Dodaj do ulubionych

balsam brązujacy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:29
mam prosbe do was drogie panie,poleccie mi "cos"w stylu balsamu brazujacego i w miare nie drogiego,ogolnie jestem opalona lecz deneruja mnie moje nogi poniewaz sa nie opalone tak samo jak reszta.prosze o pomoc z gory dziekuje:**
Obserwuj wątek
    • bibi.mal Re: balsam brązujacy 22.07.05, 14:32
      Holiday skin - Johnson's (są dwie wersje: dla jasnej i dla średniej i ciemnej
      karnacji). Jest ok, nie śmierdzi zbyt mocno... No i oczywiście nieśmiertelny
      Sopot Ziaji.
      • elejna Re: balsam brązujacy 22.07.05, 14:37
        Holiday skin J&J jest najlepszy !Uzywałam wielu jednak po przetestowaniu go
        jestem i bede mu weierna.POLECAM!
        • kawusia76 Re: balsam brązujacy 22.07.05, 14:47
          Holiday Johnsona,ten do ciemnej karnacji jest bardzo dobry
          • Gość: kaMilka Re: balsam brązujacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:10
            Kawusia:czyli jak kupie ten Holiday Johnsonna do ciemnej karnacji bedzie odpowiedzni na moje blade nogi,efekt nie bedzie zbyt ciemny i ile utrzymuje sie kolor.aha a mozna smarowac nim inne czesci ciesci ciala np.rece:)czy jest to typowy do nog?
            • sylwia_811 Re: balsam brązujacy 22.07.05, 15:35
              nie mam dużego doświadczenia w samoopalaczacha stosowalam tylko avonu i miałam
              zacieki. Ostatio przez przypadek kupiłam balsam samoopalający Soraya za 9 zł i
              jestem bardzo zadowolona. Nie mam zacieków opalenizna jest bardzo naturalna i
              super się wchłania mam konsystencje balsamu do ciała więc nie musisz się bardzo
              starać żeby go równomiernie wetrzeć. Smarujesz się jak balsamem do ciała.
              Możesz smarować całe ciało.
              • Gość: lola soraya:) IP: *.acn.waw.pl 22.07.05, 17:51
                ja dostalam ostatnio od kumpeli na urodzinki soraya-brazujacy i jestem
                zachwycona;)to chyba jeden z moich najlepszych balsamow;)slicznie brazuje juz po
                1uzyciu,nie zostawia plam,schodzi rownomiernie,ja stosuje takze na buzie;)dla
                mnie bomba;))
                www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=aa27fee04d052c51f7ce9a4aeeca41e1&cmd=details&itemid=5487

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka