Dodaj do ulubionych

taniec latynoski itp. bez partnera

IP: *.76.classcom.pl 25.09.05, 13:23
chcialabys chodzic na taniec ale nie wiem gdzie mozna znalesc taniec nie
towarzystki tylko nowoczesy bez partnera
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: taniec latynoski itp. bez partnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:07
      ja tez szukam szkoly tanca latynoskiego. podobnie jak ty nie mam pary a nie
      wiem czy sa w ogole mozliwe zajecia jak sie tej pary nie posiada..
    • Gość: Jas_Smietana A nie moze byc partnerka???? IP: *.autocom.pl 25.09.05, 19:35
      Facetow to raczej do tego mozecie ze swiecami szukac
      • Gość: :) Re: A nie moze byc partnerka???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:58
        ale my jestesmy optymistkami hehe
        • Gość: gosc Re: A nie moze byc partnerka???? IP: *.lech / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:20
          ja chcę się zapisać na taniec towarzyski , ale nie wiem gdzie ! Jest coś
          takiego w Krakowie ? :) o partnerze pomyśli się w międzyczasie
          • Gość: akroda Re: A nie moze byc partnerka???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:55
            ja tez bym sie chetnie zapisala i tez nie wiem gdzie:( i rowniez nie mam
            partnera :P
            • Gość: rotfl Re: A nie moze byc partnerka???? IP: *.krakow.pl 30.09.05, 21:59
              w krakowie jest szkola tanca na ulicy św. Filipa (przecznica Długiej), sam tam chodziłem na taniec towarzyski więc napewno jest :p
              • Gość: Looper Re: A nie moze byc partnerka???? IP: *.citynet.pl 01.10.05, 22:12
                Tanie Towarzyski to tylko szkoła tańca Skarlet naprawde polecam sam tam
                chodziłem. Więcej info znajdziecie na www.skarlet.pl. A co partnera to
                nie ma tam problemów fajny system tam wymyślili
    • Gość: m. Re: taniec latynoski itp. bez partnera IP: *.net.autocom.pl 05.10.05, 18:48
      w parku wodnym w studiu tanca jest latino dance bez partnera:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka