trudny2002 22.09.02, 10:50 Zgubiłem zafoliowane diapozytywy. Format 6X6, z detalicznymi kadrami. To taki arkusz folii formatu trochę więcej niż A4 i w nim paski szerokiego filmu... Nie spotkał ktoś? trudny:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: ZGUBA 22.09.02, 10:54 trudny2002 napisał: > Nie spotkał ktoś? przed chwila przechodzily obok - jakbym wiedzial to bym je zlapal :(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ZGUBA 22.09.02, 11:01 A mnie trochę mniej wesoło, bo to były dobre kadry i trudno bedzie powtórzyć... Pozdrawiam i na przyszłość wykaż większą czujność i doskonalszy refleks... Miłego dnia;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: ZGUBA IP: *.it 22.09.02, 14:25 trudny2002 napisał: > Zgubiłem zafoliowane diapozytywy. > Format 6X6, z detalicznymi kadrami. > To taki arkusz folii formatu trochę więcej niż A4 i w nim paski szerokiego > filmu... > Nie spotkał ktoś? > trudny:(( Aj, waj , niosło 4 żydów na drągach, 5 popychał i tak przy nim dychał,aj,waj,aj,waj! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ZGUBA 23.09.02, 07:01 Gość portalu: Icek napisał(a): > > Aj, waj , niosło 4 żydów na drągach, 5 popychał i tak przy nim > dychał,aj,waj,aj,waj! Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć... Tak Panie Icek, i bez domieszki nuty antysemickiej dodam, że na Icka to trzeba sobie zasłużyć. To dla Pana jak na dziś imię niedościgłe, ale próba nie strzelba , jak mawiają i staraj się Pan...aj,waj... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: ZGUBA IP: *.it 23.09.02, 14:20 trudny2002 napisał: > Gość portalu: Icek napisał(a): > > > > > Aj, waj , niosło 4 żydów na drągach, 5 popychał i tak przy nim > > dychał,aj,waj,aj,waj! > > Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć... > Tak Panie Icek, i bez domieszki nuty antysemickiej dodam, że na Icka to trzeba > sobie zasłużyć. To dla Pana jak na dziś imię niedościgłe, ale próba nie > strzelba , jak mawiają i staraj się Pan...aj,waj... > trudny <<< Skoroś Pan, Panie Trudny odpisał, to nieźle się postarałem aj, waj, aj, waj! Ruszyło Pana? Poprostu przypomniałem sobie z dzieciństwa, jak matka , którą pytałem o zgubione rzeczy, szyderczo odpowiadała, owszem, widziała , widziała, jak niosło czterech żydów na drągach ....itd. itd, a końcówka aj,waj, aj,waj do dzisiaj brzmi mi w uszach.I choć nie jestem semitą ani antysemitą czasami ich dowcipy lub kawały mnie bawią.Pozdr>>> Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ruszyło???Miast pisać co wiesz , wiedz co piszesz 24.09.02, 07:43 Dużo czytać. Tak, trzeba dużo czytać. I zobacz jak to bywa, że niewiele poza pamięcią słów zostaje z nauki mamy. Powtórzę więc "Lepiej z mądrym zgubić niż z inaczej mądrym znaleźć..." I nadal zalecałbym czytanie, nawet jeśli to tylko wnikliwe czytanie tego co tu pisują inni. Pozdrawiam bez żadnej nuty i bez nawiązań do deszczowego poranka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: ZGUBA IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.02, 15:49 Nie trac na dzieji...moja mama szukala przez dwa dni okularow i znalazly sie...nie na wlasnym nosie co prawda ale w miejscu w ktorym juz tysiac razy szukala.... trzymam kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ZGUBA 22.09.02, 15:53 Przeszukaj dobrze mieszkanie (ewentualnie miejsce pracy). Zazwyczaj jeśli coś gubię, okazuje się, że znajduję to właśnie w tych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZGUBA IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 07:33 > Przeszukaj dobrze mieszkanie (ewentualnie miejsce pracy). Zazwyczaj jeśli coś > gubię, okazuje się, że znajduję to właśnie w tych miejscach. Obawiam sie, ze z nim jest troche trudniej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ZGUBA 23.09.02, 08:19 Dzień dobry... właśnie w tym rzecz , że trudniej. Zgubiłem poza standardem, tzn. ani to dom , ani żadne takie sensowne miejsce... zgubiłem, a nie zapodziałem. To się zdarza. Poniewż to materia w swej naturze delikatna, a zgubiłem raczej w ...pięknych okolicznościach pzryrody jakakolwiek by nie była tak piękna, to już przebolałem. Powtórzyłem, a rezultaty spotkam dziś. Repetitio - mater studiorum ... a zresztą ćwiczenie czynić może mistrza, to ni ma o czym gadać... Pozdrawiam trudny;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZGUBA IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 08:33 > Powtórzyłem, a rezultaty spotkam dziś. > a zresztą ćwiczenie czynić może mistrza, to ni ma o czym gadać... Mistrza zgubionych kadrow w pieknych okolicznosciach przyrody... wiec gub, gub i jeszcze raz gub, a bedzie dane zostac Ci mistrzem. Jest tylko jeden problem: jak bedziesz co raz wiecej rzeczy gubil latwiej je znajdziesz, przynajmniej niektore i czy bedziesz wtedy jeszcze mistrzem? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ZGUBA i odnajdywanie... 23.09.02, 08:37 Czy to gdzieś w Twoich okolicach jest ulica Witosa? A tam księgarnia w jakimś pawilonie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ZGUBA i odnajdywanie... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 08:41 > Czy to gdzieś w Twoich okolicach jest ulica Witosa? > A tam księgarnia w jakimś pawilonie? A w tej ksiegarni ksiazka, ktora bardzo trudno jest spotkac... tak to moja okolica :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ZGUBA i odnajdywanie... 23.09.02, 08:42 No to czemu mi nie chcesz pomóc? ;-)) Serio to gdzieś tam czyli gdzie, bo ja w tych rejonach chyba nigdy nie byłem... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: ZGUBA IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 08:48 oj oj trudny jak mi przykro!!!!!! łacze sie w bólu razem z toba . Prosze niezałamuj sie jakos poradzis sobie z tym dramatem zyciowym. pozdrawiam.picipolo Odpowiedz Link Zgłoś