Dodaj do ulubionych

szukam dwóch do brydża

IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:54

amatorsko piwko te sprawy
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatsby Re: szukam dwóch do brydża IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.08.02, 18:55
      Qrde, co to tablica ogłoszeń?! to już kolejny dzisiaj post tego typu:((((
      • kathy38 Re: szukam dwóch do brydża 08.08.02, 19:12
        a panienki do nalewania piwa wam nie potrzeba...
        • Gość: Gatsby Re: szukam dwóch do brydża IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.08.02, 19:15
          Ciekawe co to sa "te sprawy"...
          • kathy38 Re: szukam dwóch do brydża 08.08.02, 19:16
            Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> Ciekawe co to sa "te sprawy"...

Gatsby, jak coś wymyślisz to się podziel
            :-)
            • Gość: Gatsby Re: szukam dwóch do brydża IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.08.02, 19:20
              Hazard karciany , alkohol i xxx na naszym forum? Nigdy!!!
              • kathy38 Re: szukam dwóch do brydża 08.08.02, 19:32
                Gatsby, to jest wolne forum!!!
              • Gość: tomCrac Re: szukam dwóch do brydża IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 19:32
                > Hazard karciany , alkohol i xxx na naszym forum? Nigdy!!!

Gatsby ja Ciebie lubie i chcialbym tego zmieniac! ;D Co to znaczy nigdy?! =) [jezeli chodziles do VI LO, to czy grywasz czasami w kosza?]
                • kathy38 tomCrac... 08.08.02, 19:35
                  ... a co Ty jeszcze robisz na forum??? Spóźnisz sie na autobus!
                  • Gość: tomCrac Re: tomCrac... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 19:46
                    Relaksuje sie :) Jakos mi sie humorek poprawil, gdy zajrzalem dzisiaj na forum. Autobus odjezdza dopiero o 3:30, wiec to bedzie dluuuuga noc. Jeszcze tylko ostatnie pakowanie, robienie prowiantu, goraca kapiel i wyjazd!
                    • Gość: Gatsby Re: tomCrac... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.08.02, 19:56
                      A dokad to jedziesz?
                      • Gość: tomCrac Re: tomCrac... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 20:00
                        Grecja Paralia, oboz studencki, 2 osoby z Krakowa reszta z Wawy :D bedzie smiesznie ;)
                        • Gość: Gatsby Re: tomCrac... IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.08.02, 20:04
                          To trzymajcie się razem! No chyba, że razem jedziecie:)) I nie zaśpij. Raz
                          goniłem pociag autem aż do Katowic, bo oglądałem finał MŚ w USA i postanowiłem,
                          że nie pójdę spać...No i niemiła pobudka:)))
                          • Gość: tomCrac Re: tomCrac... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 20:09
                            > Raz goniłem pociag autem aż do Katowic, bo oglądałem finał MŚ w USA

To sie nazywa prawdziwy kibic! :) jeszcze tu zagladne przed wyjazdem i pozegnam sie z Wami, 3majcie kciuki zebym w wannie nie zasnal, bo dzisiaj jakis spiaaaaacy dzien..
                • Gość: Gatsby Re: szukam dwóch do brydża IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 08.08.02, 19:39
                  Wolę nogę. A powyższe to taka polityczna poprawność;)))
                  • Gość: tomCrac Re: szukam dwóch do brydża IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 19:52
                    Pytalem poniewaz pewien czlowieczek z VI lo, ktory mieszka gdzies na Woli, czesto grywa w kosza na 'moim' boisku.
                    • Gość: Gatsby Re: szukam dwóch do brydża IP: *.chello.pl / *.chello.pl 08.08.02, 19:55
                      To nie ja...
    • Gość: swarozyc Re: szukam dwóch do brydża IP: *.telia.com 08.08.02, 20:14
      Gość portalu: jarr napisał(a):

>
      > amatorsko piwko te sprawy

Poczekaj pare dni na Karola..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka