skks 26.10.05, 15:00 Niech żyje!! Wreszcie jest normalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hera Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL IP: *.udn.pl 26.10.05, 15:03 masz racje frajerzy z PO przegrywaja wszystko co mogą. Zostali sami na Komorowskiego nie zagłosowal ani jeden poseł spoza PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:06 będziecie jeszcze gorzko płakać jak te oszołomy zaczną rządzić! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL 26.10.05, 15:19 Nie jest tak żle, w parlamencie będzie silna opozycja PO i SLD. Gdyby PO weszło do koalicji z PiS, to i tak byłoby przegłosowywane przez PiS-Samoobronę-PSL-LPR a PO musiałoby milczeć i dotrzymywać umowy koalicyjnej. Poza tym, ludzi można edukować tylko przez katastrofy (Hans Jonas), czas już najwyższy by rozpoczęli naukę, na drugi raz nie kupią tanich obietnic wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL 26.10.05, 15:27 czesiekkk napisał: - Poza tym, ludzi można edukować tylko przez katastrofy (Hans Jonas), czas już najwyższy by rozpoczęli naukę, na drugi raz nie kupią tanich obietnic wyborczych. --- "Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy" :-((( Ja się przychylam raczej do tej sentencji (niestety nie pamiętam autora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 26.10.05, 15:33 jak dla mnie to Tusk też prezentował jedynie slogany. Zresztą cała kampania PO była robieniem miłych min. Zaskoczony jednak jestem, że przegrali. Jakby raz wygrał PIS, raz Po jakasa harmonia by była. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL 26.10.05, 17:55 Lepper Marszałkiem!!! Wreszcie prawo jest Prawem a sprawiedliwość Sprawiedliwością!! Nigdy nie myślałem, że dozyję takich czasów!! Na świecie zdarzają się rzeczy o których filozofom sie nie śniło!! Od jutra do roboty, nie oszczędzać się, nie narzekać, pomodlić i w Imię Boga!! Dla Ojczyzny ratowania... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Koalicja PiS - Samoobrona - LPR- PSL 26.10.05, 18:00 Zwycięzca bierze wszystko!!!Zwycięzca ustala warunki i nagina prawo na swoją stronę!!.Co to za Sejm Który toleruję przestępcę-choćby się on nazywał Leppej!!!;c((To przygrywka na to co nas czeka przyszłości!!;c))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark trafił swój do swego :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:05 Wreszcie powstanie zgodna koalicja, bez sporów wewnętrznych - wszyscy mają podobne poglądy na gospodarkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: trafił swój do swego :))) 26.10.05, 18:06 Okraść ją do końca!!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś