Dodaj do ulubionych

LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie się?

IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:36
Czy może wiecie,czy jest jakaś szansa na dostanie się z 2 listy rezerwowej?
Obserwuj wątek
    • czekolada6891 Re: LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie 12.07.05, 21:45
      to zalezy na jaki kierunek
      ja tez jestem na 2 pozycji na liscie na filologie szwedzka (a razem ze mna
      jeszcze 4 osoby :D) i mam nadzieje, ze sie dostane...
      a na co Ty chcesz sie dostac?
      pozdr
      • Gość: Tjall Re: LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 00:02
        To te wyniki będą powieszone na listach (na wydziale) a nie w necie? :-/
        • Gość: aga Re: LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.07.05, 16:23
          Ja chce na bibliotekoznawstwo i informacje naukową.
        • czekolada6891 Re: LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie 13.07.05, 19:30
          w necie to watpie...
          ale na wydzialach sa na pewno :))
    • Gość: falkenberg Re: LIsty rezerwowe UJ, filologia polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:08
      filologia polska spec. nauczycielska
      jestem na rezerwowej, mam 141, zeby sie dostac trzeba miec 149,
      ciekawe czy zrezygnuje wystarczająco dużo osob :/
      co myślicie o odwolaniu? jak to wygląda na UJ, jak argumentować?
      • Gość: gosia Re: LIsty rezerwowe UJ, filologia polska IP: *.crowley.pl 15.07.05, 22:57
        ja tez na nauczycielska polonistyke na uj tylko ez mam 140 ale watpie czy tyle
        zrezygnuje, bo bylo nas do mojego wyniki ponad 30 :( a wlasnie co robisz,
        czekasz na telefon czy piszesz odwolanie??
        • Gość: falkenberg Re: LIsty rezerwowe UJ, filologia polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 01:19
          Czekam, na koncie erk ma byc jak cos, odwolanie moze pozniej.
          Jak dzwonilem to kobieta nie chciala mi powiedziec, ile jest przede mna osób.
    • Gość: EM Re: LIsty rezerwowe na UJ,jest szansa na dostanie IP: *.net.autocom.pl 16.07.05, 23:05
      Z drugiej rekrutacji wchodza tylko osoby po znajomościach.To czas na żniwa
      finansowe.
    • Gość: przemek.ksw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ananas Re: KSW polecam naprawdę wszystkim IP: *.mech.pk.edu.pl 26.07.05, 18:42
        daj sobie już spokój z tym KSW, bo działasz ludziom na nerwy,

Kup
        Sobie
        Wykształcenie albo zamilknij na wieki
        • Gość: przemek.ksw Re: KSW polecam naprawdę wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 02:35
          Znowu zabrakło argumentów...
          • Gość: anglistyka Re: KSW polecam naprawdę wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:38
            wlasnie wrocilam z mojego instytutu uj i pani w sekretariacie mi powiexdziala,
            ze na 50os przyjetych w trakcie wakacji zrezygnowalo 24!!!!!!!!!!!! to przez to
            ze w nowej maturze uczniowie moga skladac dokumenty na dowolna liczbe
            kierunkow! i z tego co sie dowiedzialam to oni brali kolejne osoby z listy i
            pisali do ich ze zostali przyjeci! zadne po znajomosci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka