Gość: Naftalinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:45 Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakieś oryginalne, ładne miejsce w Krakowie lub najbliższych okolicach, gdzie można urządzić wesele ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
can86 Re: gdzie wesele ? 03.07.05, 15:38 Dysponuje pokaźną listą, moje siostra wychodzi za mąż... :) Jakie wymagania masz cenowo - lokalowe? Dla ilu osób? Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: gdzie wesele ? 03.07.05, 20:59 Ja polecam dom Poloni- róg rynku i Grodzkiej, bardzo fajne warunki, i naprawdę konkurencyjne ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naftalinka Re: gdzie wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 22:21 Ceny nie są dla mnie takie ważne, oczywiście w granicach jakiegoś rozsądku. Mamusia sponsoruje, ha ha... Ale bardzo mi zależy, żeby to nie było takie sobie zwykłe miejsce, tylko coś wyjątkowego, niebanalnego, z nutą szaleństwa. Może być nie w samym Krakowie, ale gdzieś w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: gdzie wesele ? 03.07.05, 21:20 kolega byl bardzo zadowolony z hotelu kontrast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: gdzie wesele ? IP: 195.136.246.* 03.07.05, 22:40 Zamek Królewski w Niepołomicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberza sasiadów Re: gdzie wesele ? IP: w3cache.* / *.2-0.pl 03.07.05, 23:05 na kurdwanowie ,ja tam miłam gosciom szczena opadła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wesele ? IP: *.chello.pl 04.07.05, 00:07 Najlepiej poszukać na odpowiednim forum... jest takie dla Krakowa i okolic: www.weselneforum.pl A co do pytania to jest mało konkretne, bo przecież nie tylko cena, ale przede wszystkim - liczba gości, preferencje co do rodzaju sali, otoczenia... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naftalinka Re: gdzie wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:32 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. No i macie rację - mało konkretów podałam, więc już się poprawiam : sęk w tym, że to ma byc w zimie, więc odpadają przyjecia plenerowe, a nie ukrywam, że takie mi się najbardziej marzy. Po drugie będzie sporo gości, bo obie rodziny liczne - liczymy, że osób będzie około 100. Preferencje ... hm... musi byc to miejsce przyjazne niepełnosprawnym i mojej 90- babci. A klimaty - nie wypasione!!! Przytulne, ciepłe + miejsce na dzikie tańce. Aha, za tego jeepa, to moze jednak podziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
szut Re: gdzie wesele ? 04.07.05, 08:15 w sobote bylem na weselu niedaleko dobczyc. miejsce nazywa sie "folwark zalesie", nawet stronke maja: www.folwarkzalesie.pl/ swietne miejsce, spory teren na wzgorzu z widokiem na gorce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naftalinka Re: gdzie wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:43 Dzięki, sprawdziłam, ale z terminami się nie dogadamy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: gdzie wesele ? IP: *.214.45.178.coditel.net 05.07.05, 20:44 zagladnij sobie www.weselneforum.pl/viewforum.php?f=4 zreszta ktos juz podawal tam masz niezly przeglad lokali weselnych ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwoka Re: gdzie wesele ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:45 to co z tym weselem ? Odpowiedz Link Zgłoś