Dodaj do ulubionych

SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim

IP: 194.150.99.* 23.06.05, 19:38
Hej. Czy ktoś zrobił rezerwację mieszkania w tej firmie. Co sądzicie o tej
firmie, okolicy i przede wszystkim czy odpowiada Wam treść umowy
przedwstępnej o ile ją dostaliście. (Osobiście musiałam się nieźle naprosić
aż w końcu udostępnili). Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:04
      Gorszych slamsow nie widzialam! No moze kiedys w murzynskiej dzielnicy , ale
      chodniki przy ulicy lepsze mieli.
      • Gość: ojoj Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: 195.116.22.* 24.06.05, 12:25
        o so chodzi?
    • Gość: xxx Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.falk-ross.pnet.com.pl 24.06.05, 11:59
      Sprwadź dokładnie wszystko - firma miała problemy, zmieniła nazwę...... Blok na
      Klinach oddany 2 lub 3 lata temu nadal kończą. Ale może coś się zmieniło....
      • Gość: gość Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:22
        Potwierdzam SOLAK miał olbrzymie problemy, blok na KLINACH do dziś nie jest w
        pełni wykończony. Sprawdź dobrze nim podpiszesz umowę.
    • mjkmjk Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim 27.06.05, 23:21
      Jeżeli deweloper nie chce udostępnić jakichś dokumentów (tym bardziej wzoru
      umowy) to omijaj go z daleka. A tak w ogóle, to podpisujcie umowę w formie aktu
      notarialnego. Dzisiaj się przekonałem,że warto wydać pieniądze na to, choć nie
      małe.
      • Gość: ja Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.bojko.krakow.pl 11.07.05, 23:26
        Umowa dot. Inwestycji w Borku Faleckim jest fatalna. Poza tym sprawdz sobie
        firme w KRSie, jest to Sp z o.o., Sp. komandytowa, ten kto odpowiada za dlugi
        bez ograniczenia to spolka z o.o., sprawdz jej kapital zakladowy.
        • Gość: Yaku Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:12
          Wiesz, większość developerów działa w formie spółek z o.o. i w tym wypadku
          także tylko spółka ponosi odpowiedzialność za zobowiązania. W tym kraju
          większość spólek ma kapitał na poziomie 50 tys (bo taki zapewne ma i ta firma),
          czyli najniższym wymaganym przez KSH.
          • Gość: gość Re: SOLAK INVEST Inwestycja w Borku Fałęckim IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 12:55
            Robiłem już interesy z "SOALK " to co wypisujecie to kompletna bzdura.
            Podpisałem umowę rezerwacyjną na mieszkanie przy ul.ZDUNÓW
            Jestem bardzo zadowolony z obsługi tej firmy.Nie miałem żadnych kłopotów z
            uzyskaniem wzoru umowy przedwstępnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka