Gość: faciu IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:30 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciekawy Re: uda się ??? IP: *.it 23.09.02, 21:00 Co zdajesz egzamin na prawo jazdy? To wątpię! Który to już raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: uda się ??? IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 21:08 Eee, nie mozna sie nastawiać na źle. Trzeba walczyć i iść do przodu i nie poddawać się. Uwierz w siebie chłopie Pozdrawiam India Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: uda się ??? 23.09.02, 21:11 Ja się nie poddaje, zdaję aż zdam, jedynie się tylko wku...am na system i skur....stwo. Ale nic to nie dam dziadom kasy ekstra.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: uda się ??? IP: *.it 23.09.02, 22:36 faciu napisał: > O kilka razy za dużo.... > :)) <<< Ja zdałam za pierwszym razem, ale wzięłam dodatkowo 20 godzin jazdy, a wyjeździłam bez prawa ok.100 godz. ryzykując tym, że mogę wcale nie dostać oraz tym, że wlepią mi b.wysoką karę pieniężną. Robiłam to wcześnie rano w soboty, niedziele, kiedy wszyscy śpią i szosy są puste. Parę przygód miałam, nie powiem, wjechałam facetowi w tyłek zaparkowanego w niewłaściwym miejscu poloneza, co nieco odkształciłam tył bagażnika, podszedł do mnie funkcjonariusz Straży Miejskiej i pierwsze pytanie jakie mi zadał to: czy pani ma prawo jazdy. Odparłam , że tak, ale prosiłabym o usunięcie zawalidrogi, bo nie mieszczę się, a tu jest zakaz parkowania, poparli mnie inni kierowcy, którzy także nie mogli przcisnąć się i sprawę załatwiłam polubownie za 100 zł plus dwa piwa! A teorię i testy opanowałam do perfekcji. Przyznam się , że dawno nie uczyłam się tak intensywnie.Na placu manewrowym także ćwiczyłam dodatkowo z obłędem w oczach kopertę i inne manewry do oporu. Bałam się miasta. Ale tam poszło mi nieźle. I obyło się bez wziątków . Dość powiedzieć że na 4 grupy 20-to osobowe zdało 9 osób; na miasto zakwalifikowało się 15! Trzymam kciuki i na spoko!Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: uda się ??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 22:47 Połóż pół litra z tyłu siedzenia, tak by zauwazył, a pózniej zapomnij zabrać za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: uda się ??? 23.09.02, 23:57 Mnie oblewali zwykle na mieście - sądecki ośrodek to straszne bagno... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: uda się ??? 24.09.02, 10:13 Ciupazka... Ty... Tutaj... Też??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
expo2010wroclaw Re: uda się ??? 23.09.02, 23:02 Gość portalu: faciu napisał(a): > ??? a dlaczego ma sie nie udać? heh będzie dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: uda się ??? 23.09.02, 23:58 expo2010wroclaw napisał: > Gość portalu: faciu napisał(a): > > > ??? > > a dlaczego ma sie nie udać? > heh > będzie dobrze > pozdrawiam Zdaję teraz gdzie indziej i myślę że będzie spoko... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
expo2010wroclaw Re: uda się ??? 24.09.02, 00:13 faciu napisał: > Zdaję teraz gdzie indziej i myślę że będzie spoko... > :)) musimy sie nawzajem popierać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: uda się ??? 24.09.02, 00:18 tylko pamietaj, jak zobaczysz pieszego na jezdni dodaj gazu i koniecznie wlacz wycieraczki. tak mowil moj instruktor jazdy w 1988 roku hehe Odpowiedz Link Zgłoś