paulinka_f 21.09.05, 12:58 21-letnia studentka 3-go roku architektury poszukuje dorywczej pracy na weekend Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolutka3 Re: studentka szuka pracy na weekend 23.09.05, 21:18 Mogę Ci zaproponować pracę w Oriflame.Jeśli jesteś nadal chętna to zapraszam na mojego maila: Maryann@interia.pl / mam fajne plany związane z firmą, jestem kosmetyczką, wizażystką i stylistką paznokci także zapowiada się ciekawie. Praca jest prosta, idealna na weekend, dzięki niej możesz poznać osobę, dzięki której otrzymasz upragnioną pracę. Nigdy nie wiesz kto będzie Twoim klientem. A poza tym oprócz żywności kosmetyki to najczęściej kupowany produkt. Czekam. Aha napisz mi coś o sobie co porabiasz na codzień, jaki zarobek by Cie interesował itd. Dla każdego mojego konsultanta mam osobny plan marketingowy opracowany. Teraz wpisowe 1zł. pozdrawiam ciepło. Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_f Re: studentka szuka pracy na weekend 24.09.05, 11:17 jestem juz konsultantką oriflame, wiec dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś