Gość: maro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:53 A ochroniarze sa beznadziejni.Wymyslaj sobie ze wstep od 21 lat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazda Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:09 bar ok. na moje nieszczęście byłam w czwartek a muzyka w ten dzień tygodnia nie jes za fajna...... chyba, że ktoś lubi natlie oreiro.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 25.10.05, 12:39 Beznadziejny klub, beznadziejna ochrona, beznadziejna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardilla80 Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:46 wiec dziecino jak skonczysz 21 lat mozesz chodzic do takich klubów jak Faust :D Tak powinno byc wszedzie ...a nie dyskoteki gdzie bez problemu wejdzie 16to latk :( bo to juz przesada :( Odpowiedz Link Zgłoś
d22 Re: Faust, Rynek Główny 6 24.03.06, 00:22 a mnie interesuja tytuly tych piosenek...... ktore tam puszczaja co tydzien (to samo ;) wiem, ze jest "ASS UP". ale jeszcze byla taka jedna fajna techniawa (?)......no ludzie.....przypomnijcie sobie co tam leci najczesciej to moze po tytule sproboje sobie sciagnac i sprawdzac czy to ten kawalek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruzz Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: 195.150.93.* 24.03.06, 15:41 Mandaryna here i go again :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona24 Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: 83.142.184.* 29.03.06, 12:34 mhhh, to chyba nie do końca prawda... mój brat tam chodzi, a ma 17-lat w dodatku bezproblemowo podają mu alkohol... dlatego ja przestałam tam chodzić, za dużo gó..arstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =] Re: Faust, Rynek Główny 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:02 dobra pizza...zreguły miła obsługa lecz zdarzaja sie przypadki debili=P przy kiblu od ok16 siedzi pan lub pani(głupia baba=/) zeby zedrzec 50 gr <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intima_29 Faust - KICHA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:49 Faust to totalna kicha!!! Obsługa koszmar!!! Zwłaszcza tzw. "ochroniarze"... No i ten dziadek przy WC... Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: Faust - KICHA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:36 Więc, które Wg Ciebie nie są kicha? :) Swego czasu dla mnie Faust miał najlepszą notę z tych piwnic przy rynku - mimo iż żadna swoją klasą nie zachwyca :( Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Faust - KICHA!!! 08.07.06, 12:36 faust to jest smiech na sali, chodze tam raz na jakis czas /raczej rzadki/ i zawsze sa jakies jazdy, jak ktos sie lubi bawic z dresiarzami to rzeczywiscie lokal godny polecenia, ale dla normalnych ludzi raczej niezbyt.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Faust, Rynek Główny 6 IP: *.rrd.com 26.08.06, 23:50 FAUST!!!! Totalna melina,Ochrona????? głąby kozaczą,sterydy najwięksi frajerzy z jakimi się spotkałem,idioci biorą działe od złodzieji i nawet nie umią tego ukryć. UWAGA NA TELEFONY TOREBKI itd.... szczególnie gdy interweniują pedały z bramki!!!!mają paru ziomków kturzy dobrze prowokują. Ps:Pozdrowienia dla wszystkich jazdowiczów(to jest zabawa)i szanująceej się złodziejki Odpowiedz Link Zgłoś
kingchen Re: Faust, Rynek Główny 6 26.11.06, 20:40 byłam, podoba mi się mam 19 lat, nikt o wiek mnie nie pytał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Widocznie tak staro wygladasz :) IP: *.betanet.pl 26.11.06, 22:11 Faust to kicha! Odpowiedz Link Zgłoś