Dodaj do ulubionych

VI Liceum - absolwenci 1989

03.08.02, 11:05
Wiem ze jest watek o szostce ale tu zawezam. Moze kto jest?
Wspomninienia- Adolf Korzec, profesor Bielaszka, Jaksa, Skaleczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Re: VI Liceum - absolwenci 1989 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 11:08
      > Wiem ze jest watek o szostce ale tu zawezam. Moze kto jest?
      > Wspomninienia- Adolf Korzec, profesor Bielaszka, Jaksa, Skaleczna!

Moim skromnym zdaniem lepiej byloby kontynuwac dyskusje na glownym watku i tam stworzyc 'podwatek' o tytule "Absolwenci 1989" (wiecej postow dla naszego liceum itp.) Ale sie juz nie wtracam :) Pozdrawiam absolwentke!
    • Gość: demigod Re: VI Liceum - absolwenci 1989 IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 11:20
      co prawda nie jestem absolwentem 89 ale wiem o czym mowa w poscie ... no moze
      nie bardzo wiem jak byla na skalecznej..ale wiem ze prof. Bielaszka jest spoko
      koles i dobrze wie ze nie wszycy lubia fizyke i nie robi z tego problemu.. co
      wiecej patrzy na to z przymruzeniem oka:-) i chwala mu za to bo nalezy do
      waskiego grona. Co do drugiego Pana prof. to byl jaki byl ale za jego kadencji
      wymiany byly czestsze kontaktow wiecej i znajomosci lepsze...ja zakonczylem ta
      szkole na jdednym obozie jezykowym w Wisle.... niech to samo mowi za siebie co
      dzieje sie teraz. Mijemy nadzieje ze prof. Sielbering zmieni to na plus.. tyle
      pozdrawiam cala spolecznosc VI-tki
      • taczecia Re: VI Liceum - absolwenci 1989 03.08.02, 15:43
        moze racja z tym podwatkiem - ale ciekawe ze Zilba jest teraz dyro??
        Fakt ze za Korca ja bylam w Danii na wymiance, procz tego Wisla/albo Myslenice
        nie pamietam juz niestety takoz, a owszem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka