Dodaj do ulubionych

Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Krakowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:56
:))))))))))) he,he.... frajerzy dostali i poskarżyli się panom policjantom .
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.chello.pl 15.09.05, 22:13
      wykopac LPR i faszystow z Mlodziezy Wszechpolskiej z Krakowa!
      • a_s_i_m_o Zwykla propaganda 16.09.05, 10:10
        A czemu zaden z PD i PO nie spisal rejestracji samochodu?

Bo to zwykla bujda jest i tyle.
        • Gość: Paweł Z czerwonego gangu . IP: *.kompania.net 16.09.05, 11:35
          Zabawy Wiesia Nocunia a.d. 80
          liceum.cimoszenko.info/nocun4.jpg
          • Gość: guantanamero Pilsudski o Giertychach, LPR, Rydzykach... IP: *.campus.unimaas.nl 16.09.05, 20:11
            "Był cień, który biegł koło mnie - to wyprzedzał mnie, to zostawał w tyle. Cieniów takich było mnóstwo,
            cienie te otaczały mnie zawsze, cienie nieodstępne, chodzące krok w krok, śledzące mnie i
            przedrzeźniające. Czy na polu bitew, czy w spokojnej pracy w Belwederze, czy w pieszczotach dziecka
            - cień ten nieodstępny koło mnie ścigał mnie i prześladował. Zapluty, potworny karzeł na krzywych
            nóżkach, wypluwający swą brudną duszę, opluwający mnie zewsząd, nieszczędzący mi niczego, co
            szczędzić trzeba - rodziny, stosunków, bliskich mi ludzi, śledzący moje kroki, robiący małpie grymasy,
            przekształcający każdą myśl odwrotnie; ten potworny karzeł pełzał za mną jak nieodłączny druh,
            ubrany w chorągiewki różnych typów i kolorów - to obcego, to swego państwa, krzyczący frazesy,
            wykrzywiający potworną gębę, wymyślający jakieś niesłychane historie; ten karzeł był moim
            nieodstępnym druhem, nieodstępnym towarzyszem doli i niedoli, szczęścia i nie-szczęścia, zwycięstwa
            i klęski. (...)"
      • Gość: Paweł Z czerwonego gangu . IP: *.kompania.net 16.09.05, 11:23
        Zabawy Wiesia Nocunia a.d.80
        liceum.cimoszenko.info/nocun4.jpg
        • Gość: Paweł Re: Z czerwonego gangu . IP: *.kompania.net 16.09.05, 11:37
          Były sztab wyborczy
          lewego lewusa lewicy
          tow . Wołodii Cimoszenki
          byłego kandydata na prezydenta
          z ramienia koalicji KGB – SB – LSD

Odezwa do Narodu :

Nakradliśmy już dla siebie i swoich dzieci .
          Potrzebujemy jeszcze nakraść dla
          swoich wnuków i prawnuków .
          Wyborco ! wesprzyj nasze starania ,
          oddaj swój głos na przedstawicieli koalicji
          KGB - SB - LSD

Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski :
          Program wyborczy
          LSD - stawia na politykę pro-rodzinną .
          Nasze Hasło :
          Miejsca w radach nadzorczych ,
          dla dzieci partyjnego aktywu :
          - bez ograniczeń wiekowych ,
          - od momentu poczęcia .

poland.indymedia.org/pl/newswire/hidden.shtml

Do końca rządów czerwonego gangu ,
          pozostały jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie .
          pl.indymedia.org/pl/newswire/hidden.shtml
          • Gość: Paweł Z czerwonego gangu - Nocuń , Napierski . IP: *.kompania.net 16.09.05, 16:48
            www.pl.indymedia.org/pl/2005/09/15796.shtml
      • Gość: krak bardzo wybiórczo stronniczy artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:30
        przykład brudnej kampanii w prasie
    • Gość: przychylny z PO Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.autocom.pl 15.09.05, 22:26
      Niech ktoś wreszcie zrobi porządek z tymi łysymi z LPR. Może Policja? To by
      było bardzo miło. A przy okazji pozdrowienia dla Łukasza Osmendy. Nie dajcie
      się w kampanii. Powodzenia:)
      • Gość: es Kazdy kto zna branze"plakaty na dziko w Kraku" wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:55
        ...ze w tym miescie dziala tzw "mafia plakatowa" i nie ma to nic wspolnego z LPR akurat.
    • Gość: wyborca LPR - banda zakłamanych fanatyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:34
      Mam nadzieję, że tym razem nawet babcie-dewotki nie dadzą się nabrać na tych
      dwulicowych karierowiczów...
    • Gość: Gucio Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:03
      Zdaje się że kiedyś już tak było..., historia lubi się powtarzać. O młodych
      Giertychowcach przeczytałem gdzieś jako o Gierychjugend... cóż tu dodawać, ktoś
      trafił w sedno sprawy.
    • Gość: krakusoff łyse, zakute pały= młodzież wszechdurna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:59
      nie od dziś wiadomo, ze w lidze polskich oszołomów i młodziezy wszechdurnej
      działaja wierne jak psy łyse pały. łysole buszuja choćby po kraku, ale
      oczywiście, zadne kompetentne władze nadal nie widza w tej organizacji
      legalnych zadymiarzy i zagrożenia dla bezpieczenstwa spokojnych i normalnych
      obywateli.
      • Gość: franek budowlaniec Re: łyse, zakute pały= młodzież wszechdurna IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.09.05, 11:42
        młodzież ta lepsza jest pod każdym względem od młodzieży bolszewickiej i
        wszystko by grało żeby tylko nie chlali w rynku taniego polskiego wina
        marki "muzgojeb"
    • Gość: derwa Adolf Giertych to jest to!! IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 01:33
      brawo polscy tzw. katolicy!
    • Gość: mis Zalosna GW IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 01:44
      Napisze cokolwiek, byle zle o LPR.
      Artykuly o Giertychu, Rydzyku, Maciarewiczu, pierwszej solidarnosci sa tak
      tendencyjne, ze az brak slow.
      Wsytd!
      • Gość: polak Re: czyzby zabolało? IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 14:21
        rozumiem, ze o faszystach z lpr+mw nie wolno pisac zle, bo boli?
    • Gość: Henryk kościelne wychowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 06:41
      No cóż katolickie - chrześcijańskie wychowanie. Niech władza okrada bniednych a
      daje kosciołowi to bedzie jeszcze większy faszyzm.
      Jeżeli jesteś działaczka lub działaczem koscielny to możesz wszystko i nic ci
      nie zrobia. Ja poznałem na sobie co to katolickie oszustwa i totalizm. A
      przykładem tego oszustwa sa Krakowskie - łagiewniki.
    • Gość: lysy Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:24
      Chlopaki co widzicie w tym Komorniczaku? Nie jest lysy taka jak my - wlosy mu
      same wypadly! Taki ideolog ma nam potem pomoc?
    • Gość: apolityczny łyse bezmózgie głąby pasują do Giertycha IP: *.beck.pl 16.09.05, 08:30
      Jemu z oczów też szaleństwo wypływa. Polska według LPR to dookoła kościoły
      pilnowane przez niewykształconych tępych jak taboret kretynów z młodzieży (!!)
      Wszechpolskiej. I tak są słabi (na szczęście). Romanie G. Pójdź złoto do złota.
      • Gość: pijący tanie wina Re: łyse bezmózgie głąby pasują do Giertycha IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.09.05, 11:46
        no ale Giertych jest lepszy od każdego bolszewickiego działacza, a młodzież jak
        to młodzież chleją jabcoki i jest wesoło zresztą wszechpole lepsi są niż kibice
        KRAKOWI
    • Gość: ola Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: 213.17.133.* 16.09.05, 08:36
      porozmawiaja po mesku ha ha ha aby gadac po mesku trzeba byc facetem a nie
      faszystowskim dupkiem
    • Gość: zebba Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 16.09.05, 08:42
      I tak nasz kraj i jego instytucje w majestacie prawa tolerują faszystów.
      Widzę, że Polacy albo białe albo czarne. Tylko czekać, aż bojówki LPR wyjdą na
      ulicę z nożami, a później uruchomią na nowo obozy koncentracyjne. Widać Polacy,
      głupi naród i zapomnieli co to faszyzm.
    • Gość: =pk= Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: 83.238.103.* 16.09.05, 08:46
      Chciałbym tylko wiedzieć, kto to całe g...no później posprząta i jak szybko po
      wyborach to całe papierowe badziewie zwisające teraz z każdego parkanu
      przestanie straszyć...
    • remigiuszmalewski CZAS NA POLSKĘ 16.09.05, 08:49
      czasem trzeba uzyć siły aby wyprostować wszystkie, nieprawidłowości narastające
      w kraju, jak polacy są traktowani jak niewolnicy w firmach kierowanych przez
      liberałow to dobrze , jak polacy nie mają co jeść to dobrze, ale jak biorą w
      swoje ręce sprawy i maja dość bełkotu liberałow z PO cz demakratów to zaraz
      faszyzm, dla mnie faszyzm to złe i poniżające traktowanie człowieka porzez
      liberalnych kapitalistów-komunistów, faszyzm to traktowanie człowieka jak
      liczbę, czas skończyć z tym chorym i zakłamanym określaniem każdego kto używa
      siły wobec ludzi niszczących naród i polske faszystami, precz z zaborcami!!! do
      broni polacy, im więcej takich tym lepiej, czas patriotów nadszedł!!!, czas
      powstania z kolan i z 15- letniej niewoli układy okrągłego stołu, CZAS NA POLSKĘ
      • Gość: Mari0 Re: CZAS NA POLSKĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:05
        Uważaj co piszesz chłopcze i proszę pozostań ze swoimi wypowiedziami na serwisie
        internetowym LPR.

• Gość: ŻUK Drogi Remigiuszu!! IP: *.gdynia.pl / *.miasto.gdynia.pl 16.09.05, 09:32
        Zamiast golić sobie łepetynę na łyso lepiej poczytaj parę książek wówczas
        dowiesz się co to liberalizm. A i szkoła pomoże Ci w tym aby nie być
        wykorzystywanym pracownikiem najemnym. Co więcej jak zmądrzejesz będziesz sam
        mógł się stać pracodawcą. Jestem patriotą, znam dość dobrze historię swojego
        kraju i doskonale orientuję się dlaczego Polacy są podle traktowani (choć widzę
        w tym względzie wielka poprawę) przez pracodawców. Otóż znam ludzi twojego
        pokroju i wiem, że wielu z nich nie ukrywa fascynacji faszyzmem. Ale mniejsza o
        etykietki. Problem w tym, że w moim kraju jakim jest Polska nie ma miejsca dla
        takich jak ty. Sorry głupcze ale właśnie swoimi tekstami udowodniłeś, że jesteś
        klasycznym faszystą (cyt.: „liberalnych kapitalistów-komunistów” – to jest
        właśnie traktowanie ludzi jak liczbę). Nadszedł czas patriotów – masz racje, o
        lepsza Polskę...., bez faszyzmu i nietolerancji. A tak na marginesie – zastanów
        się nad tym komu służysz... LPR to sługusy bolszewików. Bo jak nazwać ludzi,
        którzy zamiast bezpiecznego i naturalnego miejsca Polski w Europie wybierają
        Polski przyszłość satelity Rosji. No bo jak nie W UE to w Federacji Rosyjskiej.
        Innej możliwości nie ma. Jesteś tylko kolejną łysa czaszką-liczbą w szeregach
        Giertycha. I jak nie zmądrzejesz takim palantem pozostaniesz. A im dłużej ten
        stan będzie trwał tym bardziej będziesz dochodził do wniosku, że zmarnowałeś
        swoje życie.
      • l_o_k_i CZAS NA PIGULKE 16.09.05, 10:11
        Nastaw sobie brzeczyk, bo widac ze nie pamietasz o lekach.
    • Gość: Afrika Myslalem że to Jaruzelski startuje a to jakis... IP: *.comarch.pl 16.09.05, 10:01
      ... Komorniczak. Kto to jest? Kolejny oszołom pazerny na władze.
    • Gość: antyhools Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 16.09.05, 10:20
      jacy kandydaci taka kampania...kiboli sobie wynajeli cwoki siebie warci.Smok
      Wawelski na Prezydenta!!!
    • Gość: J Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:30
      Zawsze chamstwo uczciwych ludzi uważa za frajerów. Głupota i chamstwo nie boli,
      ani też w lustrze go nie widać. Słoma z butów powędrowała do butonierki -
      korzenie tradycji, łokcie nadal pierwszą deską ratunku (sedesową).
      Amen.
      • Gość: arttur Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:38
        JA NA TYCH DEBILI Z lpr NA PEWNO NIE ZAGŁOSUJE!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zielonki Re: Brutalna kampania wyborcza nocą .... 16.09.05, 13:36
      bi.gazeta.pl/im/3/2885/z2885503G.jpg
      • pikieta Niech on sobie podyma laski jakie chce 17.09.05, 09:50
    • Gość: anonim Re: Brutalna kampania wyborcza nocą na ulicach Kr IP: 83.175.177.* 16.09.05, 16:55
      maks gibes to huligan który nie skończył liceum a co więcej z nigo wyleciał
      jedyne co potrafi to pić piwsko i robić burdy to niebezpieczny typ. i ktoś taki
      prowadzi kampanie wyborczą to jakaś paranoja liga to partia która najchetniej
      wzieła by siłą władze a jej przedstawiciele to łysi z kijami. skad wiem o
      gibesie?? chodziłem z nim do klasy. 9 liceum ogólnokształcące. pomyślcie dwa
      razy przed głosowaniem.
    • Gość: 3gr Gdzie policja, paly, pistolety, kajdanki????? IP: *.tnt13.nyc9.da.uu.net 16.09.05, 20:24
      Bic bandziorow w imie prawa!
    • Gość: niewidomy czyj to plakat?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:46
      to kandydat komornik czy Jaruzelski?!
    • Gość: KR Jasnogórski Koń Który Łże IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 16.09.05, 23:44
      Wujek dobra rada :Jak pozbyć się trefnej teściowej ?
      Rozwieść się koniu rozwieść !!
    • Gość: kepek stek bzdur i kłamstw IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.09.05, 14:29
      Jak wybiórcza cos pisze o lpr to jest to kłamstwo. Zawsze. GW to neotrybuna z
      tow. Michnikiem na czele. A róznica miedzy wybiórczą a papierem toaletowym jest
      taka, ze papier jest milszy w dodytku.

UPR :))
    • Gość: aaaaaaale obyś był następny misu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 14:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka