Dodaj do ulubionych

Sphinx, Rynek Główny 26

IP: *.watrfd01.mi.comcast.net 25.06.05, 20:52
Najgorsza obslugam w miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Strażak Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.elbud.krakow.pl 27.07.05, 18:51
      No i po sPhinxie :)
      • Gość: halo hela Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:09
        hahaha bardzo smieszne ludzie stracili prace malo co nie starcili zycia a wy
        takie pierdoly wypisujecie ..totalne bezmozgowie!
    • duckkiller Re: Sphinx, Rynek Główny 26 22.04.06, 13:37
      Moze nie najgorsza, nie wiem, bo nie odwiedzalem nigdy knajp w Hucie albo w
      Borku Faleckim. W kazdym razie obsluga slaba. Ale to nie byla przypadlosc tylko
      restauracji w Rynku, firma Sphinx generalnie zatrudnia w swoich lokalach bardzo
      slabo wyszkolonych ludzi, czesto chamowatych. Jedynym wymaganiem, jakie stawiaja
      przed kelnerami jest chyba tylko i wylacznie odpowiedni wzrost i wzglednie
      estetyczny wyglad. Tak jest w Krk, Warszawie, Gdansku, Wroclawiu - wiem bo
      sprawdzilem. Niemniej jednak jedzenie dosc smaczne i za rozsadno cene. Choc w
      Krk wyrosla im konkurencja ze stronu Gruzinskiego Chaczapuri - jedzenie na tym
      samym poziomie, ale obsluga lepsza i ceny znacznie nizsze.
      • margaretka2002 Re: Sphinx, Rynek Główny 26 25.04.06, 18:42
        Nie zgodze sie co do obslugi w Poznaniu. Tam Sphinx jest naprawde niczego
        sobie - ogolnie nie lubie za bardzo, ale tam chodze czesto i z przyjemnoscia.
        Ale moze to wyjatek...
        • Gość: JABO Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.93.classcom.pl 26.04.06, 10:52
          "ogolnie nie lubie za bardzo, ale tam chodze czesto i z przyjemnoscia" HEHEHEHEHEHE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka