Dodaj do ulubionych

Golic sie czy nie golic...? :)

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:05
...oto jest pytanie :) Drogie panie, wolicie gdy mezczyzna jest gladki jak pupa niemowlaka, czy raczej powinien byc lekko zadziorny? Panowie czy Waszym codziennym rytualem jest golenie sie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:07
      ja wole kiedy jest lekko zadziorny :))pozdrawiam.
      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:18
        > ja wole kiedy jest lekko zadziorny :))

Ooo wlasnie! Mnie tez sie podoba, gdy jestem lekko zadziorny... chociaz dzisiaj to juz chyba za bardzo ;))
    • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:08
      Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> Panowie czy Waszym codziennym rytualem jest golenie sie?
      Na szczęście nie mam takich porblemów. Raz na perę dni wystarczy - i tak nie
      widać ;)
      • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:09
        A tak na marginesie - zawsze tak jest, że fajne tematy pojawiają sie wtedy,
        kiedy ja wychodze z sieci ;)
        • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:10
          pepperoni78 napisał:

> A tak na marginesie - zawsze tak jest, że fajne tematy pojawiają sie wtedy,
          > kiedy ja wychodze z sieci ;)
          >
          • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:12
            I jak zwykle więcej czasu spędzam na forum krakowskim niż na lubelskim . Cóż,
            ta słabość do tego miasta i jego mieszkańców... ;)
            • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:14
              pepperoni78 napisał:

> I jak zwykle więcej czasu spędzam na forum krakowskim niż na lubelskim . Cóż,
              > ta słabość do tego miasta i jego mieszkańców... ;)
              >
              • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:17
                Mogę byc przewodnikiem. Tylko uprzedzam, że jestem nieśmiały i małomówny :D
                • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:19
                  pepperoni78 napisał:

> Mogę byc przewodnikiem. Tylko uprzedzam, że jestem nieśmiały i małomówny :D

To tak jak ja. Forumowicze moga potwierdzić po ostatnim spotkaniu. Ale to chyba
                  nie jest jakaś ważna i istotna przeszkoda?
                  • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:31
                    > To tak jak ja. Forumowicze moga potwierdzić po ostatnim spotkaniu.

Siedziala cicho jak mysz w kosciele ;))
                    • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:33

> > To tak jak ja. Forumowicze moga potwierdzić po ostatnim spotkaniu.
                      >
                      > Siedziala cicho jak mysz w kosciele ;))

No widzisz, mówiłam prawdę, więc nie musisz się martwić. ;))
                      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:37
                        > > Siedziala cicho jak mysz w kosciele ;))
                        >
                        > No widzisz, mówiłam prawdę, więc nie musisz się martwić. ;))

Chyba nie zamierzacie zwiedzac Lublina bez slowa?? ;))
                        • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:38

> Chyba nie zamierzacie zwiedzac Lublina bez slowa?? ;))

You say it best, when you say nothing at all ;))
                          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:49
                            > You say it best, when you say nothing at all ;))

Ronan wiecznie zywy i film tez bardzo przyjemny :)) ale wrocmy do tematu, bo juz o Lublinie, CKOD bylo a o goleniu prawie nic! :)))
                            • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:54

> Ronan wiecznie zywy i film tez bardzo przyjemny :))

Nie oglądałam. chlip, chlip. To jest tak jak rzadko się bywa w kinie, a w domu
                              widea brak ;))

> ale wrocmy do tematu, bo juz o Lublinie, CKOD bylo a o goleniu prawie
                              nic! :)))

bo najciekawiej jest jak się odbiega od tematu głównego ;))
                              • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:05
                                > Nie oglądałam. chlip, chlip. To jest tak jak rzadko się bywa w kinie, a w domu
                                > widea brak ;))

ja wideła juz od kilku lat nie uzywam i jakos nie brakuje mi go.. rzadko TV, najczesciej kino :)

> bo najciekawiej jest jak się odbiega od tematu głównego ;))

cwana dziewczynka, nie powiem ;))
                                • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 20:08

> ja wideła juz od kilku lat nie uzywam i jakos nie brakuje mi go.. rzadko TV,
                                  najczesciej kino :)

to Ty bogaty jesteś ;))

> cwana dziewczynka, nie powiem ;))

szybko się uczę ;))
                                  • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:21
                                    > to Ty bogaty jesteś ;))

jak nie powiem kto! ;)) kino najczesciej poniewaz film w TV ogldam raz na 2/3 miesiace, a kino to srednio raz na 1/2 miesiace, prosta kalkulacja :)

> > cwana dziewczynka, nie powiem ;))
                                    >
                                    > szybko się uczę ;))

od kogo? :)
                                    • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 20:24

kino najczesciej poniewaz film w TV ogldam raz na 2/3 miesiace, a kino to
                                      srednio raz na 1/2 miesiace, prosta kalkulacja :)

No to powiedz mi jak tam "Ziemia niczyja", warto iść? No i czy drogo bilecik w
                                      Wandzie. Ja myślałam, żeby jutro do Plazy iść, bo we wtorki bilety po 10 zł.

> od kogo? :)

Mam wskazywac palcami? ;))
                                      • Gość: tomCrac Ziemia niczyja IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:53
                                        > No to powiedz mi jak tam "Ziemia niczyja", warto iść? No i czy drogo bilecik w
                                        > Wandzie.

W poniedzialek kazdy seans w Wandzie kosztuje 9,90zl :) Co do tej "Ziemi niczyjej" hmmm chyba nazwa mnie tutaj heretykiem ;)) boje sie w ogole wypowiadac, zeby GW nie zrobila na mnie nagonki..

No wiec tak: slyszalem, ze Amelia przy tym filmie odpada, ze zasluzenie wygral Oscara, ze jest "smiertelnie zabawny" (plakat) i w moim mniemaniu niestety zadna z tych tez sie nie sprawdzila.. Oczywiscie scenariusz, rezyseria i gra aktorow znakomita, ale tak naprawde to nie jest film smieszny, komedia tylko czasami.. tak naprawde ten film pokazuje tragedie i ja to tak odebralem (wszystko prezentowane jest w konwencji przesmiewczej, ale jezeli popatrzysz na zdarzenia w filmie jako wielce prawdopodobne, wtedy juz nie jest tak do smiechu..) Slogan na plakacie jest co najmniej nie na miejscu jezeli reklamuje sie ten film, szczegolnie widzac final opowiesci. Oskar przyznany zostal wedlug mnie "ku pokrzepieniu serc" All in all, warto wybrac sie na ten film do kina, na pewno nic nie stracisz.

> Ja myślałam, żeby jutro do Plazy iść, bo we wtorki bilety po 10 zł.

Jak to dobrze mieszkac w Krakowie! jeszcze tylko Multikino zrobi promocje w srode i kinomani nie beda musieli zywic sie bulka z mlekiem... co i teraz czynie :))
                                        • dreamlover Re: Ziemia niczyja 16.09.02, 21:01

> W poniedzialek kazdy seans w Wandzie kosztuje 9,90zl :)

Nie wiedziałam. Poczekam do następnego ;))

> No wiec tak: slyszalem, ze Amelia przy tym filmie odpada, ze zasluzenie
                                          wygral Oscara, ze jest "smiertelnie zabawny" (plakat)

A mnie się wydawało, że film raczej odbiega od komicznego charakteru. Chyba
                                          rzeczywiście będę musiała zobaczyć, żeby samemu ocenić

> Jak to dobrze mieszkac w Krakowie! jeszcze tylko Multikino zrobi promocje w
                                          srode i kinomani nie beda musieli zywic sie bulka z mlekiem... co i teraz
                                          czynie :))

I jeszcze czwartek, bo na piątek to nie ma szans ;))
                                      • kuba203 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 21:44
                                        dreamlover napisała:

> Ja myślałam, żeby jutro do Plazy iść, bo we wtorki bilety po 10 zł.

Eeee, tentego, to zdaje się w Multikinie jest :)))
                                        • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 21:46
                                          kuba203 napisał:

> Eeee, tentego, to zdaje się w Multikinie jest :)))

Plaza na 100%. Wczoraj byłam i sprawdziłam ;))
                                          • kuba203 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 21:50
                                            dreamlover napisała:

> Plaza na 100%. Wczoraj byłam i sprawdziłam ;))

Aha, no to Multikinie w takim razie też :)))

• dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 21:52
                                              Tylko nie mów, ze też we wtorek! Co to nie ma innych dni w tygodniu ;))
                                              • kuba203 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:05
                                                dreamlover napisała:

> Tylko nie mów, ze też we wtorek! Co to nie ma innych dni w tygodniu ;))

Ano też we wtorek... I też 10zł :)))

A co, konkurencja musi być :)))
                                          • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:13
                                            dreamlover napisała:

> kuba203 napisał:
                                            >
                                            > > Eeee, tentego, to zdaje się w Multikinie jest :)))
                                            >
                                            > Plaza na 100%. Wczoraj byłam i sprawdziłam ;))

O której?? Sorki za ciekawość, ale ja też byłem tam w niedzielę i może
                                            spotkaliśmy się nie wiedząc o tym. ;)
                                        • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:02
                                          kuba203 napisał:

> dreamlover napisała:
                                          >
                                          > > Ja myślałam, żeby jutro do Plazy iść, bo we wtorki bilety po 10 zł.
                                          >
                                          > Eeee, tentego, to zdaje się w Multikinie jest :)))

Wtorki w Plazie. Veni, vedi ;)
                  • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 21:57
                    Mi osobiście to nie przeszkadza, chociaż wielu moich znajomych jest innego
                    zdania :)
            • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:17
              > I jak zwykle więcej czasu spędzam na forum krakowskim niż na lubelskim . Cóż,
              > ta słabość do tego miasta i jego mieszkańców... ;)

echh I jak tu nie polubic Lulinian :))
          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:16
            > > A tak na marginesie - zawsze tak jest, że fajne tematy pojawiają sie wtedy
            > > kiedy ja wychodze z sieci ;)
            >
            > No i zawsze ich autorem jest tomCrac. To już jakaś prawidłowośc ;))

??? wow! bardzo dziekuje za te pochlebne opinie :) Dreamlover i tak sie nie wymigasz od odpowiedzi! ;)))
            • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 19:21

Dreamlover i tak sie nie wymigasz od odpowiedzi! ;)))

Wiedziałam, że to napiszesz! Chyba jestem zbytnio przewidywalna ;))
              • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:38
                > Wiedziałam, że to napiszesz! Chyba jestem zbytnio przewidywalna ;))

Juz sie zaczynam bac... :)
    • _problem tak oftopik 16.09.02, 19:19
      - tomCrac -

Ty zdaje sie lubisz Cool Kids of Death?
      • dreamlover Re: tak oftopik 16.09.02, 19:22
        _problem napisał:

> - tomCrac -
        >
        > Ty zdaje sie lubisz Cool Kids of Death?

Tak oftopik to jeszcze uwielbia kichac...
        • _problem Re: tak oftopik 16.09.02, 19:24
          dreamlover napisała:

> _problem napisał:
          >
          > > - tomCrac -
          > >
          > > Ty zdaje sie lubisz Cool Kids of Death?
          >
          > Tak oftopik to jeszcze uwielbia kichac...

w 'trojce' nie idzie w tej chwili koncert grupy kichajacej

skoro jest fanem, myslalem, ze sie zainteresuje, graja
          jeszcze jakies 40 minut
          • dreamlover Re: tak oftopik 16.09.02, 19:31
            _problem napisał:

> skoro jest fanem, myslalem, ze sie zainteresuje, graja
            > jeszcze jakies 40 minut

Grają całkiem fajnie. Żeby tylko nie śpiewali...
          • Gość: tomCrac dziekuje :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:35
            > skoro jest fanem, myslalem, ze sie zainteresuje, graja
            > jeszcze jakies 40 minut

Super, WIELKIE DZIEKI!!! 3ka juz dziala i przekazuje :)
            • _problem Re: dziekuje :) 16.09.02, 19:38

> > skoro jest fanem, myslalem, ze sie zainteresuje, graja
              > > jeszcze jakies 40 minut
              >
              > Super, WIELKIE DZIEKI!!! 3ka juz dziala i przekazuje :)

jak to mowia.. no problem :-)
      • Gość: tomCrac Re: tak oftopik IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:30
        > Ty zdaje sie lubisz Cool Kids of Death?

Tak, ale to zaden problem... ;)
        • _problem Re: tak oftopik 16.09.02, 19:36

> > Ty zdaje sie lubisz Cool Kids of Death?
          >
          > Tak, ale to zaden problem... ;)

problem? nie dla mnie na pewno. jak juz wyzej napisalem
          wlasnie daja koncert w trojce, chyba live, troche slucham...
          lepiej brzmia z plyty, no ale teraz przynajmniej poslucham
          czegos ponad to, co leci w radiu.
          • Gość: tomCrac Re: tak oftopik IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 19:52
            > wlasnie daja koncert w trojce, chyba live, troche slucham...
            > lepiej brzmia z plyty, no ale teraz przynajmniej poslucham
            > czegos ponad to, co leci w radiu.

Zgadzam sie, ze lepsze brzmienie jest na plycie, ale tam wydaje mi sie, bardziej dopracowane sa te elektroniczne efekty, ktore daja ten klimat.. ooo wlasnie graja "Hollywood" super brzmienie! super piosenka! super tekst! i ten klimat...
    • Gość: Gatsby a ja mam b. owłosione nogi!!! :))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.09.02, 20:20
      a golę się co drugi dzień - na wakacjach. a nóg nie golę, są piękne!;))
    • bluetab70 Re: A propos golenia... 16.09.02, 20:38
      to ja mam dla Ciebie, TomCrac, taką propozycję: trzydniowy zarost, czarna farba
      na włosy, fryzura na Myszkę Miki, eksmisja kolczyka z brwi do ucha + ta Twoja
      grecka opalenizna i bedzie wykapany George M.
      PS. tylko się nie zacznij uganiać za chłopakami, bo się PK zapłacze :)))
      • dreamlover Re: A propos golenia... 16.09.02, 20:47
        bluetab70 napisała:

> to ja mam dla Ciebie, TomCrac, taką propozycję: trzydniowy zarost, czarna
        farba na włosy, fryzura na Myszkę Miki, eksmisja kolczyka z brwi do ucha + ta
        Twoja grecka opalenizna i bedzie wykapany George M.
        > PS. tylko się nie zacznij uganiać za chłopakami, bo się PK zapłacze :)))

Całkiem niezły pomysł. No może oprócz tej czarnej farby (bo mnie George M.
        podobał się za czasów Wham) ;))
        • tosia_ Re: A propos golenia... 16.09.02, 21:01

>
          > Całkiem niezły pomysł. No może oprócz tej czarnej farby (bo mnie George M.
          > podobał się za czasów Wham) ;))

O tak, wtedy się na niego przyjemnie patrzyło! Jedna z moich pierwszych
          miłości;)
        • Gość: tomCrac Re: A propos golenia... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:02
          > > to ja mam dla Ciebie, TomCrac, taką propozycję: trzydniowy zarost, czarna
          > farba na włosy, fryzura na Myszkę Miki, eksmisja kolczyka z brwi do ucha + ta
          > Twoja grecka opalenizna i bedzie wykapany George M.

Na cale szczescie juz wyplowialem! :))) George mial kilka udanych piosenek trzeba mu to przyznac, ale a kysz zebym sie do niego upadabnial! chyba az taki brzydal to nie jestem.. co? ;)

> > PS. tylko się nie zacznij uganiać za chłopakami, bo się PK zapłacze :)))

znowu jakies aluzje... :)

> Całkiem niezły pomysł. No może oprócz tej czarnej farby (bo mnie George M.
          > podobał się za czasów Wham) ;))

Drogie panie! Zostawie w testamencie notke: moje cialo pozostawiam Bluetab70 i Dreamlover, niech robia z nim co chca.. moze byc? Wtedy sobie poeksperymentujecie, a teraz prosze zostawic mnie w spokoju!!!! :))
          • bluetab70 Dreamlover, co Ty na to? ;) 16.09.02, 21:17
            • dreamlover A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:19
              Brzmi nieźle! Ale nie ma to jak eksperymentowanie na żywca ;))
              • bluetab70 Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:26
                no właśnie...
                to może jakieś małe polowanie z nagonką?
                co powiesz na niedzielę w okolicy Olszanicy ;)))

PS. gończy Traper też się zapowiedział:)))
                • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:29
                  bluetab70 napisała:

> no właśnie...
                  > to może jakieś małe polowanie z nagonką?
                  > co powiesz na niedzielę w okolicy Olszanicy ;)))

Świetny pomysł. Tylko że jak ja przypedałuję, to na mnie będziecie robić te
                  eksperymenty. Ale chętnie popatrzę ;))

• Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:35
                    > Świetny pomysł. Tylko że jak ja przypedałuję, to na mnie będziecie robić te
                    > eksperymenty. Ale chętnie popatrzę ;))

Spokojna glowa! Sekcja reanimacyjna bedzie w pogotowiu ;)))
                    • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:42

> Spokojna glowa! Sekcja reanimacyjna bedzie w pogotowiu ;)))

Tak, tak. Czytałam, że musicie poćwiczyć ;))
                      • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:47
                        > Tak, tak. Czytałam, że musicie poćwiczyć ;))

Kuba i ja jestesmy bardzo dobrze przygotowani... merytorycznie :)
                        • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:49

> Kuba i ja jestesmy bardzo dobrze przygotowani... merytorycznie :)

Rozumiem, że z praktyką nienajlepiej. No, ale skoro jest Was dwóch... ;))
                          • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:56
                            > Rozumiem, że z praktyką nienajlepiej. No, ale skoro jest Was dwóch... ;))

A kto bedzie podtrzymywal akcje serca?! Od razu widac, ze PO najczesciej spedzalas nad Wisla! Potrzebujemy kobiety i to od zaraz, im wczesniej sprawdzimy swe umiejetnosci, tym wiecej ludzi uda nam sie uratowac! Rowerzystko pomysl juz dzis i zainwestuj w swoja przyszlosc ;))))
                            • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:59

> Od razu widac, ze PO najczesciej spedzalas nad Wisla!

Tak między nami mówiąc, to nie mylisz się ;))

> Potrzebujemy kobiety i to od zaraz,

jakie to dramatyczne ;))

> im wczesniej sprawdzimy swe umiejetnosci, tym wiecej ludzi uda nam sie
                              uratowac!

chyba jednak kierujecie się egoizmem ;))

Rowerzystko pomysl juz dzis i zainwestuj w swoja przyszlosc ;))))

Rowerzystka przenosi się na traktor ;))
                              • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 22:08
                                > >Rowerzystko pomysl juz dzis i zainwestuj w swoja przyszlosc ;))))
                                >
                                > Rowerzystka przenosi się na traktor ;))

eeeee to przeciez gorsze od roweru :( teraz to juz cala droga bedzie zablokowana! nie lubie traktorow... ;))
                                • kuba203 Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 22:28

> teraz to juz cala droga bedzie zablokowan
                                  > a! nie lubie traktorow... ;))

Nie będziesz mógł dosiąść Escorta :)))
                                  • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 22:32
                                    > Nie będziesz mógł dosiąść Escorta :)))

Dosiasc moze dosiade, ale po co skoro cala droge bede sie wlekl 30km/h :(
                              • kuba203 Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 22:13
                                dreamlover napisała:

> Rowerzystka przenosi się na traktor ;))

Nie rób nam tego! Nie chcesz poswięcić się dla ludzkości, i przejść do historii?

:)))
                                • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 17.09.02, 08:04
                                  kuba203 napisał:

> > Rowerzystka przenosi się na traktor ;))
                                  >
                                  > Nie rób nam tego! Nie chcesz poswięcić się dla ludzkości, i przejść do
                                  historii? :)))

No to się jeszcze zastanowię ;))
                • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:31
                  Skad ja znam ten tekst z tematu... ;))

> to może jakieś małe polowanie z nagonką?
                  > co powiesz na niedzielę w okolicy Olszanicy ;)))

ha! nie wiem czy bede, a raczej powinienem sie tak nie cieszyc... :( zobaczymy jeszcze!

> PS. gończy Traper też się zapowiedział:)))

Gonczego wynajelismy my, czyli Łowcy jeleni, ups rowerzystow z M.in'em na czele! :)
                  • dreamlover Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:35
                    Właśnie przypomniał mi się fragment z filmu "Pół serio". Olszówka, Seweryn i
                    jeszcze jedna dziewczyna "wynajmują" z agencji towarzyskiej Królikowskiego,
                    żeby poćwiczyć anatomię do egzaminu. Tylko, że on o tym nie wie... Kupa
                    śmiechu ;))
                  • bluetab70 Re: A ja na to jak na lato :)) 16.09.02, 21:42

> ha! nie wiem czy bede,

TomCrac! chyba nam tego nie zrobisz???????
                    :)))
                    • Gość: tomCrac Re: A ja na to jak na lato :)) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:46
                      > tomCrac! chyba nam tego nie zrobisz??????? :)))

Postaram sie Wam tego nie zrobic :)
    • Gość: mtq a nogi:)??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:30

• Gość: tomCrac Re: a nogi:)??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:34
        Nogi maja byc owlosione i basta! W koncu jakas bariera ochornna musi byc ;)))
        • Gość: mtq Re: a nogi:)??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:41
          a co ja małpa jestem? Delikate (0,5-1 cm) jasne i koniec!
          :-)
          • Gość: tomCrac Re: a nogi:)??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:48
            > a co ja małpa jestem? Delikate (0,5-1 cm) jasne i koniec! :-)

Spokojnie, jeszcze urosna ;)))
            • Gość: mtq Re: a nogi:)??? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:54
              :-(((
              • Gość: tomCrac Re: a nogi:)??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:58
                > :-(((

Nic sie nie boj! Jeszcze bedziesz mial powody do dumy, zobaczysz! :)
        • dreamlover Re: a nogi:)??? 16.09.02, 21:45

> Nogi maja byc owlosione i basta! W koncu jakas bariera ochornna musi byc ;)))

A ta bariera ochronna to przed czym (albo przed kim)? ;))
          • Gość: tomCrac Re: a nogi:)??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:51
            > A ta bariera ochronna to przed czym (albo przed kim)? ;))

Jak to przed czym? Przed wszelkimi mechanicznymi urazami, przed utrata ciepla lub nadmiernym oziebieniem organizmu. Stworca wiedzial co robi! :))
            • kuba203 Re: a nogi:)??? 16.09.02, 21:54

> Jak to przed czym? Przed wszelkimi mechanicznymi urazami, przed utrata ciepla
              l
              > ub nadmiernym oziebieniem organizmu. Stworca wiedzial co robi! :))

??????????? Ja wełny nie produkuję! :)))
              • Gość: tomCrac Re: a nogi:)??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 22:00
                > ??????????? Ja wełny nie produkuję! :)))

To zacznij! Kraj bedzie z Ciebie dumny synu ;)))
          • pepperoni78 Re: a nogi:)??? 16.09.02, 22:49
            dreamlover napisała:

> Gość portalu: tomCrac napisał(a):
            >
            > > Nogi maja byc owlosione i basta! W koncu jakas bariera ochornna musi byc ;
            > )))
            >
            > A ta bariera ochronna to przed czym (albo przed kim)? ;))
            To jest niezły system alarmowy. Komar siada a Ty od razu czujesz, więc możesz
            go unicestwić zanim on (hmm, właściwie ona) dobierze się do Twojej krwi. ;)
    • bluetab70 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:00
      tak przy okazji: temat owłosienie versus golenie był już zgłębiany na forum
      Kobieta, przy czym w większości dotyczył innych partii ciała.

ps. totalna żenada, nawet mi się nie chciało śmiać ...
      • dreamlover Dobranoc wszystkim 16.09.02, 22:04
        bluetab70 napisała:

> tak przy okazji: temat owłosienie versus golenie był już zgłębiany na forum
        > Kobieta, przy czym w większości dotyczył innych partii ciała.
        >
        > ps. totalna żenada, nawet mi się nie chciało śmiać ...

Widzę, że rozmowa rozwija się w niebezpiecznym kierunku. A ja muszę się wynosić
        sprzed kompa. Jutro rano będę jak zwykle o 7:50 i zobaczę jak daleko
        zabrnęliście. Sweet dreams ;))))
        • Gość: tomCrac Re: Dobranoc wszystkim IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 22:09
          > Widzę, że rozmowa rozwija się w niebezpiecznym kierunku.

Powialo groza... az sie zaczynam bac ;)

> A ja muszę się wynosić sprzed kompa. Sweet dreams ;))))

Same to you :)
        • bluetab70 Re: Dobranoc wszystkim 16.09.02, 22:12
          Same to you:))
    • kathy38 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:42

> ...oto jest pytanie :) Drogie panie, wolicie gdy mezczyzna jest gladki jak
      pupa
      > niemowlaka, czy raczej powinien byc lekko zadziorny?

Wzorowy mąż goli się zawsze rano, kochanek wieczorem...

Ja tam wolę gdy mężczyzna jest ogolony, bo jak powiedział Lalu Koncewicz, z
      brodą niewygodnie bo kłuje.
      • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 16.09.02, 22:56
        Właśnie dobrnąłem do końca, a tu cisza ;)
    • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 09:13

> ...oto jest pytanie :) Drogie panie, wolicie gdy mezczyzna jest gladki jak
      pupa
      > niemowlaka, czy raczej powinien byc lekko zadziorny?

Może wreszcie ktoś odpowie?? Zaraz wychodzę do pracy i nie wiem czy golic się
      czy też nie ;)
      • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 09:22
        pepperoni78 napisał:

> Może wreszcie ktoś odpowie?? Zaraz wychodzę do pracy i nie wiem czy golic się
        > czy też nie ;)

Golić! Obowiązkowo ;))
        Witam bardzo serdecznie i życze miłego dnia w pracy ;))
    • maagi6 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 10:16
      Oczywiście golić się - ja jestem "za".
      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 10:20
        > Oczywiście golić się - ja jestem "za".

a mnie sie nie chce! :)))

nie-urzednik :P
        • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 10:23
          Widzisz Tom, wreszcie posty na temat ;)
          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 10:27
            > Widzisz Tom, wreszcie posty na temat ;)

Uparte te nasze forumowe kobity i tyle. Ciekawe dlaczego nic sie Krakowiaki nie odzywaja... :)
            • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 10:42
              a czy to nie wszystko jedno?
              • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 10:49
                > a czy to nie wszystko jedno?

Jezeli masz na mysli miasto, to wszystko jednako, ale plec rzadzi sie swoimi prawami. :)
                • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 10:55
                  bardziej globalnie Tom!
                  chłop i tak zrobi co chce a potem dopisze taaaaką ideologię i demokracje
                  wymysli, i wojne trzydziestoletnią a na koniec jeszcze samochód i strzelanie do
                  rzutków.....o!
                  • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:01
                    > chłop i tak zrobi co chce a potem dopisze taaaaką ideologię i demokracje
                    > wymysli, i wojne trzydziestoletnią a na koniec jeszcze samochód i strzelanie do
                    > rzutków.....o!

a Ty jakich wolisz? :)))
                    • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:03
                      >
                      > a Ty jakich wolisz? :)))

to zależy wyłącznie od mojego chumoru...............o
                      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:09
                        > to zależy wyłącznie od mojego chumoru...............o

oj.. ojoj ;) a dzisiaj jak z humorem u Ciebie?
                        • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:14
                          >
                          > oj.. ojoj ;) a dzisiaj jak z humorem u Ciebie?

wyjatkowo dobrze!
                          jottka sie znalazła!
                          golić się , golić ale nie do końca!
                          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:18
                            > golić się , golić ale nie do końca!

ale jak mi sie nie kce.. znowu jakies chorobsko do mnie sie pcha i po prostu mnie sie nie kce, zawsze to troszke wiecej ciepla przy sobie ;)))
                            • Gość: carmina Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 217.29.140.* 17.09.02, 11:21
                              witam
                              a to mi by sie tez takie ogrzewanko przydalo bo juz (FCUK!!!!) drugi dzien
                              siedze w domu z przeziebieniem. chlip
                              • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:28
                                > a to mi by sie tez takie ogrzewanko przydalo bo juz (FCUK!!!!) drugi dzien
                                > siedze w domu z przeziebieniem. chlip

Czyli nici z wczorajszej imprezy? :(
                                • Gość: carmina Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 217.29.140.* 17.09.02, 11:32
                                  nieee...byla byla:D zadne przeziebienie by mnie nie zatrzymalo, HA! odespalam
                                  to dzisiaj i , o ironio, lepiej sie czuje. zreszta dzis tez mam WYJSCIE. tym
                                  razem wesele.
                                  • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:36
                                    > zreszta dzis tez mam WYJSCIE. tym razem wesele.

A jednak jakis szejk porwal biedna Polke w swe objecia... ;))
                                    • Gość: carmina Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 217.29.140.* 17.09.02, 11:40
                                      no i ? to chyba dobrze nie ? bo biedna Polka juz na pewno BIEDNA nie bedzie:DDD
                                      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:45
                                        > to chyba dobrze nie ? bo biedna Polka juz na pewno BIEDNA nie bedzie:DDD

a idz w pierun! ;))
                                        • Gość: carmina Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 217.29.140.* 17.09.02, 11:47
                                          :***(((
                                          i Ty Brutusie
                                          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:55
                                            sprawdz skrzynke Uchti :)
                            • Gość: gab Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:25
                              trzeba nosić jakieś futerko na gębie...
                            • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:29

> > golić się , golić ale nie do końca!
                              >
                              > ale jak mi sie nie kce.. znowu jakies chorobsko do mnie sie pcha
                              Ja też chyba złapałem jakieś grypsko w Krakowie ;)
                  • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:08
                    Gość portalu: gabi napisał(a):

> bardziej globalnie Tom!
                    > chłop i tak zrobi co chce a potem dopisze taaaaką ideologię i demokracje
                    > wymysli, i wojne trzydziestoletnią a na koniec jeszcze samochód i strzelanie
                    do
                    >
                    > rzutków.....o!
                    Ale to dzięki kobiecie mamy bombe atomową. ;)
                    • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:13
                      > Ale to dzięki kobiecie mamy bombe atomową. ;)

jasne i koklusz, zarazę i gradobicie!!!!!!!!!!!!!
                      • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:21
                        Gość portalu: gabi napisał(a):

> > Ale to dzięki kobiecie mamy bombe atomową. ;)
                        >
                        >
                        > jasne i koklusz, zarazę i gradobicie!!!!!!!!!!!!!

A może Curie - Skłodowska też?? ;)
                        • Gość: gabi :) Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:29
                          > A może Curie - Skłodowska też?? ;)
                          >
                    • maagi6 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:14
                      Przepraszam, ja jestem z Krakowa!!!!
                      • Gość: gabi Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 11:17
                        maagi6 napisała:

> Przepraszam, ja jestem z Krakowa!!
                        ale tu nikt się nie gniewa..........
                      • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 11:18
                        > Przepraszam, ja jestem z Krakowa!!!!

ale nie facet! ;))
                      • pepperoni78 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:22
                        maagi6 napisała:

> Przepraszam, ja jestem z Krakowa!!!!
                        Nie przeszkadza mi to ;)
    • luckystrike mam się golić? ...... 17.09.02, 11:31
      ....czy nie golić?....
    • maagi6 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 11:54
      Oczywiście golić!!!
      Można, a nawet czasem należy 2 razy dziennie.
      • Gość: carmina Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 217.29.140.* 17.09.02, 11:57
        zgadzam sie z powyzszym, zwlaszcza jesli chodzi o mlodych facetow. starsi moga
        sobie pozwolic na odrobine luksusu i golic sie rzadziej
        • fresca Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 12:11
          Z tym goleniem u mojej polowki to jest roznie, z mojego punktu widzenia,
          dotykania;) Bo raz tak raz nie a czasem to sama nie wiem ;) Zasadniczo jednak :
          golić się!:)Na Rumcajsa nigdy jednak nie pozwole ;)
      • luckystrike Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 12:24
        maagi6 napisała:

> Oczywiście golić!!!
        > Można, a nawet czasem należy 2 razy dziennie.
        no to już chyba troszkę przesadziłaś!!! chyba że się jest
        pływakiem:)
        • kathy38 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 12:26
          luckystrike napisał:

> maagi6 napisała:
          >
          > > Oczywiście golić!!!
          > > Można, a nawet czasem należy 2 razy dziennie.
          > no to już chyba troszkę przesadziłaś!!! chyba że się jest
          > pływakiem:)

Dlaczego? Jak napisałam wyżej dobry mąż goli się rano, kochanek wieczorem. A
          jak się chce być mężem i kochankiem?
          • Gość: soft_tomCrac ogolony! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 12:52
            > Jak napisałam wyżej dobry mąż goli się rano, kochanek wieczorem.

Kto sie goli w samo poludnie? :)) Oj juz dawno nie zaznalem tej gladkosci, daaawno! :D Moge sie pozegnac z kupowaniem piwa w pubach bez pokazywania dowodu, na oko 16 lat gora ;)))
          • luckystrike Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 13:25
            kathy38 napisała:

> luckystrike napisał:
            >
            > > maagi6 napisała:
            > >
            > > > Oczywiście golić!!!
            > > > Można, a nawet czasem należy 2 razy dziennie.
            > > no to już chyba troszkę przesadziłaś!!! chyba że się jest
            > > pływakiem:)
            >
            > Dlaczego? Jak napisałam wyżej dobry mąż goli się rano,
            kochanek wieczorem. A
            > jak się chce być mężem i kochankiem?

no ja oczywiście się golę tylko rano;)))
            • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 13:36
              > no ja oczywiście się golę tylko rano;)))

oczywiscie wierzymy ;))
    • Gość: soft_tomCrac Z wlosem czy pod wlos? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 12:55
      • dreamlover Ratunku!!! n/t 17.09.02, 12:56
        • Gość: tomCrac Re: Ratunku!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 12:59
          Kuba!!!!!!!!!!!!!!! Kobieta wzywa pomocy!!! Trzeba jej pomoc!!!!! :)))
          • luckystrike Re: Ratunku!!! 17.09.02, 13:44
            chętnie pomogę tylko się ogolę!!!

ja tylko niosę pomoc!!!

:))
            • dreamlover Re: Ratunku!!! 17.09.02, 13:46
              luckystrike napisał:

> ja tylko niosę pomoc!!!

A czy my coś mówimy? ;)))
              • luckystrike Re: Ratunku!!! 17.09.02, 14:03
                dreamlover napisała:

> luckystrike napisał:
                >
                > > ja tylko niosę pomoc!!!
                >
                > A czy my coś mówimy? ;)))

do tego porządne ł.... a może już skończmy ten
                podwątek, (nie wiadomo kto to czyta;) )
          • kuba203 Re: Ratunku!!! 17.09.02, 18:44

> Kuba!!!!!!!!!!!!!!! Kobieta wzywa pomocy!!! Trzeba jej pomoc!!!!! :)))

Lecę, pędzę!!! Czy nie za późno?
            • Gość: tomCrac Re: Ratunku!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:24
              > Lecę, pędzę!!! Czy nie za późno?

Z takim refleksem to ja juz z Dreamlover wypilem herbatke na Kazmirzu ;)))
              • dreamlover Re: Ratunku!!! 17.09.02, 21:17

> Z takim refleksem to ja juz z Dreamlover wypilem herbatke na Kazmirzu ;)))

No tak, tomCrac popijał herbatkę, a ja biedna abstynentka dałam się wypuścić z
                piwem. To był ostatni raz ;))
                • Gość: tomCrac Re: Ratunku!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:24
                  > No tak, tomCrac popijał herbatkę, a ja biedna abstynentka dałam się wypuścić z
                  > piwem. To był ostatni raz ;))

Peeeeewnie ;) Ja pilem herbatke, bo grypa panuje a nie z wyboru!
                  • dreamlover Re: Ratunku!!! 17.09.02, 21:36

> Peeeeewnie ;) Ja pilem herbatke, bo grypa panuje a nie z wyboru!

U mnie grypka do niedzieli murowana! A jak nie, to po niedzieli na 100%. Ale
                    nie poddam się bez walki, na razie jakoś wygrywam ;))
                    • Gość: tomCrac Re: Ratunku!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:42
                      > U mnie grypka do niedzieli murowana! A jak nie, to po niedzieli na 100%. Ale
                      > nie poddam się bez walki, na razie jakoś wygrywam ;))

Walczymy razem! Mam juz na jutro przygotowany czosnek, mleczko i miod, bedzie ciekawie ;))
                      • dreamlover Re: Ratunku!!! 17.09.02, 21:47

> Walczymy razem! Mam juz na jutro przygotowany czosnek, mleczko i miod, bedzie
                        ciekawie ;))

Czosnek biorę wtedy, gdy jest naprawdę źle, bo w przeciwnym wypadku nikt mnie
                        nie zmusi. Miodzik nigdy nie zaszkodzi, więc chyba siegnę po to małe co nieco.
                        Leki mi się skończyły, jeszcze jest płukanko (jakoś zawsze działa).
                        A w ogóle to lepiej się walczy, gdy grypki nie ma. To chyba zrozumiałe ;))
                        • Gość: tomCrac Powalczymy :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:02
                          > Leki mi się skończyły

Tylko w skrajnych wypadkach stosuje chemikalia :)

> A w ogóle to lepiej się walczy, gdy grypki nie ma. To chyba zrozumiałe ;))

Powalczymy w niedziele jezeli Escort nie wypali :)
                          • dreamlover Re: Powalczymy :) 17.09.02, 22:14

> Powalczymy w niedziele jezeli Escort nie wypali :)

Znaczy się mam rozumieć rowerek czy MPK? ;))
                            • Gość: tomCrac Re: Powalczymy :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:21
                              > > Powalczymy w niedziele jezeli Escort nie wypali :)
                              >
                              > Znaczy się mam rozumieć rowerek czy MPK? ;))

Ja? Rowerka nie mam, wiec wybiore MPK :) A walczyl bede z piwem ;))
                              • dreamlover Re: Powalczymy :) 17.09.02, 22:31

> Ja? Rowerka nie mam, wiec wybiore MPK :) A walczyl bede z piwem ;))

No tak, piwem. A potem kierowca (który zapomniał, że kiedyś był lub mógł być
                                rowerzystą) będzie znowu narzekał, że nie trzymam się krawężnika ;))
                                • Gość: tomCrac Re: Powalczymy :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:37
                                  > No tak, piwem. A potem kierowca (który zapomniał, że kiedyś był lub mógł być
                                  > rowerzystą) będzie znowu narzekał, że nie trzymam się krawężnika ;))

Cos w tym jest ;)))
    • Gość: peteen Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 18:54
      genialne... jeden facet nie wiedział czy se gębulę oskrobać, czy nie, wywlókł
      to na forum i w półtora dnia zebrał ponad 130 postów... czapki z głów
      ;c)
      ps. a poza wszystkim nie wiem, choć widziałem dzis tomCraca, czy ogolił się,
      czy nie
      • kuba203 Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 19:25
        Gość portalu: peteen napisał(a):

> ps. a poza wszystkim nie wiem, choć widziałem dzis tomCraca, czy ogolił się,
        > czy nie

Gdzieś tam wyżej się przyznał, że się ogolił :)))
        Co piliście na spotkaniu? :)))
        • Gość: bh2 Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: 213.249.157.* 17.09.02, 19:32
          staram sie golic kazdego dnia,jak sie zdarzy nie ogolic czuje sie jak zul.
          co do 130 podpisow-chyba forum od czasu do czasu potrzebuje lzejszego tematu
        • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 20:04
          kuba203 napisał:

> Co piliście na spotkaniu? :)))

To było powazne spotkanie. Na powaznych się nie pije. No chyba, że po nich ;))
      • Gość: soft_tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:28
        > genialne... jeden facet nie wiedział czy se gębulę oskrobać, czy nie, wywlókł
        > to na forum i w półtora dnia zebrał ponad 130 postów... czapki z głów

UFO :)))

> ps. a poza wszystkim nie wiem, choć widziałem dzis tomCraca, czy ogolił się,
        > czy nie

ogolil i nawet 4 piwa kupil bez pokazywania dowodu! :D
        • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 20:42
          Gość portalu: soft_tomCrac napisał(a):

> ogolil i nawet 4 piwa kupil bez pokazywania dowodu! :D

No proszę jaki czarodziej. Każdemu zamydli oczka ;))
          • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:49
            > No proszę jaki czarodziej. Każdemu zamydli oczka ;))

Szybko sie ucze.. od innych ;)) Dalej wygladam jak Dżordż M???? (dostalas emila?)
            • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 21:00

> Szybko sie ucze.. od innych ;))

Gratuluję postępów!!!

> Dalej wygladam jak Dżordż M????

Podobienstwo jest, nie da się ukryć. A to dobrze czy źle?

> (dostalas emila?)

ofkors, naturlich, selbstverstandlig ;))
              • Gość: tomCrac Re: Golic sie czy nie golic...? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:25
                > > Dalej wygladam jak Dżordż M????
                >
                > Podobienstwo jest, nie da się ukryć. A to dobrze czy źle?

GDZIE?! No prosze mi powiedziec gdzie????? Wlosy ciemne krecone! :)

dobrze bo: podobno przystojny :)
                zle bo: W wham! wygladal jak lalus do potengi n'tej

> ofkors, naturlich, selbstverstandlig ;))

no to sobie poszprechamy kiedys, przy piwie.. wtedy jakos mi to latwiej przychodzi :))
                • dreamlover Re: Golic sie czy nie golic...? :) 17.09.02, 21:33

> GDZIE?! No prosze mi powiedziec gdzie?????

W całokształcie ;))

> dobrze bo: podobno przystojny :)

Nie powiem, że nie...

> zle bo: W wham! wygladal jak lalus do potengi n'tej

I pewnie dlatego się tak podobał ;))

> no to sobie poszprechamy kiedys, przy piwie.. wtedy jakos mi to latwiej
                  przychodzi :))

mnie wszystko po piwie łatwiej przychodzi ;))
                  • Gość: tomCrac dajcie jej piwa!!! ^_^ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:40
                    > > dobrze bo: podobno przystojny :)
                    >
                    > Nie powiem, że nie...

....hmmm mowisz o mnie czy o Dżordżu? ;)) [odpowiedz na wlasna odpowiedzialnosc ;))]

> mnie wszystko po piwie łatwiej przychodzi ;))

DAJCIE PIWA!!! ;)))
                    • dreamlover Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 17.09.02, 21:55

> ....hmmm mowisz o mnie czy o Dżordżu? ;)) [odpowiedz na wlasna
                      odpowiedzialnosc ;))]

O Was obojgu. Moim skromnym zdaniem, każdy człowiek jest piękny, tylko trzeba
                      do tego piękna dotrzeć ;))

> DAJCIE PIWA!!! ;)))

Dziękuję, już jestem po drugim (biedni rodzice: nie wiedzą, że w "kinach" się
                      czasami pije piwo!) ;))
                      • Gość: tomCrac Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:01
                        > O Was obojgu. Moim skromnym zdaniem, każdy człowiek jest piękny, tylko trzeba
                        > do tego piękna dotrzeć ;))

DAJCIE PIWA!!!

> Dziękuję, już jestem po drugim (biedni rodzice: nie wiedzą, że w "kinach" się
                        > czasami pije piwo!) ;))

STOP Z TYM PIWEM!!! PILA BEZ NAS ;(((
                        • skks Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 17.09.02, 22:08
                          Słuchajta, dość tych pogaduchów:)))
                          do roboty!!!!!!!1
                          Pisać co powaznego a nie kumciu, kumciu:)
                          bo będę zazdrosny!!!!:)
                          • dreamlover Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 17.09.02, 22:12
                            skks napisał:

> Słuchajta, dość tych pogaduchów:)))
                            > do roboty!!!!!!!1
                            > Pisać co powaznego a nie kumciu, kumciu:)
                            > bo będę zazdrosny!!!!:)
                            >
                            • skks Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 17.09.02, 22:18
                              :)))))
                          • Gość: tomCrac aj niu yt ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:13
                            > Pisać co powaznego a nie kumciu, kumciu bo będę zazdrosny!!!!:)

Ma racje, dac mu piwa! Przeniesiemy sie na emile i tam sobie pogruchamy.. ;)))

• dreamlover Re: aj niu yt ;) 17.09.02, 22:16

> > Pisać co powaznego a nie kumciu, kumciu bo będę zazdrosny!!!!:)

Zazdrość, nieładnie skks'ie! Ale z drugiej strony "nie ma miłości bez
                              zazdrości..." ;))

> Ma racje, dac mu piwa! Przeniesiemy sie na emile i tam sobie pogruchamy.. ;)))

No problem ;))
                              kein problem etc.
                              • skks Re: aj niu yt ;) 17.09.02, 22:26
                                Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))
                            • skks Re: aj niu yt ;) 17.09.02, 22:20
                              Nie Cię reka boska broni!!! przed takim sposobem porywania nam drem.....no!!
                              • Gość: tomCrac Re: aj niu yt ;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:26
                                > Nie Cię reka boska broni!!! przed takim sposobem porywania nam drem.....no!!

Zawsze to lepiej miec jakiegos konkurenta niee? ;))
                        • dreamlover Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 17.09.02, 22:18

> STOP Z TYM PIWEM!!! PILA BEZ NAS ;(((

Jak to bez Was, a dla kogo tu siedzę??? ;))
                          • Gość: tomCrac dajcie mi piwa!!! ^_^ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:22
                            > Jak to bez Was, a dla kogo tu siedzę??? ;))

Dla nas! :)) No dobrze, ale z nami wypilas tylko jedno, a drugie to gdzie?! ;))
                            • dreamlover Re: dajcie mi piwa!!! ^_^ 17.09.02, 22:29

> Dla nas! :)) No dobrze, ale z nami wypilas tylko jedno, a drugie to
                              gdzie?! ;))

Drugie to rozpędu. Wy mnie rozpijacie, to straszne... ;))
                              • Gość: tomCrac Re: dajcie mi piwa!!! ^_^ IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:38
                                > Drugie to rozpędu. Wy mnie rozpijacie, to straszne... ;))

Skks to byla taka mala sugestia mowiaca: chce jeszcze ;))) Jest o co walczyc :))
                                • Gość: gabi podźwignęło się biedactwo? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 01:25
                                  • Gość: tomCrac ??? n/t IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:11
                                    • dreamlover Re: ??? n/t 18.09.02, 08:20
                                      O dzien dobry! Grypą mnie wszakże nie zaraziłeś, ale za to wstawaniem o świcie.
                                      Od 4:40 jestem na nogach! Rodzice uznali, że ich córeczka kompletnie zwariowała
                                      i bez słowa udali się do pracy ;))
                                      • Gość: tomCrac Re: ??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:30
                                        > Od 4:40 jestem na nogach! Rodzice uznali, że ich córeczka kompletnie zwariowała
                                        > i bez słowa udali się do pracy ;))

az sie boje dalej z Toba posty wymieniac, bo jeszcze sobie kolczyka gdzies sprawisz :)))
                                        • dreamlover Re: ??? 18.09.02, 08:33

> az sie boje dalej z Toba posty wymieniac, bo jeszcze sobie kolczyka gdzies
                                          sprawisz :)))

O to się nie martw! Samookaleczenia nie są w moim stylu, poza tym nie jestem aż
                                          tak odważna i po całym fakcie raczej nie miałabym gdzie mieszkać.
                                          Tatuażyk - inna sprawa... ;))
                                          • Gość: tomCrac tatuaz :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 08:49
                                            > Samookaleczenia nie są w moim stylu, poza tym nie jestem aż
                                            > tak odważna i po całym fakcie raczej nie miałabym gdzie mieszkać.

Samookaleczenia? Robiac kolczyka kluja Cie tylko raz, robiac tatuaz kilkaset razy :))

> Tatuażyk - inna sprawa... ;))

Proponuje, zeby byl w miejscu trudno widocznym dla oczow rodzicow, wtedy lokum mieszkalne bedziesz miala zapewnione na jakis jeszcze czas ;))
                                            • dreamlover Re: tatuaz :) 18.09.02, 08:54

> Samookaleczenia? Robiac kolczyka kluja Cie tylko raz, robiac tatuaz kilkaset
                                              razy :))

Ale nie w każdym miejscu ból jest jednakowy ;))

> Proponuje, zeby byl w miejscu trudno widocznym dla oczow rodzicow

To jest oczywiście oczywiste ;))
                      • pepperoni78 Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 18.09.02, 09:11
                        dreamlover napisała:

> Moim skromnym zdaniem, każdy człowiek jest piękny, tylko trzeba
                        > do tego piękna dotrzeć ;))
                        Ja jakoś nie mogę dotrzeć do tego swojego piękna ;)
                        • dreamlover Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 18.09.02, 09:13
                          pepperoni78 napisał:

> Ja jakoś nie mogę dotrzeć do tego swojego piękna ;)

Ty masz docierać do piekna innych, a wtedy inni zatroszczą się o Ciebie ;))
                          • pepperoni78 Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 18.09.02, 09:37
                            dreamlover napisała:

> pepperoni78 napisał:
                            >
                            > > Ja jakoś nie mogę dotrzeć do tego swojego piękna ;)
                            >
                            > Ty masz docierać do piekna innych
                            zawsze tak robię ;) Udało mi się nawet dotrzeć do piękna osoby, a niewiele osób
                            odnalazło je u tej właśnie (bardzo miłej, choć złośliwej osóbki).
                            • dreamlover Re: dajcie jej piwa!!! ^_^ 18.09.02, 09:53
                              pepperoni78 napisał:

> > Ty masz docierać do piekna innych
                              > zawsze tak robię ;) Udało mi się nawet dotrzeć do piękna osoby, a niewiele
                              osób odnalazło je u tej właśnie (bardzo miłej, choć złośliwej osóbki).

Skoro inni nie znaleźli to albo nie szukali, albo są ślepi. Ja nigdy (a
                              przynajmniej bardzo rzadko) kieruje sie tym, co inni o kimś myślą. Uważam, że
                              większość nie ma racji, zawsze podążam swoim własnym śladem. ;))
        • dreamlover I'm sorry, so sorry... 17.09.02, 22:36
          Niestety, muszę się pożegnać, bo mnie tu (kropeczki) wywalają (że niby mam labe
          czy coś takiego). jutro jak zwykle raniutko, chociaż wtedy jest bardzo mały
          ruch (wszyscy odsypiają).
          Sweet dreams.
          dreamlover
          • trudny2002 Nie golę się!... 18.09.02, 09:01
            Ale brodę strzygę. I to będzie już pewnie jakiś jubileusz...
            Broda mędrcem nie czyni...jest taki aforyzm, a nie ma że ogolony mądrym jest.
            Dlaczego?
            trudny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka