Gość: Piotr IP: *.retsat1.com.pl 08.09.05, 12:08 Kilka dźwięków pozlepianych, kilka jęków zmiksowanych, to biznesu jest machina, co się zowie Mandaryna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mufka_z_jeza Ładna rymowanka tylko... 08.09.05, 12:13 ...rymy nieco częstochowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Czy myślisz... 08.09.05, 14:46 ...że Autor zaplanował swoją rymowankę jako teks to następnej produkcji Wielkiej Artystki Polskich Estrad, uosobienia maksymy "Śpiewać Każdy Może" ? Odpowiedz Link Zgłoś
an26d A to ode mnie 08.09.05, 15:46 Na dużej scenie, Wśród świateł wielu, (przybiegła ponoć prosto z hotelu) Dziewczyna "piękna" się pojawiła (poprzedniej nocy chyba coś piła) Scodząc po schodach śpiewać zaczęła Śpiewa normalnie? Nie - a'capella!! Słychać, że strasznie źle jej na scenie Niestety trwa już to przedstawienie, Więc na dół schodzi. Mikrofon trzyma Jury już na nią strasznie się zżyma Bo nie wie jaką piosenkę śpiewa. W Operze liście już spadły z drzewa. Bo nie wytrzyma nawet roślina Gdy śpiew zaczyna swój Mandaryna. To tyle, więcej mi się nie chce, bo nie warto.... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Dzięki. 09.09.05, 08:32 Dobry rytm i nieczęstochowskie rymy. Ta rymowanka jest, w mojej opinii, lesza od tamtej. 2 kudos Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: Dzięki. 09.09.05, 12:31 Dziękuję bardzo. Ale nie zasłużyłem na taki komplement. To sprawiła Mandaryna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Komplement? 09.09.05, 23:18 Nie. Moja subiektywna ocena. Tylko 3 rymy częstochowskie: pojawiła - piła trzyma - zżyma roślina - Mandaryna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandarynka Re: Wiersz o MANDARYNIE !!! IP: *.veranet.pl 08.09.05, 17:41 media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś