Dodaj do ulubionych

wola duchowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 22:56
czy to fajna dzielnica?
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 'duchowska' ?! nt 12.09.02, 22:58
      Gość portalu: vera napisał(a):

> czy to fajna dzielnica?
    • bluetab70 jeśli chodzi o DUCHACKĄ... 12.09.02, 23:06
      • bluetab70 Re: jeśli chodzi o DUCHACKĄ... 12.09.02, 23:07
        ... to zdaje się Tomcrac wie co nieco, spytaj jego

PS. coś mi się popie***** w poprzednim poście
        • Gość: tomCrac Re: jeśli chodzi o DUCHACKĄ... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:27
          > ... to zdaje się tomCrac wie co nieco, spytaj jego

Jestem, jestem! :) Co chcesz wiedziec Vero? Na poczatek odpowiem na Twoje pytanie krotko: dla ludzi mieszkajacych tutaj od urodzenia Wola Duchacka ma swoj klimat i piekno, reszta swiata musi na nas polegac, zeby ujrzec to piekno, bo patrzac z zewnatrz na blokowiska, dresiarzy i innych Wola D nie wyglada najlepiej.
          Pozdrawiam i zapraszam! :)
          • reptar już dawno chciałem o to zapytać 13.09.02, 08:58
            tomCracu,
            już dawno chciałem o to zapytać - pojawia się przy Tobie adres:
            *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl

Dlaczego przez o? Wiesz coś na ten temat?
            • Gość: tomCrac Re: już dawno chciałem o to zapytać IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:05
              > *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl
              > Dlaczego przez o? Wiesz coś na ten temat?

Prawdopodobna wersja wydarzen:
              Administrator w siedzibie TPSA mial pitny wieczor i kiedy przylaczal mnie do SDI pomylil sobie literki... nic innego wymyslec nie moge :) no chyba, ze TPSA planuje jakas akcje wywrotowa i chce po cichu zmieniac nazwy dzielnic Krakowa! :)
              Pozdrawiam
    • Gość: rita Re: wola duchowska IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:15
      fajna dzielnica, a co startujesz do samorządu.
      Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa, szczególnie ta od
      Krzemionek. Zobacz jaki las urósł posadzony przez dzieci z tut.szkoly i mnie.
      Szczególny rejon Woli Duchackiej to ul. Heltmana, Pańska, Lecha, cicha sielska
      atmosfera.
      • Gość: tomCrac Re: wola duchowska IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:28
        > Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa

Czy pisalem juz jakim uwielbieniem darze Rite? :)))
        • Gość: Gatsby Re: Wola Duchacka IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.09.02, 00:47
          no i nawet te "komunistyczne" blokowiska coraz ładniejsze...
          a nowe bloki, to już nie bloki tylko domy:) obiektywnie można powiedzieć, że
          jest ładnie i coraz ładniej!
      • dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 07:51
        Gość portalu: rita napisał(a):

> fajna dzielnica, a co startujesz do samorządu.
        > Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa, szczególnie ta od
        > Krzemionek. Zobacz jaki las urósł posadzony przez dzieci z tut.szkoly i mnie.
        > Szczególny rejon Woli Duchackiej to ul. Heltmana, Pańska, Lecha, cicha
        sielska atmosfera.

No to mi narobiłaś smaka! W ramach akcji "Poznaj swoje miasto" prowadzonej
        przeze mnie od tygodnia, miałam się dzisiaj wybrać w zupełnie innym kierunku,
        ale teraz to chyba rzeczywiście się tam przejdę. ;))
        • dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 13:43
          dreamlover napisała:

> No to mi narobiłaś smaka! W ramach akcji "Poznaj swoje miasto" prowadzonej
          > przeze mnie od tygodnia, miałam się dzisiaj wybrać w zupełnie innym kierunku,
          > ale teraz to chyba rzeczywiście się tam przejdę. ;))

Byłam, widziałam, wróciłam cała i zdrowa. Dresów brak, a o ich ewentualnej
          działalności mogą jedynie świadczyć slady krwi na jednej z osiedlowych ulic.
          Ale rzeczywiście bardzo ładnie. Ze swojej strony mogę dodać jeszcze ul.
          Poprzeczną i jej odgałęzienia. Dużo domków jednorodzinnych, szpetnych bloków
          brak. Cisza, spokój, super. Jednakże nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby
          konkurować z moją ulubioną. ;))
          • m.in Re: wola duchowska 13.09.02, 13:51
            dreamlover napisała:
            nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby konkurować z moją ulubioną.

a która to?
            miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem
            zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d.
            • Gość: tomCrac Re: wola duchowska IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:56
              > a która to?

no wlasnie, ktora? :)

> miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem
              > zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d.

zgin, przepadnij silo nieczysta o kamiennym sercu! ;)))
            • dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 13:57
              m.in napisał:

> dreamlover napisała:
              > nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby konkurować z moją ulubioną.
              >
              > a która to?
              > miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem
              > zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d.

Ja też nie mieszkałam na Woli d. i moja ulubiona ulica tam się nie znajduje.
              Melduje, iż jest nią bezapelacyjnie Kasztanowa i zawsze jak jestem na rowerku
              coś mnie w tamtym kierunku "nosi". ;))
              • m.in Re: wola duchowska 13.09.02, 14:46
                dreamlover napisała:
                > Melduje, iż jest nią bezapelacyjnie Kasztanowa

no ładna, ładna

> i zawsze jak jestem na rowerku

rzadko tamtedy jeżdże moim bike killerem, wiec zasadniczo możesz czyc sie
                bezpieczna :)

m.in - łowca cyklistów :)
    • Gość: rita Re: wola duchowska IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 22:12
      Ogromnie się cieszę, że wszystkim podoba się wola duchacka i Krzemionki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka