Gość: lord IP: 83.175.177.* 22.10.05, 16:09 szukam osob ktore beda tam mieszkac, i maja jakies info na temat postepow budowy, czy bylo warto, co sadzicie o okolicy .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem IP: *.compower.pl 22.10.05, 18:02 Prace w budynku sa na ukonczeniu. W przyszlym tygodniu prawdopodobnie zaczna oddawac pierwsza klatke. Wczoraj demontowali ogrodzenie od W.Pola. Generalnie widac koniec budowy. Co do okolicy to zalezy kto co lubi-lokalizacja ma i wady i zalety wynikajace stad ze to centrum. A czy bylo warto to sie okaze za jakis czas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Dom pod Pegazem IP: 83.175.177.* 22.10.05, 18:08 czyzby przyszly sasiad? zastanawialy mnie te rudery na rogu z grzegorzecka co to za towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem IP: *.compower.pl 22.10.05, 18:32 Jesli bedziesz tam mieszkal to moze faktycznie bedziemy sasiadami:-) Co do ruder to sa to jakies oficyny dobudowane na tylach kamienic. Znajac zycie stan prawny nieuregulowany, wlasciciel nieznany itp. Nie wygladaja one zbyt reprezentacyjnie-pocieszam sie tylko, ze z mojego przyszlego lokum praktycznie ich nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Dom pod Pegazem IP: 83.175.177.* 22.10.05, 18:35 ja tez mam miec na bank widok, nie wiem czy to lepiej no i 2 pietro :-) nie wiesz czy bedzie cos takiego jak sauna, fitness itp. w moim bloku na turniejowej w kasztelu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem IP: *.compower.pl 22.10.05, 18:37 A masz GG? Tak sie bedzie chyba lepiej rozmawialo-2278080.Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 01:35 musieli mi w międzyczasie miasto przebudować. Skąd wziąłeś róg Pola i Grzegórzeckiej? To jakieś novum. Do dziś takiego rogu nie było... No chyba, że zlikwidowali Chodkiewicza, a ja nic o tym nie wiem (c: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbi Re: Hm... IP: *.compower.pl 23.10.05, 10:19 Jakie skrzyzowanie Pola z Grzegorzecka? Przeciez nie ma takiego:-) Jesli chodzi o ulice to nic sie nie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordy Re: Hm... IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 24.10.05, 10:54 chodzilo mi daszynskiego i grzegorzeckiej. widuje tam jakich panow z butelka w eraku. ale z drugiej strony galeria kazimierz, wiec moze nie bedzie tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordy kiedy odbior? IP: *.ghnet.pl 09.11.05, 17:28 widzialem ze stan prac postepuje szybko i czy mozliwe jest oddanie przed marcem 2006 jak zapowiadali. swoja droga echo to jeden z nielicznych developerow oddajacych i czasie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: kiedy odbior? IP: *.ghnet.pl 09.11.05, 19:06 jeszcze jedno czy ten przejazd kolo banku do grzegorzeckiej bedzie tez dostepny dla mieszkancow bloku?dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzII Re: kiedy odbior? IP: *.chello.pl 15.11.05, 22:24 nie bedzie, od roku nawet przejsc tamtedy trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kiedy odbior? IP: *.su.krakow.pl 16.11.05, 07:55 ja przechodzilem bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegaz? Re: kiedy odbior? IP: *.ghnet.pl 09.11.05, 21:07 hello czy jest tu ktos? z pegaza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kiedy odbior? IP: *.ghnet.pl 11.11.05, 16:09 naprawde nie ma nikgogo? Odpowiedz Link Zgłoś