Gość: vera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.02, 22:56 czy to fajna dzielnica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 'duchowska' ?! nt 12.09.02, 22:58 Gość portalu: vera napisał(a): > czy to fajna dzielnica? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: jeśli chodzi o DUCHACKĄ... 12.09.02, 23:07 ... to zdaje się Tomcrac wie co nieco, spytaj jego PS. coś mi się popie***** w poprzednim poście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: jeśli chodzi o DUCHACKĄ... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:27 > ... to zdaje się tomCrac wie co nieco, spytaj jego Jestem, jestem! :) Co chcesz wiedziec Vero? Na poczatek odpowiem na Twoje pytanie krotko: dla ludzi mieszkajacych tutaj od urodzenia Wola Duchacka ma swoj klimat i piekno, reszta swiata musi na nas polegac, zeby ujrzec to piekno, bo patrzac z zewnatrz na blokowiska, dresiarzy i innych Wola D nie wyglada najlepiej. Pozdrawiam i zapraszam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
reptar już dawno chciałem o to zapytać 13.09.02, 08:58 tomCracu, już dawno chciałem o to zapytać - pojawia się przy Tobie adres: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl Dlaczego przez o? Wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: już dawno chciałem o to zapytać IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:05 > *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl > Dlaczego przez o? Wiesz coś na ten temat? Prawdopodobna wersja wydarzen: Administrator w siedzibie TPSA mial pitny wieczor i kiedy przylaczal mnie do SDI pomylil sobie literki... nic innego wymyslec nie moge :) no chyba, ze TPSA planuje jakas akcje wywrotowa i chce po cichu zmieniac nazwy dzielnic Krakowa! :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wola duchowska IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:15 fajna dzielnica, a co startujesz do samorządu. Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa, szczególnie ta od Krzemionek. Zobacz jaki las urósł posadzony przez dzieci z tut.szkoly i mnie. Szczególny rejon Woli Duchackiej to ul. Heltmana, Pańska, Lecha, cicha sielska atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: wola duchowska IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 23:28 > Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa Czy pisalem juz jakim uwielbieniem darze Rite? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Wola Duchacka IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.09.02, 00:47 no i nawet te "komunistyczne" blokowiska coraz ładniejsze... a nowe bloki, to już nie bloki tylko domy:) obiektywnie można powiedzieć, że jest ładnie i coraz ładniej! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 07:51 Gość portalu: rita napisał(a): > fajna dzielnica, a co startujesz do samorządu. > Poważnie - Wola Duchacka, to najpiekniejszy rejon Krakowa, szczególnie ta od > Krzemionek. Zobacz jaki las urósł posadzony przez dzieci z tut.szkoly i mnie. > Szczególny rejon Woli Duchackiej to ul. Heltmana, Pańska, Lecha, cicha sielska atmosfera. No to mi narobiłaś smaka! W ramach akcji "Poznaj swoje miasto" prowadzonej przeze mnie od tygodnia, miałam się dzisiaj wybrać w zupełnie innym kierunku, ale teraz to chyba rzeczywiście się tam przejdę. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 13:43 dreamlover napisała: > No to mi narobiłaś smaka! W ramach akcji "Poznaj swoje miasto" prowadzonej > przeze mnie od tygodnia, miałam się dzisiaj wybrać w zupełnie innym kierunku, > ale teraz to chyba rzeczywiście się tam przejdę. ;)) Byłam, widziałam, wróciłam cała i zdrowa. Dresów brak, a o ich ewentualnej działalności mogą jedynie świadczyć slady krwi na jednej z osiedlowych ulic. Ale rzeczywiście bardzo ładnie. Ze swojej strony mogę dodać jeszcze ul. Poprzeczną i jej odgałęzienia. Dużo domków jednorodzinnych, szpetnych bloków brak. Cisza, spokój, super. Jednakże nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby konkurować z moją ulubioną. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: wola duchowska 13.09.02, 13:51 dreamlover napisała: nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby konkurować z moją ulubioną. a która to? miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: wola duchowska IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:56 > a która to? no wlasnie, ktora? :) > miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem > zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d. zgin, przepadnij silo nieczysta o kamiennym sercu! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: wola duchowska 13.09.02, 13:57 m.in napisał: > dreamlover napisała: > nie znalazłam jeszcze ulicy, która mogłaby konkurować z moją ulubioną. > > a która to? > miałem okazje "zwiedzać" wolę d. z samochodu zbigniewa i szczerze jestem > zadziwiony waszym uwielbieniem, no ale ja nie mieszkałem nigdy na woli d. Ja też nie mieszkałam na Woli d. i moja ulubiona ulica tam się nie znajduje. Melduje, iż jest nią bezapelacyjnie Kasztanowa i zawsze jak jestem na rowerku coś mnie w tamtym kierunku "nosi". ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: wola duchowska 13.09.02, 14:46 dreamlover napisała: > Melduje, iż jest nią bezapelacyjnie Kasztanowa no ładna, ładna > i zawsze jak jestem na rowerku rzadko tamtedy jeżdże moim bike killerem, wiec zasadniczo możesz czyc sie bezpieczna :) m.in - łowca cyklistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: wola duchowska IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 22:12 Ogromnie się cieszę, że wszystkim podoba się wola duchacka i Krzemionki. Odpowiedz Link Zgłoś