Dodaj do ulubionych

Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła k...

IP: *.dipool.highway.telekom.at 12.07.05, 22:47
pajace....

ten teatr nazywa sie "Teatr Stary" a nie jest to stary teatr....

co za ignorancja... Krakowiacy i ja tez - sa dotknieci takimi tekstowkami...
Obserwuj wątek
    • c79 Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła 12.07.05, 23:01
      "Teatr Stary" powiadasz..., a zerknij na: www.stary-teatr.kra kow.pl.
    • Gość: francjosef Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 00:17
      ...jak zwykle nikt nic wcześniej nie wiedział...
    • Gość: jasio Do Kulturysty!!! IP: 62.111.149.* 13.07.05, 07:35
      Jesteś skończonym Burakiem gazeta pisz dobrze Stary Teatr anie Teatr Stary.
      Taki z Ciebie krakus jak z koziej dupy trąbka ha ha ha...
    • Gość: Grzegorz Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: 149.156.17.* 13.07.05, 08:07
      Kulturysto - lepiej idź na siłownię potrenować
    • edziunia Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła 13.07.05, 10:26
      Problem w tym, że takie fundacyjki, paskudnie zarządzane, tworzone w celach niestety nie takich jak się oficjalnie mówi psują trzeci sektor i tak nie powinno być!
      • Gość: admirał Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:04
        Troszkę mnie ten artykuł dziwi. Tam świetne rzeczy pokazywali i koncerty niezłe
        były. Dla Krakowa zrobili bardzo duzo!!!!! Problemy finansowe????? A kto dziś
        ich nie ma?!!!! Pewnie z tego wyjdą.
        A coś mi się widzi że to prywatny atak Grabowskiego (juz mu gula wisi od dawna,
        ze kiepsko prowadzi Stary Teatr i wszyscy to widzą!!!) na fundację i ludzi z
        nią związanych!!!!!!
    • Gość: kicia Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:13
      Czytam i z kontekstu jedno wynika. Pan Grabowski znowu wojne toczy z ludźmi
      teatru! Czyżby o swój stołek? Zajmij się pan lepiej Narodową sceną, a fundacji
      nie tykaj , bo chyba nie Twoja!
      Co do długów fundacji. Oj nie ładnie, nie ładnie....
      Ale co to za długi? Przekrety w kraju na miliony, miliardy... a tu "wiele
      hałasu o nic". 75.000 to ja z własnych mogę wyłożyć, zeby tylko był spokój!!
      • Gość: kocór Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:19
        Kicia. Pomiałczę z tobą!!!!!!!!!!
        Grabowski na Madagaskar!!!!!!! kury chodować, a nie likwidować, co ciekawe i
        budujace w teatrze krakowskim. A pan (jak mu tam?) Romanowski znów d... liże,
        bo pewnie noremka za tekst większa, bo o dyrektorze (jaki on tam dyr.?) Starego.
    • Gość: holly golighty Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: 83.238.70.* 21.07.05, 11:09
      Przez jakis czas byłam blisko związana z FST. To była praca dla idei, grosza za
      to nie dostałam,ale i tez tego nie oczekiwałam, jak zresztą większość ludzi z
      tą sceną związana. Ze zdziwieniem więc czytam,że jakieś machlojki i takie
      tam... Grabowski nigdy nie był przychylny FST, nie pomagał jej w dzialłalności,
      a wręcz utrudniał, a teraz jeszcze o pieniadze woła! nieładnie panie
      dyrektorze. Czy to prawda, że a ten stołek szykuje się już kolega miśkiewicz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka