Gość: e IP: *.watrfd01.mi.comcast.net 25.06.05, 20:52 Najgorsza obslugam w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Strażak Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.elbud.krakow.pl 27.07.05, 18:51 No i po sPhinxie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo hela Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:09 hahaha bardzo smieszne ludzie stracili prace malo co nie starcili zycia a wy takie pierdoly wypisujecie ..totalne bezmozgowie! Odpowiedz Link Zgłoś
duckkiller Re: Sphinx, Rynek Główny 26 22.04.06, 13:37 Moze nie najgorsza, nie wiem, bo nie odwiedzalem nigdy knajp w Hucie albo w Borku Faleckim. W kazdym razie obsluga slaba. Ale to nie byla przypadlosc tylko restauracji w Rynku, firma Sphinx generalnie zatrudnia w swoich lokalach bardzo slabo wyszkolonych ludzi, czesto chamowatych. Jedynym wymaganiem, jakie stawiaja przed kelnerami jest chyba tylko i wylacznie odpowiedni wzrost i wzglednie estetyczny wyglad. Tak jest w Krk, Warszawie, Gdansku, Wroclawiu - wiem bo sprawdzilem. Niemniej jednak jedzenie dosc smaczne i za rozsadno cene. Choc w Krk wyrosla im konkurencja ze stronu Gruzinskiego Chaczapuri - jedzenie na tym samym poziomie, ale obsluga lepsza i ceny znacznie nizsze. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: Sphinx, Rynek Główny 26 25.04.06, 18:42 Nie zgodze sie co do obslugi w Poznaniu. Tam Sphinx jest naprawde niczego sobie - ogolnie nie lubie za bardzo, ale tam chodze czesto i z przyjemnoscia. Ale moze to wyjatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JABO Re: Sphinx, Rynek Główny 26 IP: *.93.classcom.pl 26.04.06, 10:52 "ogolnie nie lubie za bardzo, ale tam chodze czesto i z przyjemnoscia" HEHEHEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś