 240 PLN za dobe. Nie za czysto i raczej nie bardzo przyjemnie. Wtedy nie mialem lepszych namiarow a rodzinie nie chcialem zawracac glowy. Gdybym wiedzial to pewnie wyladowalbym na Szarej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac hehe.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:36 > A w Krakowie mieszkalem w Kraku i chyba placilem 240 PLN za dobe. Ze tak nieskromnie zapytam: ile Ty tam zarabiassz?????? ;)))) Nastepnym razem za taka cene chetnie ugoszcze Ciebie u siebie i na Prokocim blisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: hehe.. IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:48 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > A w Krakowie mieszkalem w Kraku i chyba placilem 240 PLN za dobe. > > Ze tak nieskromnie zapytam: ile Ty tam zarabiassz?????? ;)))) Nastepnym razem z > a taka cene chetnie ugoszcze Ciebie u siebie i na Prokocim blisko :D W tej chwili nic nie zarabiam bo siedze na bezrobociu (tak dobrze w ameryce). Jednak dwa lata temu nie narzekalem. Powiedzmy ze zarabialem dosc duzo. Prawie trzy razy wiecej niz posel w Polsce. Ale minelo. Jednak 240 PLN bylo dla mnie calkiem do przyjecia wtedy. To bylo jakies 60 dolarow dziennie. Swego czasu jak pojechalem do Wisconsin Dells to placilem 90 dolarow za dobe. A ceny w gdanskim motelu to byl raj. Widze ze w prokocimskim hotelu jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: hehe.. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:53 Tak na śnieżnej jest ten pensjonat. Czy myślisz o powrocie już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: hehe.. IP: *.client.attbi.com 27.07.02, 00:00 Gość portalu: rita napisał(a): > Tak na śnieżnej jest ten pensjonat. Czy myślisz o powrocie już. Nie mysle bo sie nie oplaca. Zreszta tutaj podoba mi sie bardziej. Jednak duzo ludzi wraca do Polski po przejsciu na rente. Srednio jest to 700 dolarow na miesiac. W USA to raczej malo a w Polsce mozna z tego wyzyc. Znam amerykanina ktory ma polska zone. Byl w Polsce na wakacjach kilka razy i w przyszlym roku idzie na rente. Kupuja domek na podhalu. To chyba nie czesto sie zdarza zeby amerykaniec jechal do Polski na stare lata. A jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Prokocim ma nawet swoja strone 27.07.02, 17:52 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > kathy38 napisała: > > > A może być już teraz? > > > > <a > href="http://www.prokocim.diecezja.krakow.pl/historia/"target="_blank">www.p > > rokocim.diecezja.krakow.pl/historia/</a> > > totalny odjazd. nawet o mojej podstawowce #61 tam jest. > padam na kolana Wiesz, znałam te adresy już od dawna. I myślałam, że Ty też je znasz. Odpowiedz Link Zgłoś