Dodaj do ulubionych

Forum studentów KSW

17.10.05, 03:39
Po długim "nic" powstało wreszcie forum studentów i absolwentów Krakowskiej Szkoły Wyższej. Forum, zgodnie z obietnicą samorządu studenckiego ma zostać podciągnięte pod ich stronę i jeśli się da to pod oficjalną stronę KSW- czy będzie tak to się dopiero zobaczy.
Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • cyprensztajn Re: Forum studentów KSW 17.10.05, 03:41
      Adres forum:
      www.offksw.fora.pl
    • Gość: małą Re: Forum studentów KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 15:49
      fajne to forum....
      • Gość: Vorbis Re: Forum studentów KSW IP: *.ntvk.com.pl 22.10.05, 16:40
        Staram się :)
    • Gość: kaiko Re: Forum studentów KSW IP: *.chello.pl 17.10.05, 17:23
      Frycz-Modrzewski by się chyba w grobie przewrócił gdyby zobaczył jaką szkołe firmuje swoją osobą.
      • Gość: mika Re: Forum studentów KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:37
        ja studiowalam na ujocie i powiem szczerze ze wszyscy wielcy ktorzy tam
        studiowali by sie przewrócili w grobie co sie stało z tą prestizową dawniej
        uczelnia i dlatego przeniosłam sie na ksw i jestem zadowolona bo uwazam ze
        lepszy program i nowoczesny a nie starocie /////
        • Gość: kk Re: Forum studentów KSW IP: *.chello.pl 17.10.05, 22:40
          oj nie którzy jeszcze żyją (Norman Davies), zapytaj ich co o tym sądzą
          • Gość: Vorbis Re: Forum studentów KSW IP: 194.150.99.* 17.10.05, 22:55
            Do wszystkich, których ta uczelnia bulwersuje- zadziwia mnie wasza postawa poniekąd deterministryczna, z której jasno wynika, że to miejsce a nie indywidulane przymioty człowieka decydują o jego światopoglądzie czy wiedzy... Przecież to nonsens :( Pytanie tylko skąd takie zaangażowanie z rozprzestrzenianiu takich głupot? To samo tyczy się studentów KSW, wasza pycha czasami aż mnie powala... Po co te wszystkie teksty o nowoczesnej uczelni? Liczy się to co macie w głowach a nie gdzie studiujecie czy na jak nowych krzesłach siedzicie... Praca z podręcznikiem na UJ czy KSW wygląda tak samo więc skończcie wreszcie te kretyństwa pisać. Jak ktoś ma wstręt do słowa pisanego to go nic nie "zbawi"- głupkiem będzie po obydwu tych uczelniach.
            • Gość: .......... Re: Forum studentów KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:58
              matoł sie odezwał....pewno z ksw:)
              • Gość: Vorbis Re: Forum studentów KSW IP: 194.150.99.* 19.10.05, 00:29
                Nie zna a już obraża...
              • Gość: ............. Re: Forum studentów KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:18
                na ksw tylko pusci chlopaczki siedzą co srają kasą portkami więc znam cie
                gosciół!i moge cie obrażac cymbale:):)he,he ps.kumple potwierdzaja co siedza ze
                mną teraz przed netem ze takich jak ty sie tępi!
                • Gość: Vorbis Re: Forum studentów KSW IP: 194.150.99.* 19.10.05, 23:34
                  Tak, jasne ;)
                  Pozdrów kumpli... dawno się tak nie uśmiałem. Dzięki :)
                • Gość: .................. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:46
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: chyna Re: Forum studentów KSW IP: *.pk.edu.pl 20.10.05, 20:57
                    Polemizowałabym Gościu. Widzisz...nieważne skąd ktoś jest, gdzie się uczy..od
                    razu widać kto jest kim patrząc na to co i jak pisze... Wiem,że nie zrozumiesz,
                    więc nie będę Cię pouczać , może tylko poradzę byś wziął do ręki książkę do
                    gramatyki j.polskiego , noo i jeszcze do ortografii. Możesz być i z Sorbony ,
                    dla mnie jesteś zwykły mądrala...
                    • Gość: Vorbis Re: Forum studentów KSW IP: 194.150.99.* 21.10.05, 12:34
                      Kochanu mój ;)
                      Studiuję na UJ i na KSW i prawda jest teraz taka, że głupio mi za takich głąbów z państwówek, reprezentujących ten poziom co ty teraz. Wiesz, że na państwówkach są kierunki na które dostać się jeszcze łatwiej niż na najprostsze studia licencjackie na jakiejś prywatnej uczelni, gdzie i tak powitali by Cię z pocałowaniem ręki... I tu się właśnie zastanawiam czy nie miałeś 'szczęścia' dostać się na jeden z tych kierunków :(

(Po co ja z Tobą "rozmwiam"? Mam wrażenie że łatwiej byłoby mi przekonać konia że jest kozą niż Tobie wytłumaczyć, że nie masz racji)
                      • Gość: .......... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:21
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: Novum forum IP: 194.150.99.* 27.10.05, 12:15
                          Polecam :)
    • Gość: Skandal Skandal na KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 01:57
      Myślę , że każdy winiien przeczytać sytuację pewnego studenta Krakowskiej Szkoły Wyższej. Życze owocnej lektury university.thc.net.pl/index.php?showtopic=55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka