Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:54 mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac specjalnie dla tomCraca IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:58 > mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic Lepiej wymysl cos lepszejszego :D Chodzilo mi raczej o watki zwiazane z dzielnica Prokocim, a nie o ich autora :) aha no i chyba powinienem Ci podziekowac za watek z moim nickiem w tytule :) thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: specjalnie dla tomCraca IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:01 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic > > Lepiej wymysl cos lepszejszego :D Chodzilo mi raczej o watki zwiazane z dzielni > ca Prokocim, a nie o ich autora :) aha no i chyba powinienem Ci podziekowac za > watek z moim nickiem w tytule :) thx Czemu sie dziwisz, tam sie wychowalem i dlatego mnie to ekscytuje. Ale juz nie bede bom grzeczny czlek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: specjalnie dla tomCraca IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:08 > Czemu sie dziwisz, tam sie wychowalem i dlatego mnie to ekscytuje. Wcale sie nie dziwie, poprostu troszke za duzo nazw PROKOCIM zobaczylem i dostalem oczoplasu ;) Ja tez bardzo chetnie dowiem sie czegos o jednej z dzielnic Krakowa, ale zeby nie bylo tego za duzo jak na jeden dzien :) > Ale juz nie bede bom grzeczny czlek. To widac po oczach :D Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś