Dodaj do ulubionych

BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY

IP: *.chello.pl 03.10.05, 13:13
Znowu historia sie powtarza. W piatek wypluwal tylko 20-zlotowki, dzis nie
pluje niczym. To jedyny bankomat PKO BP na osiedla: Prokocim Nowy, Stary,
Kozlowek, Biezanow i Rzake. Co Wy na To ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Matylda Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.chello.pl 03.10.05, 13:21
      Jak zawsze chodzi o bankomat przy Teligi w N.Prokocimiu
      • barrin Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY 03.10.05, 13:36
        nic nowego, wystarczy spojrzec na te na rynku, niby przy banku, a co przychodze to
        przynajmniej jeden nie dziala (a czasem padaja oba i to jest dopiero skandal)
        • przemyslaw.czerski Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY 03.10.05, 17:34
          Skandal? :) Przecież nieopodal (150 m) jest jeszcze bankomat PKO przy Grodzkiej.
          Matylda - moglas wyplacic gotówkę w kasie banku, bez prowizji. Czy to taki kłopot?
          Na pewno nagannym jest jeśli bankoludek rozkłada bezradnie ręce w środku weekendu.
          Pozdrawiam, P.
          • Gość: kikusia Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 17:38
            bankomaty nie działają ponieważ jak mi kiedyś tłumaczono w banku, bankomaty
            mają jakiś cholernie mały limit którego nie mogą przekroczyć bo im lecą po
            premi.... lepiej żeby nie działały niż było w nich za dużo kasy.... to jest
            polityka durniów na wysokich stołkach w PKO BP.... a może za te głupie wymysły
            ktoś z nich by nie dostał premii
          • Gość: Carmen Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.autocom.pl 03.10.05, 17:41
            To ciekawe... ile to człowiek może się z FK dowiedzieć,
            mianowicie, że od bankomatu przy Teligi
            do oddziału przy Grodzkiej jest ni mniej ni więcej jak 150m
            ;)
            • przemyslaw.czerski Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY 03.10.05, 18:08
              W odpowiedzi dla "rozumiejących inaczej" - swoją odpowiedź "podczepiłem" do
              wypowiedzi barrin-a. Widać to bez względu na sposób sortowania jak i przez
              nawiązanie do jego wypowiedzi użyciem słowa "skandal".
          • przemyslaw.czerski Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY 03.10.05, 18:44
            Matylda, jeśli oceniasz braki gotówki jako notoryczne zgłoś sprawę pisemnie do
            oddziału banku na Wielopolu. Napewno nie pozostanie bez echa. Opowieści o
            limitach i premiach mijają sie z prawdą... Może miałaś poprostu pecha - w piątek
            bankomat jeszcze nie miał pieniędzy na weekend, w poniedziałek czekał na
            załadunek po weekendzie. Takie przestoje to kwestie chwil, pomijając poważne
            awarie wymagające dojazdu inżyniera serwisu. W sobotę był 1 dzień miesiąca -
            pensje na rorach, większe wypłaty w bankomatach. Zawsze można mieć pretensje...
            np. do budowniczych dróg w Królewskim Mieście że zbudowali je za wąskie i po
            "wiankach" trzeba tkwić w korkach. Nie chcę bronić banku... W ubiegłym miesiącu
            jeden raz korzystałem z bankomatu (znajduje się w sąsiedztwie mojej pracy)-
            pobrałem jeden banknot, wszystkie płatności za zakupy uiszczałem kartą
            bankomatową w sklepowych terminalach, nawet za złoty napój w pubie :) Chciałbym
            zaznaczyć że mieszkam na prowincji (nie powiem gdzie i tak nie będzie wiadomo
            :))... i tu spokojnie płacę bardzo nietypową kartą z literkami DC. Może czas na
            odkrycie nowej funkcjonalności karty bankomatowej? Pozdrawiam! P.
            • Gość: kikusia Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:26
              limity i premie to nie bujda.... a mnie nie stać na magiczny dinners club
              • Gość: przemyslaw.czerski Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:19
                Kikusia - nie namawiam na DC jako magiczne panaceum na niedziałające bankomaty.
                Zaznaczyłem tylko że nawet na prowincji jest zadawalająca infrastruktura dla
                płatności kartami, nawet tak rzadko akceptowanymi jak wymieniona. Niestety...
                magia dinnersa pryska właśnie w Magicznym Mieście. Jak dotąd nie udało mi się
                zapłacić tą kartą w żadnym hipermarkecie, ze stacji BP - tylko przy
                zakopiańskiej. W miasteczku gdzie mieszkam mogę płacić DC np. w osiedlowym
                sklepiku (!), kilku pubach. Wiem o knajpkach w Rynku Głównym gdzie nie mam po co
                wyciągać DC. Oczywiście wszędzie "rządzi" V i MC.
                Limity... w mojej ocenie bujda. Stopy procentowe teraz są tak niskie, że strata
                banku z przetrzymania zamrożonej w bankomacie gotówki to pewnie kilka
                (dosłownie) złotych dziennie. Faktycznym limitem mogą być gabaryty bankomatu
                mieszczące określoną ilość banknotów i brak możliwości uzupełnienia go w trakcie
                weekendu. Tu kłania sie konieczność kolejnego bankomatu, chyba warto pisac na
                Wielopole... Pozdrawiam, P.
    • Gość: @ Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.net.autocom.pl 03.10.05, 17:55
      karbol z watą
    • Gość: Matylda Re: BANKOMAT PKO BP ZNOWU NIECZYNNY IP: *.chello.pl 04.10.05, 23:46
      Dzieki za zainteresowanie. Pisze o tym zawodnym bankomacie, bo historia wciaz
      sie powtarza. Co z tego, ze obok jest bank, jezeli w nim sa ogromne kolejki
      wlasnie wtedy, gdy bankomat nie dziala. Pisalam w sprawie ciagle nawalajacego
      bankomatu, jedynego na tak duzym terenie, do centrali w W-wie. Odpowiedzial mi
      jakis dyrektor, ze nie zamierzaja z tym nic zrobic i juz. Mozna powiedziec -
      jaki pan taki kram
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka