Gość: Wyzwolony IP: *.chello.pl 27.08.05, 22:03 Tą znienawidzoną, i okropną, ale nie nie nie rzucam szkoły zupełnie tylko sie przepisze, najgorsze jest to że wziołem papiery a nie znalazłem żadnej innej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerrrra Re: Rzuciłem szkołę 27.08.05, 22:17 Hehe-dobre;) A skad to kolega ucieka,jesli mozna wiedziec:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyzwolony Re: Rzuciłem szkołę IP: *.chello.pl 28.08.05, 10:00 Uciekam z 17 LO :D naprawde coś niesamowitego, tak zaryzykować, ha polecam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Rzuciłem szkołę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:52 jasne tylko szukaj szybko innej bo wiesz jak nie masz 18-nastki to każa biednym rodzicielą płacić bo nie chodzisz do szkoły <niestety:P> zreszta co to za frajda nie chodzić do szkoły jak znajomi chodzą:D?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKKK Re: Rzuciłem szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:24 Szkoły Średnie są nieobowiązkowe, więc nikt nikt nie bedzie płacił Od do rzucania, to ja rzuciłem niecały rok temu studia, bo stwierdziłem, że to nie jest to co chcę studiować. I teraz jestem zadowolony, bo dostałem się tam gdzie chciałem. Tak rzucić szkołę to naprawdę przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StudentkaOdX2005:) dobra rada IP: *.autocom.pl 31.08.05, 17:45 tylko nie szukaj szczęścia w X LO ;))) - więcej możesz przeczytać w wątku o nagorszym liceum jakie można było ukończyć; mam mieszane uczucia po tej szkole;)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś