dupekzoledny 23.09.05, 22:04 trzy dni łaziłem turystycznie po krakowie. trafić gdziekolwiek -to paranoja. miasto odcięte od świata/dworca/. a najfajniejsze informacje tramwajowe o trasie tramwaju umieszczone na suficie tegoż tramwaju,MIODZIO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 A trzeźwym jakoś pasi... 23.09.05, 22:09 osobliwości nie powinny być nazywane kretynizmami...pogoda ducha, luz upodobanie do humanizmu a niekochanie technicyzacji i doslownosci... A kto Ci zaproponował nicka? Pytam bo rzadko adekwatne się trafiają... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: A trzeźwym jakoś pasi... 23.09.05, 22:26 trudneńku,w najbardziej zakręconych ustrojstwach nie wiodziałem istotnych informacji umieszczanych NA SUFICIE. a ksywka dupek żołędny na całym swiecie-no moąże z wyjątkiem krakówka oznacza WALETA TREFL. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: A trzeźwym jakoś pasi... 23.09.05, 22:31 dupekzoledny napisał: > trudneńku,w najbardziej zakręconych ustrojstwach nie wiodziałem istotnych > informacji umieszczanych NA SUFICIE. a prom kosmiczny? i helikopter też Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 No jasne ...walet 23.09.05, 22:31 dupekzoledny napisał: > trudneńku,w najbardziej zakręconych ustrojstwach nie wiodziałem istotnych > informacji umieszczanych NA SUFICIE. A jak sądzisz skąd powiedzenie : dane z sufitu... Widzisz człowiek uczy się całe życie a w krakowie w trzy dni opanowujesz więcej niż oczekiwać można... > a ksywka dupek żołędny na całym swiecie-no moąże z wyjątkiem krakówka oznacza > WALETA TREFL. Acz nie jedynie, bo powiem Ci w absolutnym zaufaniu, ze od dosłowności jestem daleki... Ale moze to tez z sufitu:))) Z talii wypadłeś , wytasowano Cię czyś świadomie się wysunął? Pytam bo okolice talii stricte bywają nie zasługujące na przedwczesne opuszcanie ich przezwysunięcie nie wspominając o wytasowaniu... Pozdrawiam juz jako Waleta Trefl trudny Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: A trzeźwym jakoś pasi... 23.09.05, 22:33 cokolwiek ci trudny napisal to ci sie nalezalo. Jak sie nie podoba to nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dupku...znaczy walecie 23.09.05, 22:41 Ty chyba serio nie bierzesz sobie do serca tych kąśliwych uwag jakiegoś trudnego, nie? Ja z sympatia op...alam jesli kto się namani...bo taki mam charakter francowaty. trudny W tramwajach czesto lubię poleżeć i to dla mnie te info na suficie, ale jak Ci nie w smak to soreczki...będe jeździł podwieszony to info położy się na podeściki drobno ale kolorowo trudny Pozwól ze zapytam, skąd łaskawie raczyłeś wybrać się do tego miasta coś go tak znielubił? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Dupku...znaczy walecie 23.09.05, 22:46 No, chyba czas odmalowac na nowo ten piekny historyczny napis w przejsciu podziemnym kolo dworca: witajcie kmioty ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Dupku...znaczy walecie 24.09.05, 07:58 no ,może nie znielubił.-dalej lubie tyn krakówek-może właśnie dlatego że taki kretyński/tego "kretyński" nie trza koniecznie odczytywać negatywnie/.a wyśta się wzięli jednym chórkiem za obronę swego grajdoła.a to że miasto odcięte od świata przez jeden mały remont lubicza-to już świadczy o niezwykłej mądrości wladz miasteczka przyklejonego do NOWEJ HUTY. jesli czytać co tam namalowane na suficie na leżąco-to chiba literki deczko za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Dupku...znaczy walecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:57 Fakt, Nowa Huta to takie miasto którego dzielnicą jest krakuffek :) Odpowiedz Link Zgłoś