Dodaj do ulubionych

Do obsługi e-mail pilnie poszukiwany pracownik!

06.10.05, 12:36
Internauci,
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym
wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli
posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, przeszkolimy
pozytywnych kandydatów.pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskana dalszych
informacji wyślij e-mail mysl1@wp.pl.
Pozdrawiam,
Anna
Obserwuj wątek
    • szuwarek75 Re: Do obsługi e-mail pilnie poszukiwany pracowni 06.10.05, 19:55
      A czy szanowna firma mailowa oferuje umowę o pracę, umowę o dzieło czy jeszcze jakąś inną LEGALNĄ umowę ?
      I czy firmę z dynamicznym przerostem własnego ego nie stać na inny adres niż darmowe wp.pl z idiotycznym "mysl1" ??????

Wolne żarty - mam już dosyć tych bajeczek...
      • mysl1 do szuwarek 07.10.05, 10:38
        "mysl1" jest na pewno mniej idiotyczne niż "szuwarek". Jakie masz podstawy żeby
        mnie obrażać?!?!?! jeśli zadnych, to po co te krzyki. nie jesteś
        zainteresowana/ny to przestań pieprzyć.
        • mysl1 Re: do szuwarek 07.10.05, 10:41
          Aha, i nie powtarzaj się!!! nie masz pomysłu na własny biznes to nie obrażaj
          innych, "szanowny" szuwarze, którego nie stać na płatnego maila!!!!!!
          • szuwarek75 Re: do szuwarek 07.10.05, 14:34
            O proszę jaki pan 'biznesman' Zarządzający Systemem Web ma arogancki język!
            I jakoś nie portafi się odnieść do pytania o legalnośc oferowanej pracy - czy to nie ciekawe ?

A mnie kolego stać nie tylko na płatne konta pocztowe, ale i na hosting, kilka domen (www.zarabiaj.net www.szuwi.com itp) i jeszcze parę rzeczy związanych z internetowym biznesem. Maila z gazety używam tutaj, bo jest to forum gazety i taki jest tu wymóg mało rzutki Panie Zarządzający.

Tak więc jeśli odpowiadasz na posty - odpowiadaj na temat (legalność, wysokość zarobków, działalność gospodarcza, rodzaj umowy itd itp) zamiast bić pianę. I na przyszłość nie czaruj, tylko od razu w pierwszym poście wyjaśnij jaki jest charakter proponowanej pracy. W końcu wszyscy chcą się pośmiać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka