Dodaj do ulubionych

specjalnie dla tomcraca

IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 22:54
mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac specjalnie dla tomCraca IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 22:58
      > mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic

Lepiej wymysl cos lepszejszego :D Chodzilo mi raczej o watki zwiazane z dzielnica Prokocim, a nie o ich autora :) aha no i chyba powinienem Ci podziekowac za watek z moim nickiem w tytule :) thx
      • Gość: PROKOCIM Re: specjalnie dla tomCraca IP: *.client.attbi.com 26.07.02, 23:01
        Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > mam nadzieje, ze straciles cierpliwosc bo jesli nie to moge cos wymyslic
        >
        > Lepiej wymysl cos lepszejszego :D Chodzilo mi raczej o watki zwiazane z
        dzielni
        > ca Prokocim, a nie o ich autora :) aha no i chyba powinienem Ci podziekowac
        za
        > watek z moim nickiem w tytule :) thx

Czemu sie dziwisz, tam sie wychowalem i dlatego mnie to ekscytuje.
        Ale juz nie bede bom grzeczny czlek.
        • kathy38 Teraz PROKOCIM będzie czytać 26.07.02, 23:02
          Podrzuciłam mu linka
        • Gość: tomCrac Re: specjalnie dla tomCraca IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:08
          > Czemu sie dziwisz, tam sie wychowalem i dlatego mnie to ekscytuje.

Wcale sie nie dziwie, poprostu troszke za duzo nazw PROKOCIM zobaczylem i dostalem oczoplasu ;) Ja tez bardzo chetnie dowiem sie czegos o jednej z dzielnic Krakowa, ale zeby nie bylo tego za duzo jak na jeden dzien :)

> Ale juz nie bede bom grzeczny czlek.

To widac po oczach :D Pozdroofka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka