Gość: kulturysta IP: *.dipool.highway.telekom.at 12.07.05, 22:47 pajace.... ten teatr nazywa sie "Teatr Stary" a nie jest to stary teatr.... co za ignorancja... Krakowiacy i ja tez - sa dotknieci takimi tekstowkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c79 Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła 12.07.05, 23:01 "Teatr Stary" powiadasz..., a zerknij na: www.stary-teatr.kra kow.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.devs.futuro.pl 13.07.05, 00:17 ...jak zwykle nikt nic wcześniej nie wiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Do Kulturysty!!! IP: 62.111.149.* 13.07.05, 07:35 Jesteś skończonym Burakiem gazeta pisz dobrze Stary Teatr anie Teatr Stary. Taki z Ciebie krakus jak z koziej dupy trąbka ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: 149.156.17.* 13.07.05, 08:07 Kulturysto - lepiej idź na siłownię potrenować Odpowiedz Link Zgłoś
edziunia Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła 13.07.05, 10:26 Problem w tym, że takie fundacyjki, paskudnie zarządzane, tworzone w celach niestety nie takich jak się oficjalnie mówi psują trzeci sektor i tak nie powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admirał Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:04 Troszkę mnie ten artykuł dziwi. Tam świetne rzeczy pokazywali i koncerty niezłe były. Dla Krakowa zrobili bardzo duzo!!!!! Problemy finansowe????? A kto dziś ich nie ma?!!!! Pewnie z tego wyjdą. A coś mi się widzi że to prywatny atak Grabowskiego (juz mu gula wisi od dawna, ze kiepsko prowadzi Stary Teatr i wszyscy to widzą!!!) na fundację i ludzi z nią związanych!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:13 Czytam i z kontekstu jedno wynika. Pan Grabowski znowu wojne toczy z ludźmi teatru! Czyżby o swój stołek? Zajmij się pan lepiej Narodową sceną, a fundacji nie tykaj , bo chyba nie Twoja! Co do długów fundacji. Oj nie ładnie, nie ładnie.... Ale co to za długi? Przekrety w kraju na miliony, miliardy... a tu "wiele hałasu o nic". 75.000 to ja z własnych mogę wyłożyć, zeby tylko był spokój!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocór Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:19 Kicia. Pomiałczę z tobą!!!!!!!!!! Grabowski na Madagaskar!!!!!!! kury chodować, a nie likwidować, co ciekawe i budujace w teatrze krakowskim. A pan (jak mu tam?) Romanowski znów d... liże, bo pewnie noremka za tekst większa, bo o dyrektorze (jaki on tam dyr.?) Starego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly golighty Re: Poważne długi Fundacji Starego Teatru wykryła IP: 83.238.70.* 21.07.05, 11:09 Przez jakis czas byłam blisko związana z FST. To była praca dla idei, grosza za to nie dostałam,ale i tez tego nie oczekiwałam, jak zresztą większość ludzi z tą sceną związana. Ze zdziwieniem więc czytam,że jakieś machlojki i takie tam... Grabowski nigdy nie był przychylny FST, nie pomagał jej w dzialłalności, a wręcz utrudniał, a teraz jeszcze o pieniadze woła! nieładnie panie dyrektorze. Czy to prawda, że a ten stołek szykuje się już kolega miśkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś