Dodaj do ulubionych

RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 16:16
Słyszeliście o tym że Arabowie w Krakowie po zamachu urządzili fiestę?? (choc
to hiszapńskie świeto!!!) Głośna muzyka i kebaby za darmo na "kababowych
traktach".....a ludzie nie zareagowali.....to ostrzeżenie dla nas....skandal!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mamusia Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.proxy.aol.com 17.09.01, 16:19
      i to bardzo powazne ostrzezenie - tymczasem jest oczywiste, ze europa byla od
      lat kolebka islamskiego terroryzmu. to nasz europejski liberalizm i chec
      niesienia kaganka oswiaty pozwolily "spiochom" na zdobycie wyksztalcenia i
      zbudowanie imperium finansowego na potrzeby terrorystow.
      • Gość: Obywatel Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 16:24
        A ktos tu pytał czemu winni są właściciele Kebabów......o naiwni - wszyscy
        wiedzą ze tak naprawde właściciel jest jeden - to grupa osób - mają też pare
        dyskotek i powoli systematycznie podkupują lokale w centrum za ceny "nie
        polskie". Jeszcze chwila a zrobi sie nie miło...a skad mają kasę na to
        zapytacie?? No comments.
    • nocomment Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE 17.09.01, 16:36
      Gość portalu: Obywatel napisał(a):

> Słyszeliście o tym że Arabowie w Krakowie po zamachu urządzili fiestę?? (choc
      > to hiszapńskie świeto!!!) Głośna muzyka i kebaby za darmo na "kababowych
      > traktach".....a ludzie nie zareagowali.....to ostrzeżenie dla nas....skandal!!!
      > !

Bo to jest dziki naród. Takie zachowania świadczą że są dobre 500 lat za nami.
      Pozdr
      • Gość: Zdumiony Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.chello.pl 17.09.01, 18:39
        Ależ się dowartościujecie !
        Przed tym wszystkiemu byli winni Żydzi, masoni i cykliści.
        No to kolej na Arabów.
        P.S.
        Dla jasności - te posty powyżej to donosy pisane przez właściecieli punktów
        tzw. małej gastronomii. Oni wykombinowali sobie, że jak napuszczą ludzi
        na "Kebaby" ( właścielami są w większości Bułgarzy "stylizowani" na Turków;
        bądź Albańczycy) to rozjuszony Vox Populi wytłucze im konkurencję. I będą dalej
        sprzedawli swoje niejadalne hot-dogi smażone na przepracowanym oleju.
        To typowe dla kapusi i prowokatorów.
        • nocomment Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE 17.09.01, 19:46
          Gość portalu: Zdumiony napisał(a):

> Ależ się dowartościujecie !
          > Przed tym wszystkiemu byli winni Żydzi, masoni i cykliści.
          > No to kolej na Arabów.

Ja do Żydów nic nie mam. Nie jestem fanatykiem LPR. Do Arabów dlatego że są
          Arabami też nic nie mam. Mam do tych, którzy cieszą się z takiego nieszczęścia.
          Chyba przyznasz że to trochę, delikatnie mówiąc, dziwne zachowanie?!!

> P.S.
          > Dla jasności - te posty powyżej to donosy pisane przez właściecieli punktów
          > tzw. małej gastronomii.

Nie kolego. Nie jestem właścicielem punktu małej gastronomi. Nawet nie jestem z
          Krakowa.

> Oni wykombinowali sobie, że jak napuszczą ludzi
          > na "Kebaby" ( właścielami są w większości Bułgarzy "stylizowani" na Turków;
          > bądź Albańczycy) to rozjuszony Vox Populi wytłucze im konkurencję. I będą dalej
          >
          > sprzedawli swoje niejadalne hot-dogi smażone na przepracowanym oleju.
          > To typowe dla kapusi i prowokatorów.

Bardzo śmieszny dowcip. Jak wziąść pod uwagę że dotyczy odpowiedzialności za
          zamach w którym zginęło 10.000 ludzi i legł w gruzach symbol zachodu to w ogóle
          boki zrywać!

• Gość: Zdumiony Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.chello.pl 17.09.01, 20:02
            nocomment napisał(a):

> Gość portalu: Zdumiony napisał(a):
            >
            > > Ależ się dowartościujecie !
            > > Przed tym wszystkiemu byli winni Żydzi, masoni i cykliści.
            > > No to kolej na Arabów.
            >
            > Ja do Żydów nic nie mam. Nie jestem fanatykiem LPR. Do Arabów dlatego że są
            > Arabami też nic nie mam. Mam do tych, którzy cieszą się z takiego nieszczęścia.
            >
            > Chyba przyznasz że to trochę, delikatnie mówiąc, dziwne zachowanie?!!
            >
            > > P.S.
            > > Dla jasności - te posty powyżej to donosy pisane przez właściecieli punktó
            > w
            > > tzw. małej gastronomii.
            >
            > Nie kolego. Nie jestem właścicielem punktu małej gastronomi. Nawet nie jestem z
            >
            > Krakowa.
            >
            > > Oni wykombinowali sobie, że jak napuszczą ludzi
            > > na "Kebaby" ( właścielami są w większości Bułgarzy "stylizowani" na Turków
            > ;
            > > bądź Albańczycy) to rozjuszony Vox Populi wytłucze im konkurencję. I będą
            > dalej
            > >
            > > sprzedawli swoje niejadalne hot-dogi smażone na przepracowanym oleju.
            > > To typowe dla kapusi i prowokatorów.
            >
            > Bardzo śmieszny dowcip. Jak wziąść pod uwagę że dotyczy odpowiedzialności za
            > zamach w którym zginęło 10.000 ludzi i legł w gruzach symbol zachodu to w ogóle
            >
            > boki zrywać!

noncoment !
            A ja myslałem, że Ty jesteś kumaty gość (mój wpis nie odnosił się do Ciebię, bo
            m.in. wiem skąd nadajesz).
            Ale jak Ty chcesz obwiniać tych kilkudzieięciu Bułgarów (nawet nie wiem czy
            ktoryś z nich jesy muzułmaninem) za śmierć niewinnych ludzi w NY i wierzysz w te
            pomówienia przekupy - to niestey jesteś wałem !
            Przykro mi to skonstatować, ale taka jest prawda !
            Ale proszę Cię nie wysilaj się i nie próbuj mi odpowiadać. Ewentualność dyskusji
            z Tobą powoduje u mnie odruch wymiotny.

• Gość: antyarab Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.compower.pl 20.09.01, 09:11
              ARABOWIE TO ZWYKŁE ŚCIERWA.BRUDASY WSTRĘTNE I NIC WIĘCEJ, KIEDYŚ OBILI MNIE W
              10 NA 1.A ZDUMIONY TO PEWNIE JAKIS ŚMIERDZĄCY ARAB.ZNAŁEM KILKU BRUDASÓW
              OSOBIŚCIE,NIC TYLKO ZABAWA I BZYKANIE POLSKICH DZIWEK.
              LUDZIE PRECZ Z ARABAMI!
              • Gość: VlaD Re: RADOŚĆ ARABÓW W KRAKOWIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 21:05
                Taaa... Muzułmanie dla lwów?! Gdzieś już zbliżone hasło słyszałem;) I jak to
                się cholera skończyło???
                A ty sam, aa, jesteś niewątpliwie brudnym, zarzyganym pijaczkiem, złodziejem
                i awanturnikiem z racji bycia Polakiem. Przynajmiej powinieneś być jeżeli w
                życiu kierujesz się tą samą "logiką" co przy pisaniu swej wypowiedzi...
                P.S. Widziałem też jak 5 łysych obrabia murzyna... i jakie z tego wnioski...
                jeśli uogólniać tak jak Ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka