kapturak 19.08.05, 23:05 nic. to tylko mucha siadła na klawiaturze i zrobiła nowy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapturak Re: 19.08.05, 23:10 mucha nie siada. ale trudno wcelować się w tą małą kropkę, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: IP: *.devs.futuro.pl 22.08.05, 21:13 trudno wcelować się w tą maleńką kropkę bo to była mucha owocówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:30 >...bo to była mucha owocówka. powstała z jabłuszka => które spadło => przetworzono => powstało jabłkowe wino => o czym zresztą poniższe posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:12 ale łapkę ma oderwaną? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:14 jakbyś ją widziała. łapka taka jakaś kaprawa no i ta taka trąbka. no i myje sobie paszcze łapami przednimi... kurcze jaka ta mucha ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 19.08.05, 23:16 Ona się nie myje, tylko środkowy palec Ci pokazuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:18 >Ona się nie myje, tylko środkowy palec Ci pokazuje...;) już nie. bidulka - nie rozpocznie nowego wątku... a tak wogóle to jej nie kochałem. latała z taką drugą koło lampy. baj de łaej czy ktoś wie dlaczego te muchy zawsze koło lampy sobie urządzają bzykanie na okrągło? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:25 komuchy? a potem kradną mi pieniądze i się tego wypierają? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:32 gębę miała taką jakąś nalaną i obiecywała, że zrobi to i tamto, że się poprawi, że nowoczesną lewicą jest i tak dalej i tak dalej. jak ją któryś raz złapałem że kradnie żarcie i gada przez telefon jak mnie nie ma dostała strzała gazetą i nie przekroczyła progu wyborczego. jakaś taka zmięta leży. chyba już po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 19.08.05, 23:36 Pewnie już gdzieś jajeczka złożyła i się zreinkarnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 22.08.05, 10:16 no bez jaj. strzeliłem ją tak że wywaliła gały ale jajek nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:37 Pająk (brrr) wlazł na klawiaturę.Też go ciągnie do światła. Much na razie nie mam. A kropkę łapałam za 3 razem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:28 k.... mać, już trzeci raz próbuję nawiązać, ale nie mogę trafić w tę pieprzoną kropkę! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:30 no właśnie - kropkę myszką trudno trafić. podejrzewam, że rzeczywiście jest ona pieprzona. jakaś taka mała. w mordę jej dać i odeslać skąd przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:33 a jak to jest ta sławna kropka nad "i"? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 19.08.05, 23:37 no to ją olejna przygarnie w ramach akcji przygarnij kropka. jeśli to tylko faksymila kropki nad "j" albo "i" to będzie jutro dziewięć godzin w prokuraturze zeznawać kim jest i na czyje zlecenie działa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa hmmm... IP: *.autocom.pl 21.08.05, 21:26 ...zdolna ta musza Mucha nie siada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:27 wypasiona na tym jego mięsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa Re: hmmm... IP: *.autocom.pl 21.08.05, 21:37 ta napewno... pewnie mucha zalobna... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 21.08.05, 21:29 kapturak napisał: nic. to tylko mucha siadła na klawiaturze i zrobiła nowy wątek. '''''''''''' A ja myslalem ze nasrala. Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 22.08.05, 10:14 myślenie ma kolosalną przyszłość - w tym wątku także. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: 21.08.05, 22:33 Zwracam mało uprzejmie uwagę, że "opiekun" jest w latach zaawansowany, rączki mu się trzęsą, a do tego w niedzielę wieczorem ma prawo wypić piwo!! I traf se chłopie w takie coś!!! A jak sprawdzisz morale wątku... ha? jak se nie trafisz? Ja nie jestem much!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: 22.08.05, 09:24 pardonsik - następnym razem tematem będzie dwukropek. dziękuję za zwrócenie uwagi Opiekunowi, stanowczo się poprawię. Raz jeszcze przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 20:15 był już kiedyś - ze 3-4 lata temu, wątek o takim samym temacie ;) Gatsby go zdaje się załozył?? NB ciekawe, co tam u weteranów FK? Pozdr, B Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 20:17 tym samym mucha zatoczyła koło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zostawiając : [nic] :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:32 bo na temat muchy nic innego nie przychodzi do głowy w zamian co najwyżej :-) ale to już nadinterpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Zostawiając : [nic] :)) 22.08.05, 20:43 a życie much takie ciekawe - w zwierzyńcu był nawet cztero i pół godzinny film na temat pożycia much. nawet miały swój tok szoł w telewizji "krater".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zostawiając : [nic] :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:51 mijasz się z prawdą - zwierzyniec trwał pół godziny, co najwyżej to był serial :) a tokszoła nie oglądałam - mój satelita ściąga tylko tv kraków Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: Zostawiając : [nic] :)) 22.08.05, 21:08 nie - bo to było specjalne wydanie zwierzyńca pod tytułem: "co to za ruch u naszych much" no i na żywo relacja z latania much po pokoju. sam widziałem. potem była afera - wyrzucili zwierzyniec z anteny, muchy wyłapali i wytłukli. takie to były czasy. a w tv krater pokazywali dwie muchy co siedzą i sobie łebki myją... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 21:09 to był ten słynny muszy wątek sprzed trzech lat... jak widać evergreen... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 21:12 jak kiełbasa w supermarkecie... Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 21:22 akurat wino mki wino się starzeje - wiem bo pijam z kolegami, tam wiesz, na rogu koło ciebie. no i czasem się skiśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: a pamietasz, Frustracie? 22.08.05, 21:34 Nie mówi się - skiśnie, ale - nabierze aromatu. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: a pamietasz, Frustracie? 23.08.05, 01:12 mrug napisał: > Nie mówi się - skiśnie, ale - nabierze aromatu. jak to się zdarza większości win z nieznanych szczepów winogron ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: a pamietasz, Frustracie? 23.08.05, 17:30 Z nieznanych szczepów porzeczek, chyba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: i 23.08.05, 11:32 ...wszystko zaczelo sie od muchy...niewinnej.. a moze bylo inaczej...? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i 23.08.05, 11:37 a jesli jednak była winna? lub piwna /lepiej niż zupna Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: i 23.08.05, 14:14 problem to ma mucha - koniec lata i koniec latania... Odpowiedz Link Zgłoś