Gość: sylwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:10 PO 2 miejsce, buuuuuuuu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauabaua Re: i PIS wygrywa 25.09.05, 20:15 Na SLD głosuje 4% uprawnionych, co da 50 mandatów. Co za durny naród. . Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: i PIS wygrywa 25.09.05, 20:17 ..a jakim cudem Samoobrona i LPR przy takim samym poparciu 10.5 procent mają odpowiednio 47 i 35 mandatów?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: i PIS wygrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:56 no wlasnie? jak to dziala???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczor(y) Re: i PIS wygrywa IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawina.eu.org 25.09.05, 20:20 własnie buuuuu... jak widze tego kaczora to mnie trzesie w srodku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko PIS wygrywa!!! Brawo SLD! IP: *.net.autocom.pl 25.09.05, 22:03 Lech Kaczyński prezydentem! Brawo SLD i W. Olejniczak - opozycja jest potrzebna! A pisanie >durny naród< świadczy i o głupocie i o chamstwie autora postu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PIS wygrywa!!! Brawo SLD! 25.09.05, 22:56 I 2 Kaczory na czele panstwa ??!! Widze ze zyczysz bardzo dobrze polakom !! No ale skoro nie ruszyli du.. do wyborow to jak w nia dostana to moze zrozumieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: PIS wygrywa!!! Brawo SLD! 25.09.05, 22:59 kurcze...nie wiem jak inni ale ja ich słabo rozróżniam... Dopóki jeden nosił wąsy nie było problemu..ale teraz... Może by ich jakoś ponumerować albo co... ..a jeśli bedą się podmieniać tak jak w szkole?.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot W książce 26.09.05, 01:37 U Makuszyńskiego, nauczyciel im szybko włosy na czaszkach liczył i tak rozpoznawał onych Jacko- Placków. A oni sobie dla niepoznaki wyrywali. Jak się rzecz owa powtórzy, to obaj wyłysieją i już NIKT ich nie rozpozna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: PIS wygrywa!!! Brawo SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:43 Gdzie sobowtórów jak znaleźć sobowtórów w podojonej liczbie? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: PIS wygrywa!!! Brawo SLD! 26.09.05, 08:27 kiko napisał(a): > A pisanie >durny naród< świadczy i o głupocie i o chamstwie autora post > u. Hmmmm. Weź pod uwagę, że pisałem to, będąc pod wpływem silnego wzburzenia. ;-) Pisząc "durny naród" miałem na myśli te 60%, z których olbrzymia większość zapewne usprawiedliwiałaby swą absencję przy urnach brakiem kandydatów odpowiadających jej (większości) wyobrażeniom o parlamentarzyście idealnym. W efekcie działań w/w 60% 3 partie (o marginalnym de facto poparciu około 4% ZDYSCYPLINOWANYCH wyborców każda) będą stanowiły istotną siłę w sejmie. Sam(a) przyznaj, naród, który wprowadza do sejmu blisko 90 piesków Leppera i Giertycha, a nie widzi w nim miejsca dla partii Mazowieckiego i Geremka czy choćby Borowskiego, nie jest do końca normalny. . Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Nic dodac nic ujac 26.09.05, 13:04 choc boje sie ze nawet jakby bylo 80% frekwencji to wyniki bylyby podobne. Po prostu taka jest polska, kraj gdzie meneli sie stawia na piedestaly... Odpowiedz Link Zgłoś
loriaan Re: i PIS wygrywa 26.09.05, 13:52 i to na pewno wina nas tych niegłosujacych:)) no ale przynajmniej jako głosujący mozecie głosno narzekać:)) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś