Dodaj do ulubionych

pajace!!!!!!!!!

IP: 80.48.165.* 18.08.02, 18:41
Co to za idiota komentuje kroki papieża? Cyt:"Jakiś ksiądz z uporem maniaka
śpiewa przez megafon w kółko piosenkę "Oto jest dzień który dał nam pan".
Mogę zrozumieć, że mu się to nie podoba, ale taki komentarz. Z każdym dniem
uswiadamiam sobie, że gazeta nie tylko pisze wybiórczo, ale i
współpracowników dobiera sobie w podobny sposób. Proponuje zmienić nazwę na
Gazeta Wybiórcza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marianna Re: pajace!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.08.02, 21:16
      Gość portalu: mels napisał(a):

> Co to za idiota komentuje kroki papieża? Cyt:"Jakiś ksiądz z uporem maniaka
      > śpiewa przez megafon w kółko piosenkę "Oto jest dzień który dał nam pan".
      > Mogę zrozumieć, że mu się to nie podoba, ale taki komentarz. Z każdym dniem
      > uswiadamiam sobie, że gazeta nie tylko pisze wybiórczo, ale i
      > współpracowników dobiera sobie w podobny sposób. Proponuje zmienić nazwę na
      > Gazeta Wybiórcza.

Nie rozumiem tego zarzutu. I dlaczego, mając takie nastawienie do GW, zaglądasz
      na ten portal?
      Co do istoty sprawy: ma rację komentator Gazety. Rzeczywiście, zbyt często
      różni tacy wpinają sie w mikrofon i usiłują sterować tłumem w czasie papieskich
      pielgrzymek. Po co? Ludzie to wyczuwają, wielu to irytuje. A pamiętasz reakcje
      papieża w Wadowicach, gdy księża z mikrofonami uniemożliwili Mu kontynuowanie
      nostalgicznych wspomnień z młodości?
    • aagniecha Re: pajace!!!!!!!!! 18.08.02, 22:31

Jak zwykle, prawda (i racja) leży pośrodku...
    • Gość: stoj_halina Re: pajace!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 22:55
      Gość portalu: mels napisał(a):

Cyt:"Jakiś ksiądz z uporem maniaka
      > śpiewa przez megafon w kółko piosenkę "Oto jest dzień który dał nam pan".

Tak bylo!
      Mnie jeszcze bardziej nie podoba sie "wymuszana spontanicznosc" w stylu: "Teraz
      usmiechamy sie szeroko i machamy rekami witajac Papieza calym sercem" - zenada.
      Jakies prowadzenie ludu powinno byc, zeby uniknac chaosu, ale bez przesady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka