kathy38 27.07.02, 23:05 Sprawdzam właśnie stare wątki na krakowskim forum i lista urywa się na 21.07.01. Nie wydaje mi się, żeby to były początki. Gdzie jest reszta wątków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 27.07.02, 23:08 kathy38 napisała: > Sprawdzam właśnie stare wątki na krakowskim forum i lista urywa się na > 21.07.01. Nie wydaje mi się, żeby to były początki. Gdzie jest reszta wątków? wstukaj moze recznie numer strony w adresie... no, a jesli nie zadziala to trzeba przez wyszukiwarke kombinowac... tak stare posty sa w kazdym razie zarchiwizowane i trudno sie do nich dostac Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 27.07.02, 23:11 a jak sie sprawdza ilosc wlasnych postow? ile ja mam jako prokocim1? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 27.07.02, 23:17 prokocim1 napisał: > a jak sie sprawdza ilosc wlasnych postow? > ile ja mam jako prokocim1? w ogole masz 1422 Kathy - masz racje, przy 21 lipca sie konczy... hmm... jak chcesz znac ten perwszy to postrzelaj z numerkami postow moze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 27.07.02, 23:23 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > a jak sie sprawdza ilosc wlasnych postow? > > ile ja mam jako prokocim1? > > w ogole masz 1422 > > Kathy - masz racje, przy 21 lipca sie konczy... hmm... jak > chcesz znac ten perwszy to postrzelaj z numerkami postow > moze :-) 1422 to chyba duzo od maja, bo chyba wtedy sie zalogowalem. Nawet nie wiedzialem ze ze mnie taka "gadula" Jednak nadal nie wiem jak to sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 27.07.02, 23:44 prokocim1 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > prokocim1 napisał: > > > > > a jak sie sprawdza ilosc wlasnych postow? > > > ile ja mam jako prokocim1? > > > > w ogole masz 1422 > > > > Kathy - masz racje, przy 21 lipca sie konczy... hmm... jak > > chcesz znac ten perwszy to postrzelaj z numerkami postow > > moze :-) > > 1422 to chyba duzo od maja, bo chyba wtedy sie zalogowalem. Nawet nie > wiedzialem ze ze mnie taka "gadula" to jest wynik i prokocimia i prokocimia1 > Jednak nadal nie wiem jak to sie sprawdza pod bannerem na kazdej stronie masz piec linkow. drugi od prawej to 'wyszukiwarka'. klikas ztam, wpisujesz prokocim, a potem ew. prokocim1, zaznaczasz szukaj w loginie i jesli chcesz to dodatkowe opcji i naciskasz 'szukaj' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 28.07.02, 10:16 Ja mam 3019! Ale czy to tylko wynajduje te, gdzie jestem zalogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 28.07.02, 12:36 kuba203 napisał: > Ja mam 3019! > Ale czy to tylko wynajduje te, gdzie jestem zalogowany? jesli wpiszesz taka fraze: Kuba203 NOT gość wtedy wyszuka tylko jak jestes zalogowany. jesli wpsizesz samo kuba203 wypisze wszystkich /w tym podszywaczy ;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
jottka czyżbyście 28.07.02, 13:14 weszli w epokę kombatancką? :)) pierwsze wątki, pierwsze posty, historie nicków, zaraz pewnie jakieś wspomnienia wojen forumowych się przyplączą - i wszystko po to, żeby ten upragniony dodatek kombatancki od gw uzyskać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czyżbyście 28.07.02, 13:29 jottka napisała: > weszli w epokę kombatancką? :)) > > pierwsze wątki, pierwsze posty, historie nicków, zaraz pewnie jakieś > wspomnienia wojen forumowych się przyplączą - i wszystko po to, żeby ten > upragniony dodatek kombatancki od gw uzyskać :) Jottko, Ty tego nie rozumiesz, bo dopiero niedawno wyszlas poza ograniczenia forumszczecin ;-)) przez 10 miesiecy duuuzo sie zdarzylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: czyżbyście 28.07.02, 13:42 no właśnie, szały młodości wyraźnie macie za sobą i pochlipujecie smutno 'minął wiek złoty' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: czyżbyście 28.07.02, 13:46 jottka napisała: > no właśnie, szały młodości wyraźnie macie za sobą i pochlipujecie smutno 'minął > > wiek złoty' :)) eee tam, nikt nie pochlipuje, zdaje Ci sie.. zreszta Prokocim nigdy nie pochlipuje, a ja tez nie mialem humoru na wspominki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 raaany... 28.07.02, 14:01 jottka napisała: > no właśnie, szały młodości wyraźnie macie za sobą i pochlipujecie smutno 'minął > > wiek złoty' :)) tak mi sie zaczelo przypominac, chlip.. chlip, ile to mnie tu juz spotkalo milych i niemilych rzeczy, ile klotni i niespodzianek... eeech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Pierwszy post na Forum Kraków IP: *.net / 192.168.1.* 28.07.02, 14:25 mikolaj7 napisał: > jesli wpsizesz > samo kuba203 wypisze wszystkich /w tym podszywaczy ;-)/ Jakoś jeszcze nie zaobserwowałem żadnych podszywaczy pod moim nickiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pierwszy post na Forum Kraków 28.07.02, 14:36 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > jesli wpsizesz > > samo kuba203 wypisze wszystkich /w tym podszywaczy ;-)/ > > Jakoś jeszcze nie zaobserwowałem żadnych podszywaczy pod moim nickiem :))) no moze, ja w kazdym razie licze podszywaczy pod siebie. i tak nie jest ich wiecej niz postow z drugiego konta, wiec licznik wychodzi w miare realny Odpowiedz Link Zgłoś