Dodaj do ulubionych

kurs prawa jazdy

18.07.05, 20:55
poszukuję taniej i dobrej szkoły jazdy! najlepiej w okolicach Nowej Huty lub
Śródmieścia. proszę o pomoc. słyszałam też, że mają wejść nowe przepisy...
wiecie może od kiedy? i czym się będzie to różnić???
z góry dziekuję za rzeczowe odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: hr Re: kurs prawa jazdy IP: *.compower.pl 18.07.05, 23:40
      OSK LIDER os. Oświecenia 33 tel do goscia 502 292 702. robilam tam prawko,
      zdalam, polecam;)
    • w.i.i.t.ch Re: kurs prawa jazdy 18.07.05, 23:49
      chyba nie ma dobrych szkół nauki jazdy mówie serio musisz najpierw indywidualnie
      [na czarno] pojeżdzic sobie i wtedy okaze się ile umiesz. generalnie nie wiele
      Ci da to co ludzie/znajomi/nieznajomi/wrogowie/przyjaciele/koledzy/kolezanki
      napiszą bo to jest sprawa indywidualna. to jest jak rosyjska ruletka serio. mogę
      sie mylić. w każdym razie nic nie polecam bo już od dawna mam prawko. wspominam
      to jako 'jeden dzien jedna noc' i po klopocie, łatwo i szybko. ale mnie to
      wciągało już wcześniej wiec miałem łatwiej. natomiast nie slyszałem aby były
      wprowadzone jakieś zmiany w przepisach owszem dawno [a może nie tak dawno temu]
      zmieniono pare rzeczy ale generalnie nie pamietam obecnie co dokładnie. trzeba
      popatrzec na odpowiednich stronkach.

powodzenia i gumowych drzew zycze Daniel
    • Gość: Aga Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 07:57
      Ja też słyszałam o zmianach od października, więc musi to być prawda. Muszę
      dopytać męża o szczegóły to coś wiecej napiszę.
      • Gość: ja tez słyszałam Re: kurs prawa jazdy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 19.07.05, 16:00
        tez sie wybieram na orawko,slyszałam ze ma podrozec od pazdziernika ??juz cos
        wiesz??
        • Gość: zainteresowany Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:01
          jak coś bedziecie wiedzieli prosze o informacje tutaj :))

z gory dziekuje :)
          • Gość: znalazłam Re: kurs prawa jazdy IP: w3cache.* / *.2-0.pl 19.07.05, 16:04
            www.prawojazdy.com.pl/display.php?id_artykulu=120
            moim zdaniem bedzie lepiej tylko o 300zł drozej
    • Gość: PRAWO JAZDY Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:16
      JA robilam kurs na LEA w OSK ARMA. Jezdzilam z kierownikiem. Zdalam Egzamin za
      1 razem. Gdy ja jezdzilam - kierownik wlasnie p.Tadeusz mowil mi ze jezdzil juz
      w tym roku z 96 paniami z czego 93 zdaly za pierwszym razem. Wczesniej mialam
      jazdy w innym osrodku-szybko zrezygnowalam.

Naprawde bardzo duzo zalezy od instruktora. Polecam. www.arma.krakow.pl/
    • Gość: kix2 Re: kurs prawa jazdy IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:44
      polecam Rolminex w NCK i instruktora M Jande moja zona,siostra i kolezanka
      robila u niego prawko i zdaly bez problemu jest bardzo sympatyczny,opanowany i
      tlumaczy tak ze KAZDY jest w stanie zrozumiec (bylem przy tym osobiscie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka