Gość: litleBudda IP: *.kracen.hor.net.pl 25.07.05, 01:02 Ciekawią mnie wasze opinie o tym lokalu. Miesci sie przy Rynku, pod nr 6 chyba. Jaką muze grają, po ile browar, jakie barmanki, jacy ludzie tam bywają itp ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goesha Re: Budda Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 01:05 kiedys tam zbladzilam ze znajomymi ale nas wyploszyla muzyka typowo dyskotekowa - rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sop Re: Budda Bar IP: *.server.ntli.net 25.07.05, 16:04 co??muzyka typowo dyskotekowa??moze to byl inny budda bar?czesto chodze tam na kawke kiedy mam okienka..przyjemnie, mila atmosfera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: Budda Bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:08 no chcialabym ale moje rozczarowanie - wierz mi tez bylo duze - jesli ten Budda bar nie jest w podworku w okolicy kamienicy szarej (tudziez na jej podworku - dokladnie nie pamietam) tzn. mowimy o roznych knajpach - ja bylam gdzies o godz. 22/23 - moze akurat barmani "dali czadu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L>B Re: Budda Bar IP: *.kracen.hor.net.pl 25.07.05, 21:01 sop a jak z obslugą.. jest na czym oko zawiesic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L>B Re: Budda Bar IP: *.kracen.hor.net.pl 25.07.05, 21:01 sop a jak z obslugą.. jest na czym oko zawiesic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś